Aile & Toplum 1 ay Para 💵 kokusu mu? Parfüm⚱kokusu mu? Hangisinin kokusu daha güzel geliyor? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 85 Geceniz🌙 huzur dolu geçsin✌🏻 Güncellemeler1 ay @Barış_LonelyForever ve sorumu beğenenler 🙏🏻 Para 💵 kokusu mu? Parfüm⚱kokusu mu? Hangisinin kokusu daha güzel geliyor? Cevapla Parfüm Soruları Güzellik Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
BirKadehSihir Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Bravo güzel soru. Bir dahaki sorun da iki şeyi ağzına alma hakkın var.1. Çikolatalı pasta 2. 1000 dolarlik banknotlardan oluşan 1 balya Hangisini alırdın seklinde sor. Eminim çikolatalı pastayı seçen çıkmaz 🤣🤣 1 2 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay 👍🏻 Yorumla BirKadehSihir 1 ay Sordum 🤣🤣🤣 Yorumla
m Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 754 cevap paylaştı. Hiçbiri. Sevdiğinin getirdiği kahve kokusu. Jlşşş 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay E tabi kahve kokusu ap ayrı Yorumla m Bihteeerrr 1 ay Aynen kahveyi değişmem parfüme mesela ✨ Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay 👍🏻💫 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Para kokusu pis ya parfüm iyi ama Para tabiki ağır basıyor nsjs 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay :)) Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Kitap kokusu. Paranın kokusu çok yapay geliyor, çıkarı hatırlatıyor. Parfümden de hiç hoşlanmam, kokusuna tahammülüm sıfır 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 60% 1 ay Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Atm den çekilen para kokusu tabi ki de gıcır gıcır bele 1 0 Yorumla
paristesontango Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 ay Parfüm tabi ki son zamanlarda 2 favorim var xerjoff mefisto ve hermes , para kokusunu seven açgözlüdür ;) 1 2 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay Hermes kullanıyorum👍🏻 hem kahverengi kapaklı odudu, hemde beyaz kapaklı limonsu Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay *odunsu Yorumla
slay_queen_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Parayla istediğim kadar parfüm alırım o yüzden para kokusu 😅 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Parfüm çok severim ama para kokusunu seçiyorum 😂😂 1 0 Yorumla
Berus34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Para para para varlığı bir dert yokluğu yara 😂 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay Kesinlikle Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 61% 1 ay Para olmazsa parfüm de olmaz 🙄 1 4 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay Onu biliyoruz ben hangisinin kokusunu seversin diye sordum 🙄😄 Yorumla Edameda06 1 ay Paranın kokusu yok ama yine de para 🤣 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay Var, var para kokusu da var Yorumla Edameda06 1 ay Tamam Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Parfüm kokusu, kahve kokusu. 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay Taze çekilmiş kahve kokusu muhteşem Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 ay Çok iyi. Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay Evet 👍🏻 Yorumla
yeppudaa01 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Parfümü de parayla almıyor musun sonuçta 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay Çok akıllı Yorumla
Eirenee1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Kitap kokusu daha güzel geliyor. 1 5 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay E tabi o başka bir şey, ben para ve parfüm kokusu diye sordum, ikisi arasında ki tercihin nedir? Yorumla Eirenee1 1 ay Açıkçası parfüm kokusu. Para berbat kokuyor ya hatta bozuk paralar daha beter kokuyor 😅 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay Haha, bankadan yeni çıkma sıcak, gıcır paraya ne demeli? Oda mı berbat kokuyor 😄 Yorumla Eirenee1 1 ay Açık konuşayım parfüm beni mest ediyor, para ise parfümü alırken mest ediyor 😄 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay 😅😂 Yorumla
Gof34 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Parfüm ve kitap birde sevgili kokusu 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Paranın sesi, parfümün kokusu. 1 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 93% 1 ay Aile & Toplum konusunda 381 cevap paylaştı. Bazen para ama parfüm hep 1 0 Yorumla
m kübrl Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı. Para kokusuyla parfüm kokusunu almak daha güzel 😻 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 115,5b cevap paylaştı. para kokusu tabi ki de 1 0 Yorumla
Klasbey3596 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı. Tabiki çoğu insan hatta tüm insanlık için para 1 0 Yorumla
m Maisie Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. Parfüm 😂 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay :)) Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Yumusatici kokusu 1 2 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 ay Ok yumuşatıcı kokusu iyi evet ama benim sorum para mı parfüm kokusu mu? Yorumla Cevap sahibi 1 ay 2 side değil? Yorumla
1234567yemezler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 ay Aile & Toplum konusunda 515 cevap paylaştı. Parfüm kokusu 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% 1 ay Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kitap kokusu 1 0 Yorumla
h8hc4c Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 704 cevap paylaştı. bilmem 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 ay Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. parfüm tabiki 1 0 Yorumla
m Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Parfüm🤤 1 0 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı. Parfüm kokusu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bravo güzel soru. Bir dahaki sorun da iki şeyi ağzına alma hakkın var.
