- 1 ay
Millet tutturmuş Bir boşanma oturup karşınıza alıp sakin sakin anlatmaya ne dersiniz sonuçta karşıdaki de insan elbette anlayacaktır anlayana kadar tekrarlamak gerekiyor kırmadan yıkmadan her ufak şeyde boşanma ayrılma doğru bulmuyorum ben şahsen kendi adıma söylüyorum konuşarak insanlar her şeyi çözebilir önce normal şekilde anlatırsın anlamazsa biraz hafif sert tepki elbette bir gün anlayacaktır seni nokta
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hadi gel bugün bunu yapalım şunu yapalım der yaptırırım. Alışkanlık edene kadar. Baktım olmuyor alır karşıma konuşurum gene olmuyorsa da bana vermediği değerden ötürü sinir koyarım ama boşanma sebebi değil benim için
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- 1 ay
Benim hoşuma gider en azından benden başkası ona bakmaz hajwoqmamwj
23 Yorumla- 1 ay
@Cod2009 ben kendimi salman o zaman anakowkw
- 1 ay
@Cod2009 salmam*
- 1 ay
Bunu düşünüyorsam
Niye evlendim diye sorarım zaten böyle bir şey düşünüyorsam menfaatim için evlenmişimdir
Atarım kendi kendine bırakır giderim
Umurumda olmaz00 Yorumla Bırakırsa bende onu bırakırım dermişim😂😂Şaka tabi daimi bakımlı olması gerekli tabiki bu önce kendisine saygısı olduğunu gosterir
00 Yorumla- 1 ay
Bunlar aldatır yakalanınca kadını suçlar birde boşarlar
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden böyle yaptığını anlamaya çalışırım beni sevmiyorsa yapar bunu
00 Yorumla- 1 ay
görseller baya komik xd
ben kendimede bakarim onada00 Yorumla - 1 ay
Dönemsel dağılmalar olabilir de tamamen bırakılmaz ya abartı olur
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boşanmaya gitmesi acımasızlık olur. Konuşularak çözülebilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben ona bakarım yapacak bir şey yok 🤩
00 Yorumla- 1 ay
Buna neyin sebep olduğunu sorgularım ve kendisine sorarım.. Çözülmesi gereken bir sorun ve hasır altı edilemez..
00 Yorumla - 1 ay
her İki Tarafında evllendik oldu bitti demesine gerek yok herkes kendine bakmalı herkes kendisiyle barışıkolmalıdır yok öyle evlendim döt döbek dağılsın
00 Yorumla - 1 ay
Kırmadan söylerdim ya da birlikte bakım yapalım derim haftan birgün bakım günü yapardım
00 Yorumla - 1 ay
Kendine değer vermiyor demek oluyor haliyle kendine değer vermeyen sana nasıl değer verecek
00 Yorumla Valla bakım çok önemli ben de yapmasam kocam bıraksın beni 😅
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gitmez ama canım sıkılır
00 Yorumla- 1 ay
Yüzüne söulerim bu ne hal diye
00 Yorumla - 1 ay
Boşanma sebebi bile olabilir.
00 Yorumla - 1 ay
Bir şey yapmam ben ya. Nasıl biliyorsa öyle yapsın
00 Yorumla - 1 ay
Ben bakarım ona dkcjd
00 Yorumla - 1 ay
İş güç çoluk çocuk kendisine sıra mı geliyor