Acil yardımcı olun acil?

faceden biri ile sohbet ettim kötü bi konuşma olmadı kendisi 17 yaşında olduğunu söyledi ben şaşırdım büyük sanmıştım herhangibi zorlama falan da cinsel bir sohbette olmadı olmadı hatta kız biraz tuhaf sorular sordu fiziğim nasıl annem el kol şakası yapar falan dedi Ardından bi baktım ailesinden biri onun hesabından beni şikayet edeceğini yazdı. sonra beni avukat aradı arabulucu uzlaştırma hakkında bilgiler verdi ve benden 36 bin tl para istedi bende yok deyince siciliniz yanar dedi korkuttu sürekli açıkçası daha sonra yarısını ödeyin gerisini sonra ödeyin dedi o da yok olmaz direttim 12 bin lira evrak parası istedi o da olmayınca size tebligat göndereceğim ve adresimi de biliyordu. Bende yazmadım bişey bi baktım mesaj atmiş feragat harcını 6499 tl dir onu ödeyin e devlet ile dedi giriyorum e devlete öyle bir ödeme de yok sonra sizde şu an ne kadar var dedi falan ben napacağım ödemeliyim çok korkuyorum (daha sonra araştırdığımda kızın bir facebook grubunda farklı reim paylaştığını gördüm fake olduğunu düşünüyorum ve ayrıca avukat bana belge gönderdi belgedeki isimler mesela hakim ismi yazmış araştırıyorum yok öyle biri )

Acil yardımcı olun acil?