Evet Arkadaşlar hoşlandığım kızın ablasıyla işlettiği bir çini dükkanı var, oraya güzel bi çiçek buketi göndermek istiyorum. Ama akşam kızla konuşurken dediki daha seni tanımıyorum sende beni tanımıyorsun dedi nasıl oluyorda sevebilirsin kendini kandırma dedi. Oda zamanında birini çok sevmiş ama karşısındaki kaçmış falan buna sahip çıkmamış ve yarı yolda bırakmış. O yüzden bir daha kimseyi sevemem diyor. Ama bence imkansız yani. Eğer bir kaç güzel sürpriz yaparsam onu etkileme oranım artar diye düşünüyorum çiçek göndermek gibi. Sizce ne yapayım eğer birşeyler yapmazsam kız yavaştan yavaştan benden uzaklaşmaya başlıcak, başlıyorda yani..Hoşlandığım kıza çiçek göndersem mi?
Cevabın nedir?
+1 yılönce onun yeni bir ilişkiye başlayacagı cesareti yok onu yenmesi lazım oda sana kalmş birşey onu ikna etmen lazım bu hediyerlerden çok biraz ilgi alaka ve onun güvenini kaznamalısın herşeyden önce güven önemli bunları yaptıkan sonra artık hediye alırsın sevginiz dahada pekişir
10 Yorumla
+1 yılkızlar çogunlukla gönder diyor ama gönderme sana mutlaka sıkıntı olarak geri dönecektir.
ilişkilerde ilk şart asla bir kızdan tavsiye alma. alırsan tam tersini yap. kızların söyledikleri ve yaptıkları birbirlerinin tam tersidir11 Yorumla
Soran+1 yılHocam sıkıntı derken ne gibi sıkıntılar? Bence bir buket papatyadan fazla zarar gelmez.. Diğer yorumun ise herkezin zevki farklıdır zaten birinin hoşuna gider diğeri geri çevirebilir..
+1 yılgönder gitsin düşündüün şeye bak
04 Yorumla
Soran+1 yılTanışma Aşamasında Sorun Yaratmaz Değilmi?
- +1 yıl
sanmıyorum.. hoşuna gidecektir
Soran+1 yılÇiçek olarak gülmü önerirsin yoksa kır çiçeklerinden güzel bi buketmi? Bence Gül fazla erken..
- +1 yıl
tabki gül olmamalı ilk dediin dha mantıklı
hmm bence göndermelisin hoşuna gidicektir yani..ama biraz vakit geçsin bu lafların arkasına pat diye gönderme.tam kız bu çocuk benden ümidi kesti dediğinde gönder aklını karıştır :D
18 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyenizi unutmucam.. Kız biraz fazla çekmiş galiba aşktan o yüzden hemen güvenemiyor. Amacım sürprizlerle güven sağlamak..
Soran+1 yılAma kız bana şans vermiyorki, yani yaklaşmama izin vermiyor çok soğuk davranıyor. Nasılsın diyorum mesaj olarak sadece iim diyor sen nasılsın falan demiyor bende şüpheleniyorum yoksa çokmu üstüne düşüyorum diye fazla üstüne düşmelimiyim sizce.?
- +1 yıl
fazla üstüne düşersen de g.tü kalkar. paso kaçmaya başlar sen kovalıyosun ya..mesaj da sadece nasılsın yerine onun ilgisini çekebilcek bişeyler yazabilirsin ama şuan ne olduğunu bilmiyoum :) yani seninle iletişim kurmamaya devam ederse bence çok uzatma derim. çünkü kızlar kovalanmaktan ilgiden hoşlanır ama ilgi kesilince noluyo lan oluruz :D
Soran+1 yılAynen kaçmaya başledı mesajlarıma cevap vermiyor veya ikinci mesajtan sonra veriyor veya bende fazla mesaj atmamaya başladım. Cevap atmıyorsa birdaha yazmıyorum. Ama oda tanımadan etmeden nasıl seveyim diyor hemde tanışma fırsatı vermiyor.Bende anlamadım. Ama çiçek işini yapıcam bi iki gün sonra sizce nasıl bi buket olabilir? Ben kır çiçekleri düşünüyorum sizce.?
- +1 yıl
kır çiçeklerinin ortasına 1 tane gül olabilir.bence de saçma olmuş yani hem tanımıyosun diyo hem de tanımana izin vermiyo.bak çiçeği gönder gündüz bi yerde yarım saat bi oturmayı teklif et.ona da yok derse tamam madem seni tanımama izin vermiyosun bidaha aramıcam seni de ve bekle bakalım.dönerse senindir :) dönmezse zaten aşkta zorlama olmuyo unutmaya çalış
Soran+1 yılTeşekkürler Yorumlarınızı dikkate alıcam.. Birazda çekiniyorum aslında :D Çiçek içine yazacağım not için önerileriz varmı?
