Gram anlamam öyle şeylerden hepte bilimsel yaklaşırım keza psikologa gittim, meditasyona başladım, halisinasyondur falan dedim dünya hali dedim ama yok yani yok. Daha öncesinde uluslararası yarışmalara katılan, il genelinde ( Ankara ) derece yapan, derslernde başarılı bir çocuktum son iki yıl özellikle sınav senemde başıma gelmeyen kalmadı güneşli günde buz kütlesi bulup çakıldım, annemin kalbi durdu, babam rahatsızlandı, hiç gelmeyen komşu akraba sınav senemde evi üzerine tapuladı. Ayrıca paranormal şeyler olmaya başladı hayır psikologa gittim bir şey yok dedi nasıl yok ders çalışacağım zaman aşırı uyku geliyor, başıma bir iş geliyor uyuduğum an paranormal şeyler oluyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
böyle şeylere inanırım ki bende cok yaşadım
halada üzerimden geçmiş değil. göze geliyorsun nazar akrabanın pis nefesi çevredeki insanlarn sürekli senden şikayetçi olması kıskanması gibi
dua ezberle evde dua dinle faydası olur
Aslında dua cidden işe yaradı bir süre ayrıca gerçekten çevrem çok rezil açık açık kıskanıyorlar lütfen ego olarak algılama ama her konuşmamı akademiye bağlıyorlar oradan anla tek hatamda okul başarıma saydırıyorlsr, çok çalışma kafayı yersin açsın dökülür erkenden bak doktorlara diyorlar ödleri öyle kopuyor ki iyi yerlere geleceğim diye nazar varsada kesin değmiştir. Ki inanıyorum var yani bir şeyler üzerimde işim gücüm rast gitmiyor asla eski başarının esamesi yok üzerimde
her insana olmaz ama insana vurdumuda hayatını alt üst eder
bu durum ben artık inanıyorm böyle şeylere
doktor psikolog bi yere kadar ama işin asıl nedeni bence kötü enerjiler ve musallat türü şeyler.
bende dua ile anlık ferahlıyorm öyle namaz niyaz yok maalesef
Namaz vardı bir ara inanılmaz rahatlamıştım sonra maalesef saldım
tamam işte namaza başla dua et öyle devam et.
Doktor, psikologda şimdi işe yarıyor ama ben hepsine gittim aylık kan oranıma bile baktırıyorum resmen, vitamin falanda alıyorum psikologa gittim uyku düzeni dedi ama haklıydı. Onun dışında asırı talihsiz bir insan olmamı kötü enerjiye bağlıyorum
Paranormalden kastın ne tamamen psikolojiktir
Uyku felci gibi ama aşırı gerçekçi rüyalar, tvnin aniden açılması falanda var bir ara uyku esnasında çocuk kahkahaları (gece 3-4) ve ismimi duymuştum.
Yeterince uyumadığın için uyku düzenin bozuk ondan falan dedi iki dikkat eksikliği ilacı verdi saldı psikolog
Psikolog bunları da bildiği halde bir şey yok dediyse onun 4q o zaman başka birisiyle görüş
Sonradan geçti ama cidden uyku seviyemi yükselttiğim için orada bir tık ayrı. Aşırı uykumun gelmesinide kanımın eksik olmasına bağladı kan yapıcı ilaç içtim düzelttim hala aynı
Günde 5 saat uyuyordum önceden bunu 6-7ye çıkardım düzeldi
Çocuk kahkahası ve ismimi duymam 1 yıl önce olmuştu zor bir dönemdi ve aşırı uykusuz, yorgun olduğum dönemdi bunuda ekledim
Uyku düzeni her zaman ilaçtır düzeni koru bu dönemi atlatırsın. Bu mevzuya kafayı taktığın için en ufak olumsuzluğa bak gördün mü gibisinden yaklaşıyorsun, bu şekilde iyi şeyleri göremez hale gelirsin. Kafanı bunlara yorma işine gücüne bak geçecek
Haklısın ayrıca bugünde 4 saat saçma sapan uyuduğum için bunlar oldu muhtemelen artık dikkat etmem gerekiyor şu internette az uyursan başarırsın palavralarıda yalan beyinsizler sanki kendileri Einstein oldu millete tavsiye veriyorlar
Uyku önemli moruk 6 saatten az 8den de çok olmasın kendine göre ayarla
6.30 şeklinde gideyim ya hadi geçen yıl mecburi az uyuyordum bu yıl aptal gibi 4 saat, 5 saat etrafta zombi gibi geziyorum.
Nazar ola bilir.
E nasıl geçiyor ki?
Bende nazara inanmayı bırakmak istiyorum, inanmayı bıraktığında nazar değmiyor.
Aslında haklısın kafamızda biten bir şey ayrıca dünya hali uyku felci falanda normal şeyler aşırı kastım kendi tembelliğimin sonucunu mistik şeylere attım
Mistik şeylerde doğru ama enerjin düşükse dediğin gibi , olaylar üst üste geliyor. Nazar da burdan oluyor. Nazara da geliyorsun.
Dua falan mı okumak gerekiyor nazardan korunmak için yani en etkili yöntem hangisi bildiğin var mı?
Ayetel kürsi okuya bilirsin.
Ben de inanıyorum nazara aşırı hemde ayrıca aşırı kemgöz bir arkadaşa sahip oldum 15 yıl gibi bir süre. Pantolonun ne iyi diyordu 5dk geçmeden pantolon bir yere takılıp yırtılıyordu, ya şu kadın ne sağlam diyordu kadın ertesi gün mefta tabi eceli geldi ama işte kemgöz aşırı kıskanç bir insandı çocukluk arkadaşım olduğu için uzaklaşmam, bağı koparmam zor oldu ama nihayetinde kurtuldum.
Var öyle insanlar.🙂
sen büyü biraz
Büyüdüm abiciğim büyüdüm