Aile & Toplum 2000 lerde çok kasvetli yaşamadıkmı sizce tv dizileri sabah programları dramatik ev ziyareti tarzı programlar vs Hatırlayan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor her şey aşırı acıklı ağlamalıydı çocuktum ve içim kararırdı hep Güncellemeler1 yıl 2006 2008 -2010 yılları falan 2000 lerde çok kasvetli yaşamadıkmı sizce tv dizileri sabah programları dramatik ev ziyareti tarzı programlar vs Hatırlayan var mı? Cevapla Dizi Soruları Çocuk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
niggative Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yok be 2001-2003 yılları efsaneydi 1 6 Yorumla Soran 1 yıl ben 2008 gibi diyorum Yorumla niggative 1 yıl O yıldan sonra her şey boşa sardı. Ama 2008 de fena değildi. Euro 2008 fırtınası esiyordu, esnaf kurtlar vadisi için erken kepenk indiriyordu falan Yorumla Soran 1 yıl ben çocuktum o ayrıntıları hatırlamıyorum sadece televizyonu hatırlıyorum kasvetliydi sadece avrupa yakası falan arada iyi gidiyodu işte Yorumla niggative 1 yıl Anladım, senin çocukluğun o havada geçmiş olabilir. Bence fena değildi, şu anda daha kötü Yorumla Soran 1 yıl ya fakir ev ziyareti yapılıp arkaya dramatik müzik konulan bir program vardı sanki ama bulamadım şimdi sjsjs Yorumla niggative 1 yıl Ben hiç öyle şeyler izlemedim 😂 Eğer sen izlediysen öyle hissetmen normal dhdhdh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok be 2001-2003 yılları efsaneydi
ben 2008 gibi diyorum
O yıldan sonra her şey boşa sardı. Ama 2008 de fena değildi. Euro 2008 fırtınası esiyordu, esnaf kurtlar vadisi için erken kepenk indiriyordu falan
ben çocuktum o ayrıntıları hatırlamıyorum sadece televizyonu hatırlıyorum kasvetliydi sadece avrupa yakası falan arada iyi gidiyodu işte
Anladım, senin çocukluğun o havada geçmiş olabilir. Bence fena değildi, şu anda daha kötü
ya fakir ev ziyareti yapılıp arkaya dramatik müzik konulan bir program vardı sanki ama bulamadım şimdi sjsjs
Ben hiç öyle şeyler izlemedim 😂 Eğer sen izlediysen öyle hissetmen normal dhdhdh
Hatırladımm