Sizce bosanmali miyim?

En bastan anlatiyorum. esimle kucuklukten beri tanisiyoruz akrabayiz.1 senedir evliyiz. sevgiliyken esim benim icin yilda bir kac kez turkiyeye geldi (almanyada yasiyor). sevgiliyken hep disari cikardik, evimize gelir kalirdi beraber kahvalti, aksam yemegi vs hazirlardik cok romantikti her sey. neyse evlendik ilk bir ay yine guzel ki bazi sorunlar vardi yine de.(nisanliyken bir kac yalanini gormustum ve balayinda daha biz nisanliyken yetiskin filmi izledigini vs gormustum). ama yine de butun bunlari geride birakmak istedim, affedici olmak istedim. ben de dindar bir insanim bu arada esim de ben de namaz kilariz. neyse ben almanyaya geldigimde alisamadim buraya hic ve duyhusal olarak cok agir geldi hep esimden destek bekledim. annesi de bize iki dk mesafede. Ben yalnizliktan sikayet ettigimde vs annesini soyluyor onunla takil aksamlari felan diye. kendisi gece calistigi icin aksamdan sabaha kadar hep yalnizim. cok zorlandigim bi surec oldu en basitinden esimle disari ciksak bile insanlarla bisey konusuyor ne konustunuz diye soruncq ozet geciyor felan her seyden soyutlanmis gibi hissediyorsunuz, hic biseye dahil olamamislik, hic biseye hakim olmama hissi. bunu yasayan bilir. simdi kursum basladi kursa gidiyorum ve dil kursum bitmeden de calisamiyorum o yuzden hep evdeyim. islerim bittikten sonra da dizi film vs izliyorum ya da yuruyuse felan gidiyorum benim zamanim boyle. esim de pc bagimlisi. ilk zaman hevesliydi evlilik felan sonra bir ara playstation aldi bagimli gibi sabah aksam ondaydi yatmaya bile gelmiyordu. neyse onu birakti turkiyede geldik bu sefer pc ye gecti. her firsatta pc de oyun oynuyor pc de degilse oyun videosu izliyor onu da yapamazsa telefondan envanter vs duzenliyip biseyler yapiyor. bazen normal konusurken bi anda telefonu eline alip bisey yapiyor bakiyorum oyundan bisey aklina gelmis onu ayarliyor. cok hantal ve uyusuk surekli yatiyor. hep ben soyluyorum biseyler yapalim zaman gecirelim felan diye. sigara iciyordu surekli diyodum zararli birak vs vs diye sonra elektronik sigara aldi ama sigarayi da birakmiyor simdi. balkonda sigara icip evin icinde elektronigi iciyor. musluk bir senedir akitiyor dolabin icindeki legene doluyor akan su surekli bosaltiyorum. evin ic islrriyle de hic ilgili degil tembel oldugu icin. hatta kendi arkasini da hic toplamaz. surekli arkasindan toplarim. artik surekli soylenmekten beni de tinlamiyor. artik sabredemiyorum da bu tavirlarina. en son bir hamilelik suphem oldu hamile olabilirim dedim. ama sevinemedim bile cunku iyi bi babalik yapicagindan supheliydim. cunku bazen cok iyi oluyor cok iyi bi insana donusuyor. ama genel olarak oz irade, gelisim becerisi, yeterli ilgi, anlayis vs hic yok. durum boyle olunca arrik patladim ve oyun oynarken pcyi kapatmaya gittim bi hisimla. yaklastigimi gorunce beni ittirdi, bagirdi ve sendeledim. dusununce de agirima gitti belki hamileydim ve ona ragmen bi oyun icin karisini ittiriyor. belki de dusecektim? sizce bosanmali miyim

Sizce bosanmali miyim?