Annemin yakında öleceğini hissediyorum ve anneme kötü davrandığım için çok pişmanım?

Şuanda o kadar boşluktayımki kulaklığımı takıp şarkı dinleyip bunu yazıyorum.. annem ile sürekli her gün kavga ederdik okula giderken olsun, dışarıdayken heryerde sürekli anneme bağırırdım bağırırken içim gidiyor ama sanki birisi beni kontrol ediyormuş gibi laf ederken bile ne yaptığımın farkında olmuyordum herkes bana annene iyi davran giderse çok pişman olursun diyorlardı bende sürekli annemi suçluyordum annem şuanda 51 yaşında ve çok ciddi hastalık sorunları var dün gece aniden hastaneye kaldırıldı ne kadar üzüldüğümü belli etmemeye çalışsam bile içimdeki göz yaşlarını zorla tutmaya çalışıyorum üzüntümü ne arkadaşlarıma nede aileme belli ediyorum anneme o kadar kötü davrandımki tek bende değil kardeşlerimde öyle davrandıkları için annem ciddi strese girdi keşke annemi hergün öpüp koklasaydım şimdi bunları yapmaya utanıyorumki kendimden tiksiniyorum Allah benim bütün ömrümü alıp anneme versin istiyorum iğrenç bir evlat oldum annem bana yemek ye dediğinde bile bağırarak cevap verdim annemde beni üzüyordu arada ama annedir sonuçta üzerde severde değilmi? Geçen hafta bana tek duam senin ölmen demişti ama ciddiye almadım öncedende her gece annem için ağlıyordum yıllarca ağladım küçüklüğümden beridir hep bunları düşünerek vicdan azabı çektim. Hala da öyle sadece dışıma yansıtmayıp eğlenceli birisi olmaya çalışıyorum ama gerçekten her eve gelip annemi görünce kalbim sıkışıyor anneme ağzımı açmaya çekiniyorum ya benim ya da annemin vaktinin azaldığını hissediyorum hatta annemle oturup ölüm hakkında bile konuştuk ama umarım benimdir anne özür dilerim.

Annemin yakında öleceğini hissediyorum ve anneme kötü davrandığım için çok pişmanım?