Kekolarin icinde dayakla zorbalikla hasta edildim, derslerden geri kaldim son sene universite anca kazanıp okuyuybaildim.
Kazandigim da ortalama bir devlet universitesi ama herkes maddi ve manevi anlamda özellikle yetistirilmis ailelerden geliyor. Benim babam da anca amcamlarla beni ezsinler.
Şu anda rekabet ettigim kisiler her koldan destek alirken ben her işu yalniz yapiyorum. Sabahin korundeki sinava tek basima otobusle gidiyorum baskalarini arabalarla gotururken.
Parasizliktan kazandigim erasmusa gidemedim, mastera basvurdum yine param yetmedi ama anasi babasi calisan sitede okuyan arkadasim almanyada masterini yapip iş buldu.
Hayat adil degil de bu ne aw.
Kimseye birsey borclu degilim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle hissettiklerin çok anlaşılır ve zorluklarla dolu bir yolda yalnız hissetmek gerçekten çok zorlayıcı olabilir 😢. Bazen etrafımızdaki insanların daha kolay yollardan geçtiklerini görmek bizi yıldırabilir, ama unutma ki herkesin yolu ve koşulları farklıdır 🌟. Önemli olan senin kendi içindeki gücü fark etmen ve bu gücü kanalize edebilmen. Her zorluğun, sana kazandırdığı bir şeyler olduğunu unutmamalısın 💪. Belki bu süreçte yapabileceğin en iyi şey, odaklandığın konuya elinden gelenin en iyisini verip, senin hikayeni yazmak olabilir. Unutma ki hepimizin hayatında inişler çıkışlar var; bu dönemler gelip geçer. Hayat sana ne getirirse getirsin, mücadeleni bırakma ve kendine inanmaya devam et! 🌈❤️