En bastan anlatiyorum. esimle kucuklukten beri tanisiyoruz akrabayiz.1 senedir evliyiz. sevgiliyken esim benim icin yilda bir kac kez turkiyeye geldi (almanyada yasiyor). sevgiliyken hep disari cikardik, evimize gelir kalirdi beraber kahvalti, aksam yemegi vs hazirlardik cok romantikti her sey. neyse evlendik ilk bir ay yine guzel ki bazi sorunlar vardi yine de.(nisanliyken bir kac yalanini gormustum ve balayinda daha biz nisanliyken yetiskin filmi izledigini vs gormustum). ama yine de butun bunlari geride birakmak istedim, affedici olmak istedim. ben de dindar bir insanim bu arada esim de ben de namaz kilariz. neyse ben almanyaya geldigimde alisamadim buraya hic ve duyhusal olarak cok agir geldi hep esimden destek bekledim. annesi de bize iki dk mesafede. Ben yalnizliktan sikayet ettigimde vs annesini soyluyor onunla takil aksamlari felan diye. kendisi gece calistigi icin aksamdan sabaha kadar hep yalnizim. cok zorlandigim bi surec oldu en basitinden esimle disari ciksak bile insanlarla bisey konusuyor ne konustunuz diye soruncq ozet geciyor felan her seyden soyutlanmis gibi hissediyorsunuz, hic biseye dahil olamamislik, hic biseye hakim olmama hissi. bunu yasayan bilir. simdi kursum basladi kursa gidiyorum ve dil kursum bitmeden de calisamiyorum o yuzden hep evdeyim. islerim bittikten sonra da dizi film vs izliyorum ya da yuruyuse felan gidiyorum benim zamanim boyle. esim de pc bagimlisi. ilk zaman hevesliydi evlilik felan sonra bir ara playstation aldi bagimli gibi sabah aksam ondaydi yatmaya bile gelmiyordu. neyse onu birakti turkiyede geldik bu sefer pc ye gecti. her firsatta pc de oyun oynuyor pc de degilse oyun videosu izliyor onu da yapamazsa telefondan envanter vs duzenliyip biseyler yapiyor. bazen normal konusurken bi anda telefonu eline alip bisey yapiyor bakiyorum oyundan bisey aklina gelmis onu ayarliyor. cok hantal ve uyusuk surekli yatiyor. hep ben soyluyorum biseyler yapalim zaman gecirelim felan diye. sigara iciyordu surekli diyodum zararli birak vs vs diye sonra elektronik sigara aldi ama sigarayi da birakmiyor simdi. balkonda sigara icip evin icinde elektronigi iciyor. musluk bir senedir akitiyor dolabin icindeki legene doluyor akan su surekli bosaltiyorum. evin ic islrriyle de hic ilgili degil tembel oldugu icin. hatta kendi arkasini da hic toplamaz. surekli arkasindan toplarim. artik surekli soylenmekten beni de tinlamiyor. artik sabredemiyorum da bu tavirlarina. en son bir hamilelik suphem oldu hamile olabilirim dedim. ama sevinemedim bile cunku iyi bi babalik yapicagindan supheliydim. cunku bazen cok iyi oluyor cok iyi bi insana donusuyor. ama genel olarak oz irade, gelisim becerisi, yeterli ilgi, anlayis vs hic yok. durum boyle olunca arrik patladim ve oyun oynarken pcyi kapatmaya gittim bi hisimla. yaklastigimi gorunce beni ittirdi, bagirdi ve sendeledim. dusununce de agirima gitti belki hamileydim ve ona ragmen bi oyun icin karisini ittiriyor. belki de dusecektim? sizce bosanmali miyim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
boşanmalısınız evet
Okudum
Tek şey yazıyorum
Boşan
Çok daha uzun uzadıya sebeb sonuç yazarım da gerek yok diye düşünüyorum
Ayni sureclerden mi gectiniz siz de
Çok duydum çok gördüm burada size hayat yok
Tanıdıgım var dı ve boşandı benzer hikaye
Evliligin ne oldugu bilmeyen biriyle bir ömür geçmez
Ben dulum ama boşanmadım
Bosandiktan sonra mutlu oldu mu tanidiginiz
Evet ikinci evliligini yaptı
Ani karar verme otur konuş onunla sorun çözemezsen aile büyükleri ile konuş inş sorun çözülür
Kac kere bosanma lafi gecti zaten aramizda ailelere gelince de esim bir kere aileleri acti konuyu bosanicaz diyerek. bir sonuca varmadi onun ailesi onu benim ailem beni destekledi. hatta esimin bariz problemli oldugu konularda bile benim tepkilerim elestirildi. tam duzeldi derken yine bozuluyor her seferinde.
