Ağa erkek olarak korkuyorum awq
Kızlar bakmıyor ya evlenemezsem boyumda kısa hani kısa olup yakiskli olsam neyse de tipte yok boyda aksine kiloluyum
Boyum 1.76 kilom 75 çirkinimde
Ağa erkek olarak korkuyorum awq
Kızlar bakmıyor ya evlenemezsem boyumda kısa hani kısa olup yakiskli olsam neyse de tipte yok boyda aksine kiloluyum
Boyum 1.76 kilom 75 çirkinimde
Dostum sen ne saçmalıyorsun boyun ve kilon standart. 1.70'şn altındakiler kısa boyludur.
Tipin önemi yok görünüşün bakımlı ve temiz olsun. Beynin de insanlarla diyalog kurabilecek kadar dolu olsun.
Gerisi birileriyle tanışıp muhabbet edebileceğin bir ortama bakıyor.
Anlıyorum, bu tür kaygılar zaman zaman herkesin aklından geçebilir. 😊 Ama unutma ki, dış görünüş sadece bir parça. Hayat ve ilişkiler için samimiyet, içtenlik ve iyi niyet çok daha önemlidir. İyi bir kalbin varsa, samimiysen ve kendini geliştiriyorsan, insanlar seni bu yüzden seveceklerdir. Toplumun dayattığı güzellik standartları gerçeği yansıtmaz. İstersen kendini biraz daha iyi hissetmek adına hobiler edinebilir kişisel gelişimine odaklanabilirsin. Belki doğada yürüyüş yapmak ya da meditasyon bile iyi gelebilir. Önce kendini sev, gerisi gelecektir! 🌿💪✨
Cevap
1Cevap
176 kısa değil ye ne bu 170-180 arası erkeklerin kisayim ben dramı
Siz kızlar 1.90 ekrek istiyorsunuz
He birde bugün 1.65 boyunda ekrek vardı ama yakışıklı idi kız sevgili oldu onla
Kimse bana bakmıyor tipim kötü:((
Demekki herkes 190 istemiyormus bak
Benim arkadaşımın sevgilisi de 165 mi 168 mi ne
Ben de boya bakmam 170 ve üstü tamam benim için
Yani olay boy değil sadece boya bakanın da niyeti ciddi değil
Asıl mesele tip
Bende tip yok yani çocuğun nasibinde var
Benim de olmasını istiyorum
Bir kız arkadaşımın olması sonra evlenmek çolik çocuğa karışmak
Ya inan bunlar teferruat etrafta görüyorum toplumca "çirkin " bulunan bir sürü kadın erkek evli mutlu
Güzellik görecelidir ve aklı başında herkes tipi ikinci plana atar ve uyuma bakar
Ben guzelim beyaz tenli kumral renkli gözlü toplumca "güzel " denilen bir tipe sahibim
Ve yalnızım
Ve inan ben de yalnız kalmaktan korkuyorum
Bunlar nasip kısmet
Benim beklentim de Brad Pitt değil aklı başında efendi ahlaklı saygı duymayı değer vermeyi bilen biri
Ama yok bunu bulmak yakışıklıyı bulmaktan daha zor
Burada biri nasibin yoktur belki diye yazmışlar umudum azalıyor nasibimde ya yoksa :(
Ya ben senin önceki sorularını da gördüm 18 yaşındaymışsin ay bir dur sakin ol gözünü seveyim
Vallahi bir meşgale bul kafayı yersin hatta yeme derecesine gelmişsin
Ben 25 yaşındayım ve kızım malum toplumda kıza daha çok evde kalmış baskısı yapılır
Senin kadar yemedim kafayı
Bi dur nefes al ve cidden meşgale bul kafanı topla
18 de değilim çaktırma ergenim yani az kaldı o yaşa ama şuana kadar hiç kız arkadaşım olmadı
Etrafımdaki kişiler gibi olmaktan korkuyorum çirkin oldukları için yaşları 30 evlenemiyorlar kafayı yicem onlar gibi olmak istemiyorum
Allah aşkına psikologa git cidden ihtiyacın var bak çok gençsin bu kafayla inan akıl sağlığını tehlikeye atarsın
Nolur ciddiyim yardım al lütfen yazık etme kendine
Abla kaygım var kaygı
Bende biliyorum 28 yaş civarlarında evlenmeyi sadece ya olmazsa ya evlenemezsem diye kafayı yicem
Anladim onu zaten o yüzden destek al diyorum ( bende zamanında farklı dertlerim için gitmiştim bu kötü bir şey değil )
Kendini mahvedersin ki başlamışsin bile
Lütfen ciddiyim bunu tek başına atlatabilecek gibi değilsin
Ciddiyim lütfen destek al çünkü kaygın korkun bu yaşta çok yersiz
Lütfen
Ya sevgilim olsa bunlar olmaz diye düşünüyorum derdim zaten sevgilimin olmaması
Bu şey gibi her şeyden mutsuz olup param olsa mutlu olurum demek gibi bir şey
Üzgünüm ama sevgilin olsa başka bir şeylere takarsın
Sağlıklı düşünemiyorsun
Çok gençsin yolun basindasin dediğim destek al
Kaygılarından kurtulup daha özgüvenli olursun ve hayata bakış açın değişir
Ben tavsiyemi verdim ablan yaşındayım az da olsa senden daha tecrübeliyim
Umarım söylediklerimi dikkate alır kendin için uygularsin
Alırım ama benim tek istediğim bir kızla tanışıp 3 4 yıl sonra evlenmek çoluk çocuğa karışmak ve sonra işime gücüme bakmak başka hiçbir şey istemiyorum
Çünkü sokağa çıktığımda sevgilsii olanları görüyorum mutlular birbirlerine sadıklar bende o durumu yaşamak istiyorum
Ben de o durumu istiyorum olur inşallah hoş ben daha yeni bu yaşımda istiyorum
Bak erkek adamsın önce işini gücünü al eline sonra kimseye muhtaç etmeyeceğin bir aile kur
Dediğim gibi destek al önce kendini kurtar bir rahatla
Her şey sırayla olur
İnşallah olur sende nasibini bulursun inş
Amin amin
Lütfen kendine dikkat et kendini onemse kendini iyileştirmek kaygılarından kurtulmak için adım at
teşekkür
Takılma kardeşim nasibin alnında yaziyor
Evimi seviyorum evcimenim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?