Selamin aleyküm iyi geceler arkadaşlar piskolojim bozuk ta bakar mısınız karişik olaylar var?

Arkadaşlar şimdi şoyle oldu ben 24 yaşindayim kafaya çok takıyorum herşeyi çok piskiyatriye gittim olay şoyle arkadaşlar çok sinirleniyorum kafaya takıyorum kendime çok zarar veriyorum 1 yildir var 4 yildir kafa uyuşmasi var bizim eve antidepresan kullanıyorum çok kez kullandım ve olayi anlaticam size bugünku yaşanan olay alinganlik ta var bende 2 3 yildir filan hoca geldi bizim eve 2 hafta once bana okudu hoca sonra istemsiz hareketler yaptım gozlerim karardi beyazladi bana musallat olmuşlar çocukluktan beri annem dedi yani çok sinirleniyorum babamla konuşuyoruz o esnada babam annem evlenirsin dedi filan sonra sinirden mi kendime zarar verdim neden yapıyorum bilmiyorum babam kızdı git gali ya sert şekilde kızdı ama bende orada meyve yiyorlardi bağırdı babam bende meyve bıçağını masaya zıpledim sonra elmayi attım babam dovmeye geldi beni sonra küfür etti filan çocukluktan beri oyle babam piskolojim bozuldu arkadaşlar çaresizim napmam lazım sizce çaresizlikten ağlıyorum da

Güncellemeler
1 yıl
Mrhba
Selamin aleyküm iyi geceler arkadaşlar piskolojim bozuk ta bakar mısınız karişik olaylar var?