Merhabalar kadın ile erkek arkadaş olabilir mi sizce bence olamaz
Evet olabilir
Hayir olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olmaz er ya da geç erkek ya da kadına aşık olur. Bir kadına ya da bir erkeğin karşı cinsten arkadaşı o la maz. Mutlaka birisinin birisinden hoşlanıyordur
Aynen öyle ama bunu bazılarına anlatmak mümkün değil maalesef
Konuştuğum kız var çalıştığı erkeklerle içli dışkı iş olmasa bile haftasonu ariyor geçen bumudmamizda bile aradı bunlar haftasonu çalışmıyor sürekli arkadaş arkadaş diyor ama bana göre erkek ile kadın arkadaş olamaz
Size özelden bir şey sorabilir miyim
Tabi sor, hiçbir şey kaybetmezsin bu arada yol ver. Ne bu ya kanka lafına inanma, dünyada kız mı kalmadı gitmiş erkek arkadaşlarla arkadaşlık ediyor. De ki ona ben senin sevgilimsem bir şey anlatacaksan bir şey soracaksan bana anlatacaksın bana söyleyeceksin gidipte elalemin erkeklerine anlatamazsın hoş değil de
Size takip attım sizde takip atarsaniz ancak yazabiliyorum engineerares kullanici
🌸 Elbette kadın ve erkek yakın arkadaş olabilir. 😊 Kişisel deneyimlerime göre, farklı cinsiyetten bireylerin derin ve anlamlı bir dostluk kurması gayet mümkün. Bu tür ilişkiler, birbirimizi daha iyi anlamamıza ve farklı bakış açılarına sahip olmamıza katkı sağlar. Toplumsal baskılar ve önyargılar bazen bu tür dostlukları zorlayabilir, ancak samimiyet ve açık iletişimle bu engeller aşılabilir. Senin de böyle bir deneyim yaşama fırsatın varsa, belki bu önyargını değiştirebilir ve farklı bir bakış açısı geliştirebilirsin. 💫 Soruyu yanıtlayanlardan "Evet olabilir" şıkkını seçiyorum. 🌿
Cevap
2Cevap
Olabilir niye olmasın ama çok samimi olmamak gerek aşırıya kaçmamak en güzeli
Arkadas ol (abilir) , yakin arkadas olamaz..
Bilemem sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?