Çocuğa Hasret gibi isimler koyarsanız her şeye Hasret kalır diyorlar benim adım Gözde ben de her şeye hasretim sebebi nedir?

Arzu, Dilek, Özlem, Hasret gibi isimleri çocuklarınıza koymayın yoksa hayatta hep bir şeylere hasret duyarlar, işleri yarım kalır diyorlar. Benim adım Gözde ama benim de hep işlerim yarım kalıyor. Yıllardır sağlık sorunu yaşıyorum, iş bulmam zaten imkansız gibi bir şey. Birine aşık olsam adamı başka kız götürür. Şu an benimle konuşan bir çocuk var yıllardır kız bulamadığını söyledi, benimle görüşmeye başladıktan sonra 2 tane kız hoşlandığını söylediler çocuğa. Aşka, paraya, işe, sağlığa her şeye hasretim. Yani işlerim hep yarım kalıyor. Üstelik sürekli mutluyum huzurluyum sağlıklıyım diye olumlu düşünürüm ama olmuyor. Asansöre binsem asansör bozulur. Benim bu isimle popüler, beğenilen ve her işi yolunda giden biri olmam gerekmez miydi neden her işim yarım kalıyor olabilir?

Çocuğa Hasret gibi isimler koyarsanız her şeye Hasret kalır diyorlar benim adım Gözde ben de her şeye hasretim sebebi nedir?