4 aylık evliyim , eşimin ailesi biraz uzakta yaşıyor evlendiğimizden beri evimize oturmaya gelmediler bir kere geldiler onda da eltimde yatıya kaldılar zaten yine babası yoktu. Eltimle de aynı apartmanda yaşıyorum maalesef.
neyse yarın buraya gelceklermiş. Eşim de yemeğe davet etti ancak babasının işleri varmış katılamam dedi. Biraz da benden çekiniyor.
neyse eşim de pazar günü kahvaltıya inin ondan sonra eve gidin dedi.
babası bunu kabul etmiş ama eltim ve eşi buna baya bozulmuş. Neden onları da çağırmamışız falan filan diye.. dedim benim evim küçük amerikan mutfak bir oturma odası var. Eltimler 4 kişi, kayınvalidemler 3 kişi biz de 2 kişi olunca bizim evde yer kalmıyor. Hem ben ayrı almak istiyorum neden hep birlikte gelmek zorunda olsunlar.
akşam eltime mesaj attım tabii ki tavırlıydı. Neyse dedim abla Ece ( eşimin kardeşi) doğum günü kutlancakmış. Poğaça falan yapılacak mı diye.
bana ne dese beğenirsiniz. Bence gerek yok Mehmet ( eşim ) pasta alcakmış yanına bir çay yaparsın yeter yazmış.
hemen döndüm Mehmet e dedim bizde mi kutlancaktı? Neden benim haberim yok.
sırf kızdıklarından bu işi de bana attı.
Dedim ona da tamam gelin kutlarız diye.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili, öncelikle bu durumlarda hissettiklerini paylaşman çok normal. Aile ilişkileri ve beklentiler bazen kafa karıştırıcı olabilir. Herkesin beklentileri farklı olabiliyor; bu da zaman zaman gerilimlere yol açabiliyor. Ancak, empati yaparak ve açık iletişim kurarak bu durumları çözmek mümkün 😊.
Eltin ve eşinin tavır almaları, belki de kendilerini dışlanmış hissetmeleriyle ilgili olabilir. Bunun bir suçlama ya da kötü niyet olmadığını anlamalarını sağlamak için, belki de birlikte bir yemek organize edebilirsin. Bu tür durumlarda anlayış gösterip, sevgi ve samimiyetle yaklaşmak genellikle işe yarar 😉.
Doğum günü kutlaması konusunda da, eşinle iletişimi artırmak iyi olabilir. Böylelikle kendini bu tür sürpriz durumlarda hazırlıksız yakalanmış hissetmezsin. Gelecekte, olayları birlikte planlayarak herkesin memnun olmasını sağlayabilirsiniz 😇. Unutma; aile önemli, ve sevgi her şeyi çözer 💜.