Babamın eşinin yaptıklarına bakar mısınız?

Annem 7 yıl önce vefat etti babam da 6 sene önce başka bir kadınla evlendi. Babam 60 yaşında kadın da 40 yaşında. 1 tane evli ablam 1 tane de evli abim var. Ben ise en kucukleriyim 22 yaşındayım abimle birlikte yaşıyorum abim 24 yaşında. Aslında 4 kardeşiz döndümuz de çalışıyoruz. Babama da biz bakıyoruz yani babam çalışmıyor. Babam ev kirasi, tüm faturalarını biz ödüyoruz ve her ay yaklaşık olarak babama 35 bin veriyoruz. Bu 35 bin sadece yeme içme falan. Sorun şurada benim babam 35 binle kral gibi yaşıyor olması lazım ama inanın babamin haline baksaniz dilenci falan dersiniz. Tüm parayı kadına veriyor kadın da parayı oğluna gönderiyor. Oğlu 24 yasinda evliymiş geçinemiyormus ona para gönderiyor. Ya 24 yaşında genç adam nasıl geçinemiyor 35 binin kaçını gönderiyor bilmiyorum ama babamin yaşantısına bakarak rahat yarısını gönderiyordur. Babamın evinde meyve sebze et tavuk hicbir şey yok. Sürekli 2. El kıyafet alıyorlar. Biz basta para yetmiyor sandık o yüzden parayı arttirdik ama baktik ki durumu hala aynı. Çok zorumuza gidiyor babamin bu halde yaşamasi babam hayatı boyunca hep marka giyinmistir şimdi dilenci gibi geziyor. Üstelik çalışıyoruz dordumuz kendimizi çocuklarımızı mahrum bırakıp babamıza para veriyoruz ama emeğimiz kadının evde yatan oğluna gidiyor. Napmamiz lazım inanın cidden çok biktik yani bu?

Üstelik kadın hayatimizi zehir etti. Ben üniveriste okurken mesela üniveriste çıkışı arkadaşlarımla bir yere gittim diye evime gelip beni azarliyor neden benden izin almadın diye ya ben 22 yaşında genç bir kizim rahmetli annemden izin almıyordum senden mi izin alacağım. Sürekli babami bize karşı dolduruyor babam da dolduruşa getiriyor. Abimle ben arkadaşımızın düğününe gittik babamin eşini götürmedik diye babam bize küstü. Ya biz ne diye eşini götürelim yani kadın davetli değil ki ayrıca da sevmiyoruz kadını. Sürekli onu gezdirelim istiyorlar. Hatta Sürekli babamin eşi babama bizim zengin olduğumuza inandirmaya çalışıyor. Sürekli babama senin çocukların zengin sana 2 kuruş para veriyorlar diyor babam da inanıyor. Oysa biz zengin falan değiliz. Hatta babamin eşi yüzünden babam evli olan ablamla 2 senedir konuşmuyor. Yanı bildiğiniz hayatımız cehennem gibi cidden.

Güncellemeler
1 yıl
Arkadalar para vermeyi kesemeyiz yani bu bizim babamız sokağa atamayız biz istiyoruz ki verdiğimiz parayı harcasın gezsin iyi yemek yesin iyi giyinsin evi sıcak olsun. Zaten bizim babamin eşiyle sorunumuz sadece para değil ki kadın rahatsız ediyor Mesela onsuz ben alışverişe gitsem sürekli sorun çıkarıyor babama arattiriyor babam da beni azarliyor. Sürekli hayatımız böyle geçiyor. Evimize geliyorlar sürekli eşyalarımızı kurcalıyorodamdaki yatağın yerini beğenmemiş yerini değiştirmeye çalıştı
Babamın eşinin yaptıklarına bakar mısınız?