İnsanlar nasıl birini bulup sevip evlenmeye karar veriyor?

Evlenmeyi çok istiyorum ama erkeklere bakınca evlenme fikrinden soğuyorum.
Ben güçlü bir erkek istiyorum, işe gidip gelmeyi adam olmak sanan birisini değil. Benim de işim var, az çok kazanıyorum.

Gördüğüm erkeklerin hiçbiri yemek yapmayı bilmez, ev temizlemekten anlamaz. Hem çalışıyorum hem de evim tertemizdir. Bir gün temizlikçi tutmadım. Ben bahane sunmuyorum. Ev işlerinde ben mutfağı temizliyorsam o da banyoyu temizlesin istiyorum.

Erkeklerin çoğu zaten cilt bakımı nedir bilmiyor, bazısı dişlerini düzgün fırçalamıyor. Sigara içiyorlar, dişleri kötü sağlıkları kötü. Küçücük bir estetik müdahaleyi erkekliklerine problem sanıyorlar. 30a doğru hepsi çöküyor. Hadi bunlar yine sorun değil.

Karşına biri çıkıyor, adam para tasarrufu nedir bilmiyor. Saçma sapan şeylere para harcıyor, dışarı çıkıyor durmadan arkadaşları ile takılmaya. Bu adam bir gün para mı biriktirecek? Evlenince biriktirdiğim parayı da harcar bu.

Nasıl güveneceğim allah aşkına? Çoğu erkeğin öfke kontrol sorunu var, ne hikmetse en çok da sevgililerine eşlerine var. Bir gün patronlarına bağırmazlar vurmazlar ama.

İnsanlar nasıl birini bulup sevip evlenmeye karar veriyor?