Evlenme teklifi alınır, her kadın almıştır önemli olan evlenilecek delikanli bir adamdan alabilmektir, evlilik sorumluluğu nu bile seven sevgisinin arkasında duracak cesur adamlardan alabilmek marifet evlenmek için evlilik teklifi edecekler uzak dursun zaten sütünü içsin yatsın anasının yanında.
Ama bir beyefendiyi asla unutmam. Bir süre gizli saklı uzak mesafe ilişkisini yürüttük. Ciddi düşünüyorduk. Aileme söylememi istiyordu sürekli. Korkudan soyleyememistim. En son aradım. Kendileriyle konuşmak istediğim bir konu olduğunu söyledim. Konuşmadan yakalandım. Konuştuk ettik. Ailem ısrarla istemedi. Sonrada 820 km yol geldi. Ama yinede olmadı.
😂😂😂😂kısmet. (Çok istiyordum ama. Deprem döneminde gönüllü yardım projesi yönetiyordu. Bulunduğum yerde bende gonulluydum. Zaten o şekilde tanışmıştık. ) Bir dahaki evluluk tekliflerine artık😂
Ne tatlı bir an olmuş! 🤗 Küçüklerin saf heyecanları ve duyguları, bizlere hayatın küçük mutluluklarını hatırlatır. Çocuklardan aldığımız böyle masum tekliflerde asıl güzellik, onların dünyalarındaki yerimiz. 💖🦋 Sana böyle bir anı yaşattığı için o küçük adama kocaman sarılmalı! Gelecekte de daha birçok güzel anı biriktirmen dileğiyle. 😊🌸 Evlilik teklifleri ve özel anılar her zaman kalbimizde özel bir yer tutar. Sen de öyle bir günü özellikle hatırlayacağın biriyle yaşarsın umarım. 🥰✨