Aile & Toplum Sizin evdekimin sözü geçiyor? Çılgınbayan00 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Sorular Sizin evdekimin sözü geçiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. sevdiğim kadının 0 0 Yorumla
Tamertuna33 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Maalesef sevgilimin soz gecirtemiyorum ona direkt kaslarıyla ustunluk kuruyor bana 0 1 Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Eziyormu seni Yorumla
SecretCrazy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Annemin Ama gerektiği yerde babamın sözle geçer 0 2 Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Niye annenin Yorumla SecretCrazy 1 yıl Anneme kimse kıyamaz ki Yorumla
Wamsuter Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Tabiki annemin sözü geçer 0 2 Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Niye Wamsuter 1 yıl İkimiz yaşıyoruz büyük o
fatoş6706 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evde benim sözüm dışarda eşimin sözü geçen. 0 1 Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Niye Yorumla
Selinn_mi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yasma yürütme hepsi bende😅 0 1 Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Niye Yorumla
HamzaAskaroglu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. Bizde demokrasi var 🤗 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Herkesin sözü geçir. 0 0 Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Benim sözüm geçer neden çünkü yalnızım 😄 0 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Benim sözüm geçiyor 0 1 Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Niye Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 581 cevap paylaştı. Ben ve babam 0 0 Yorumla
isimbulamadimsorrye Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl sevgilimin 0 8 Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Niye Yorumla isimbulamadimsorrye 1 yıl anlatırım istersen Yorumla isimbulamadimsorrye 1 yıl ama nerden biliyorsun Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Anlat Yorumla isimbulamadimsorrye 1 yıl evlimisin Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Evet Yorumla isimbulamadimsorrye 1 yıl gizliden çıktım Yorumla isimbulamadimsorrye 1 yıl diyem bakın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
sevdiğim kadının
Maalesef sevgilimin soz gecirtemiyorum ona direkt kaslarıyla ustunluk kuruyor bana
Eziyormu seni
Annemin Ama gerektiği yerde babamın sözle geçer
Niye annenin
Anneme kimse kıyamaz ki
Tabiki annemin sözü geçer
Niye
İkimiz yaşıyoruz büyük o
Evde benim sözüm dışarda eşimin sözü geçen.
Niye
Yasma yürütme hepsi bende😅
Niye
Bizde demokrasi var 🤗
Herkesin sözü geçir.
Benim sözüm geçer neden çünkü yalnızım 😄
Tekim kendim çalıp kendim oynuyorum. 🤣
Benim sözüm geçiyor
Niye
Bizim evde mantıklı olanın sözü geçiyor.
Ben ve babam
Benimmm
sevgilimin
Niye
anlatırım istersen
ama nerden biliyorsun
Anlat
evlimisin
Evet
gizliden çıktım
diyem bakın
Tabi ki benim