1. Çikolatalı pasta
2. 1000 dolarlik banknotlardan oluşan 1 balya
Hangisini alırdın seklinde sor. Eminim çikolatalı pastayı seçen çıkmaz 🤣🤣
👍🏻
Sordum 🤣🤣🤣
Hiçbiri. Sevdiğinin getirdiği kahve kokusu. Jlşşş
E tabi kahve kokusu ap ayrı
Aynen kahveyi değişmem parfüme mesela ✨
👍🏻💫
Para kokusu pis ya parfüm iyi ama Para tabiki ağır basıyor nsjs
:))
Kitap kokusu. Paranın kokusu çok yapay geliyor, çıkarı hatırlatıyor. Parfümden de hiç hoşlanmam, kokusuna tahammülüm sıfır
Atm den çekilen para kokusu tabi ki de gıcır gıcır bele
Parfüm tabi ki son zamanlarda 2 favorim var xerjoff mefisto ve hermes , para kokusunu seven açgözlüdür ;)
Hermes kullanıyorum👍🏻 hem kahverengi kapaklı odudu, hemde beyaz kapaklı limonsu
*odunsu
Parayla istediğim kadar parfüm alırım o yüzden para kokusu 😅
Parfüm çok severim ama para kokusunu seçiyorum 😂😂
Para para para varlığı bir dert yokluğu yara 😂
Kesinlikle
Para olmazsa parfüm de olmaz 🙄
Onu biliyoruz ben hangisinin kokusunu seversin diye sordum 🙄😄
Paranın kokusu yok ama yine de para 🤣
Var, var para kokusu da var
Tamam
Parfüm kokusu, kahve kokusu.
Taze çekilmiş kahve kokusu muhteşem
Çok iyi.
Evet 👍🏻
Parfümü de parayla almıyor musun sonuçta
Çok akıllı
Kitap kokusu daha güzel geliyor.
E tabi o başka bir şey, ben para ve parfüm kokusu diye sordum, ikisi arasında ki tercihin nedir?
Açıkçası parfüm kokusu. Para berbat kokuyor ya hatta bozuk paralar daha beter kokuyor 😅
Haha, bankadan yeni çıkma sıcak, gıcır paraya ne demeli? Oda mı berbat kokuyor 😄
Açık konuşayım parfüm beni mest ediyor, para ise parfümü alırken mest ediyor 😄
😅😂
Parfüm ve kitap birde sevgili kokusu
Paranın sesi, parfümün kokusu.
Tabii ki parfüm kokusu
Bazen para ama parfüm hep
Para kokusuyla parfüm kokusunu almak daha güzel 😻
para kokusu tabi ki de
Tabiki çoğu insan hatta tüm insanlık için para
Parfüm 😂
:))
Yumusatici kokusu
Ok yumuşatıcı kokusu iyi evet ama benim sorum para mı parfüm kokusu mu?
2 side değil?
Parfüm kokusu
Kitap kokusu
bilmem
parfüm tabiki
Parfüm🤤
Kulladığım parfümümün kokusun bir şeye değişmem 😃
ben parfüm kokusu
Parfüm kokusu
Para
Para lütfen
Parfüm kosu 🙂