Sen ona destek ver belki düzelir farklı kültürde büyüdüğü için düzelmesi zaman alır
Abla hepsini okudum bu adamla kanser olursun bosanmanda hayr var.
Zor bir durum size evet veya hayir demek yanlis olur
Ben de kendime evet ya da hayir diyemiyorum iste dusunmekten biktim artik onun tavirlarinin dengesizliginden
Son care buraya yazdim iste dertlesmek icin farkli fikirler almak icin
oo direk boşanma sebebei ilgisizlik
Önce eşinle konuş sonra kararını ve
Konusunca istersen bosaniriz diyor. sen beni elestiriyosun seni bu halinle kim ceker felan diyor. ya da ailem kalabalik 7 kardesi en kucugu 4 yasinda. bosanip orada yasamak istemedigimi de biliyor. bosan git kardeslerini buyutursun diyor cocuk da istemedigim icin suanlik. ailesi de bunlar cocukca sebepler cozulmicek seyler degil biz neler yasadik vs diyorlar. kayinvalideme soyledim bi kac kez esim annesinin lafini dinler oglunu uyarsin diye , kendi kocasini ornek veriyor kendi yasantisini ornek veriyor. bi kerr esim de varken az harclik veriyosun vs diye tartisma acildi aramizda sonra kayinvalidem benimki olsa benden para alicak dedi. esim sonradan bana annesinin lafini soyleyip noldu orada konustun da kapak oldun vs dedi. ailesi de onun destekcisi.
O zaman bosanacaksın çocuk da yok
Ablamın hikayesini okuyorum resmen
Hamburg mu yoksa sen de
Munich o da mi yurtdisinda? sanirim yurtdisindakiler tembel yetismeye cok alisiyorlar
Boşandılar maalesef. Dayıoğluyla evlenmişti. Onu Almanya'ya götürmüş olmasını sürekli bir lütuf gibi gösterdi bana şükret falan dedi
Ben de Almanya'dayım benimle kalıyor şimdilik ablam ama gidecek
Benim de teyzemin oglu. benim esim de bariz sekilde sukret demiyor ama aile evim kalabalik ve o kalabaliha tekrar girmek istemedigimi bildigi icin gidersin tekrar oraya gorurum halini felan diyerek kucumsuyor. cok zor durumun ablaniz da mutlu olur insallah
Cemaat bağlantısı falan var mı ailesinin
Hayir
Bizimkiler süleymancı onlar ne derse onu yapıyorlar ama aynı çatının altında yaşamayınca kimseyi tam tanıyamıyorsun
Evlilik karpuz gibidir kesmeden anlamiyorsun diye bosuna dememisler. en yakjnin da olsa evlilik baska bisey
Bi şeye ihtiyacın olursa her zaman yazabilirsin Almanya'da herhangi bir şey ya da dertleşmek için ben buralardayım
Allah razi olsun 🙌🏻
Cümlemizden inşallah
Evliliğin nasıl
Inisli cikisli. esim iyiyse iyiyiz. istemiyorsa yok. beraber olmak icin bile onun gonlu olmali. ama iyiyken dunyanin en mutlu insani oluyorum cok ilgili cok iyi oluyor. ama bi seyden sikayet ediyim hemen ben sana yetemiyorum nankorsun vs diyip uzaklastiriyor
Saçma cisnelikte tek taraflı olmaz evlilik biter
hemen