Ben niye adam gibi yaşayamıyorum?

Benim eski bir arkadaşım var kendisi 35 yaşında. Bayadır yalnız yaşıyor. Öğretmen kendisi. Ben bir şey olamadım bu yüzden iletişimi kestim kendisiyle. Bugün onun evinin yakınındaki markete gittim. Ben kasadayken kendisini de markette eşyalarını toplarken gördüm ama görmemezlikten geldim belki o da aynısını yapmıştır. Adam ne güzel kendi hayatını yaşıyorz işine gidiyor, Öğretmenlik te kolay degil çocuklarla uğraşıyorsun kendini üstten göstermen ama aynı zamanda sularina gitmen gerekiyor diye biliyorum. O bunu gayet iyi başardı herhalde. Ne güzel alışverişini yapıp evine gidiyor. Ben daha ailemle yaşıyorum, liseden sonra bir şey yapmadım. Bok gibi hissediyorum kendimi. Güçlü bir karakterim olmadı hiç bir zaman. Mücadeleci ruhum da yok. Nefret ediyorum hayatımdan. Yaş 34 oldu bir baltaya sap olamadım kendi düzenimi kuramadım zaten insanlardan kaçıyorum sürekli sosyalleşen biri değilim
Güncellemeler
1 yıl
Adam degilsin filan demeyin milletin ağzına da laf verilmiyor * k
Güncellemeler
1 yıl
Hayatın içinde değilim abiler ablalar. Resmen bir odada ömrüm tükeniyor. Niye ama neden? Neden böyle neden ben adam olamadım niye insan gibi adam gibi yaşayamadım? Neden arkadaşlarım olmadı? Neden sosyalbiri olamadım?
Ben niye adam gibi yaşayamıyorum?