Çok mu imkansız bi şey? Artık aile evine katlanamıyorum, eşyalı apartlar oluyor ya, bazılarında fatura da dahil yazıyor, oralara gitmek istiyorum, en az 6 ay beni rahat ettirecek para biriktirip gitmek istiyorum, çalışıp kazandıkça da biriktirmeye devam ederim, zaten sosyal hayatım falan hiçbir şey yok, sadece yalnızlık ve huzur istiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
2022 de denedim bi nebze olsun geçiniliyodu da şu an mümkün değil
Evet ama çaresizlik olunca mecburen bi şekilde geçinmeye çalışacağım
Minimum kira 15000 umarım geçinebilirsin
Çok zor ancak 2 kişi olursa ancak başa çıkabilirsin.
Sizi buna iten temel sebep nedir
Aile evinde çok huzursuzum tamamen fazlalık gibiyim, annemle sürekli kavga ediyoruz
Yıldızınız düşük olabilir
O nasıl oluyor
Frekans, titreşim diyebiliriz. Kalp nazarınız. Yani auranız diyelim etkiniz özgüveniniz, belki hatta vücuttaki demir , kan miktarınız bile düşüktür
Annem sanki bana düşmanıymışım gibi davranıyor beni hiç sevdiğini hatırlamıyorum, bu benimle alakalı bir şey mi, frekansım auram yok diye mi yani? Evet demir kan miktarım ne zaman tahlil yaptırsam hep düşük çıkar
Sen suçlusun demiyorum şu psikolojiden çıkınca anlayacaksın bazı şeyleri ama çıkman için duygusal bakmayı bırakman lazım yıllardır eline bir şey geçti mi? Mantıksal biraz hareket edelim olur mu? Demir miktarının az çıkması tesadüf değil. Nazarı düşük insan olumsuzlukları üstüne çeker maalesef
Bu psikolojiden bu insanların arasında nasıl çıkabilirim? Yıllardır elime bir şey geçmedi evet çünkü kurtulamıyorum, peki benim bu durumda ne yapmam gerekiyor nazarım düşükse ne yapmalıyım?
Aynısını yaşadığım için söylüyorum basit olarak ifade edeyim
İnsanlar sana güzelsin diyince bile yalan söylüyorsun demek geliyor içinden
Kıymetli kardeşim diyecektim buna da inanacak bir frekansın yoktur diye söylemedim
Kendine saygı duy, öz bakımını yap sürekli, yani her an cinsel ilişkiye girmeye bile hazır olacak kadar bakımlı ol, abdesti dualı namazlı ol sürekli. Dinini daha çok öğren ama en önemlisi her detayı uygula 🌹
Demir eksikliği için link atacağım bu kürü uygula
Her gün aynanın karşısına 10 dk geç kendinle konuş ama gece olmasın gece aynaya bakmak ii değil
Veya günlük yarım saat soyutlan herşeyden tefekkür ederken müzik terapisi dinle buselik makamı veya hüseyni makamı yaz türkish terapi falan çıkacak YouTube de.
Dualar et sureler oku Allah'a derdini anlatırken önünde bir bardak su olsun suyun iletkenliğini kullan 🌹 yalnız değilsin yanında seni korumakla ve amellerini yazmakla görevli melekler. Ve kalbinde muhafaza ettikçe Allah var
Seni seviyorum kardesim tanımıyorum bile seni ama hassas bir kalbin var Allah ise benden daha merhametli sana bunu unutma 🌹
Çok teşekkür ederim 🙏🙏 ben kendime sağlığıma kişisel temizliğime bakımıma çok dikkat eden biriyim kendimi salmış biri değilim ama işte çok huzursuzum mutlu değilim, elinden gelse beni parçalayacaklar, böyle bi yerde nasıl mutlu olabilirim ki, ben de kurtulmak kendime huzurlu bi hayat kurmak için çabalıyorum, yoksa biliyorum psikolojimle birlikte sağlığımda gidecek Allah korusun
Allah sizi korusun bazen meyve veren ağaç taşlanır bazen güzel olana haset edilir. Çözüm aramanız bile güzel olanın siz olduğu kanısı oluşturuyor. Allah imtihanınızı kolaylaştırsın ve hikmetle hareket etmeyi nasip etsin. Dilinizden istiğfar zikrini düşürmeyin
Bu dediğim bakım vs. Psikolojik olarak size özgüven verecek. Kendinize saygı duydukça, saygı duyacaklar size.
Çok sağ olun gerçekten, amin tüm güzel dualarınıza 🙏Allah tüm iyi insanları korusun ve benim gibi hayatı için çabalayan çare arayan herkesin yardımcısı olsun, Allah'a sürekli en hayırlısı için dua ediyorum evet kimsen yok ama Rabbim var diyorum, yaşadıkça da çabalamaya kararlıyım. Evet bakım yapmak insana iyi geliyor özgüveni artıyor gerçekten her zaman da devam ediyorum ona da 👍
https://youtu.be/fhS3Lp3HJZo?si=Nh9LK2Vcxt2I13SM
Bu kürü yapıp dolapta muhafaza edin Sabah akşam birer bardak aç karnına diye biliyorum dolapta olmasına rağmen ömrü 3-4 gün olabilir Max. Fazla zaman geçince bozulabilir. 10 gün boyunca diyorsa 2-3 kere yapmanız gerekebilir en az
Tamam deneyeceğim çok sağ olun, hayırlı geceler 🙏🙏
Hayırlı geceler. Emanetleri kaybolmayan Allah'a emanet olun ve 🤲🏻 bu dua simgesini kullanın lütfen 🌹 dua edin banada
merkezi sistem oluyor ısıyı açmıyorlar ve pis oluyor. apartta kalma.
Bende çok iyi bir şey beklemiyorum ama şu an en ucuz onlar var, boş ev tutsam kendime sıfırdan eşya alabilecek durumda değilim yine ikinci el olacak, o yüzden bende eşyalı aparta gitmeyi düşünüyorum, teşekkür ederim
ev arkadaşı arayan birinin yanına çık.
Biriyle aynı evde yaşayamam, ama çok mecbur kalırsam onu yapacağım artık sağol
İmkansız