Çicekten cok icine koydugun not önemli onun durumunu anlatan harika bi söz yazarsan etkilenir.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Notu düşünüyorum şu an. Geçmişte çektiği acıları unutması için güzel bi not bulmam lazım kendi kalemimden. Varsa önerileriniz.?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
5Cevap
Gönderin ama buna dikkat edin!
Her çiçek hoşlandığın kıza çiçek gönder önerisi için uygun değil. Örneğin ilk olarak aklınızdan kırmızı güllerin geçtiğini biliyoruz. Fakat kırmızı güller henüz bir ilişki yaşamadığınız için fazla iddialı bir seçim olur. Bunun yerine daha farklı alternatifleri değerlendirmeniz gerekiyor.
Papatyalar masumluğu simgelediği için sizin durumunuza uygun bir çiçek türü olabilir. Papatyalara alternatif olarak tercihinizi kır çiçeklerinden yana da kullanabilirsiniz. Kır çiçekleri renkli bir aranjman şeklinde dizayn edildiğinde muazzam bir görünüm kazanıyor. Mevsim çiçekleri için de aynı durumun geçerli olduğunu belirtmek lazım. Bu arada dilerseniz farklı çiçek türlerinin bir arada kullanıldığı aranjmanları da seçebilirsiniz.
Seçtiğiniz çiçeğin çok gösterişli olmamasına özen gösterin. Ancak çok sade bir tasarıma da yönelmeyin. Duygularınızı anlatacağı için seçtiğiniz çiçeğin en anlama geldiğini de öğrenmenizde fayda var. Bu sayede anlamlı bir seçim yapmış olacaksınız. Bu arada çiçek göndermek için iş yerine değil evine gönderim yapmanız daha uygun olabilir.10 Yorumla
+1 yılSevgili dostum, Bneden yaşça büyüksün. Akıl vermek haddim değil. Ben olsam beyaz bir demet çiçek yaptırır kendim verirdim. Göndermezdim, en azından korkmadığımı bilirdi, Ablasının beni görmesini sağlardım, Çünkü ablası beni görürse kardeşi için korkmazdı, Uygun bir an bekler çiçeği verirdim, onunla görüşmek istediğimi ve sonuçlarına hazır olduğumu bilmesini sağlardım. Daha önce sevmiş olabilir, kötü şeyler yaşamış ve korkmuştur. Ona Güven ver. Ama ÜSTELEME bırak o seni Keşfetsin. Hakkında Hayırlısı olur İnşallah. Kal sağlıcakla.
00 Yorumla
+1 yılÇiçekle kızı etkileyemezsin. Tam tersi, kızın sevgisini satın almak için rüşvet veriyormuşsun gibi görüneceksin ve senin zayıf ve kendine güvensiz bir erkek olduğunu düşünecek. Daha tanımadığın kıza seni seviyorum demen de erkeğe yakışan bir şey değil ve zayıf bir hareket. Kızı buluşmaya davet et, "madem birbirimizi tanımıyoruz, gel bir şeyler içip muhabbet edelim" de. Kız gelirse buluş, kızı konuştur, güldür ve iyi vakit geçirin. Eğer kız sana ilgi gösteriyorsa biraz dokun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir çiçek gönder ve notuna şöyle bir şey yaz bence benim çok hoşuma giderdi; gerçek sevgiyi hak ediyorsun. Hissettirmeme yardım et. Ve o sana yazana kadar yazma. Cool ol arkadaşım. Üstüne çok düşme. Bırak merak uyandır onda. Biraz gizemli ol
00 Yorumla
+1 yıl🙄🙄 sorunun içerdiğinden çok, 1 yıl önce sorulmuş bu soru nasıl benim sayfama geldi?
Cevapları okurken fark ettim bunu00 Yorumlabence kendin 1 tane gül al tut elinde geç karşısına, bunu düşürmüşsün yüzünde gülücükler eksik de
00 Yorumla
+1 yılçiçek gönder duygularını anlatan bi şiir i de not olarak gönder ve sonra ara :))
00 Yorumla
+1 yılgönder etkilenecektir..
00 Yorumla
2 ayBiraz geç oldu ama nasıl geçti aldinizmi çiçek
10 Yorumla
+1 yılne yaptın kardeşim?
yaptıysan ne oldu?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbonnyfood gönder. daha fonksiyonel.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnuda düşündüm ama kızın bulunduğu ilçede onu bulmak biraz imkansız. Online de uğraşmak istemiyorum. Teşekkürler..
gönder gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgönder baaabaaaaa göndeerr
00 YorumlaGönder :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı