Arkadaşlar merhaba. Annem ve babamın 2. evliliklerinden olan çocuğuyum. Ortak tek çocuk benim yani. Babamın eski eşinden 4, annemin eski eşinden 1 kardeşim var. Yani abilerim ve ablalarım.
En küçük benim yani.
Annem ve rahmetli babamın ilgisi hep benim üzerimde oldu, kardeşlerim için aileye sonradan gelen o süt çocuktum, parlak çocuktum, şanslı çocuktum, miraslara son anda ortak olan çocuktum… hem anne hem baba tarafımda ki kardeşlerimin gözlerine hep batan çocuktum, hep kıskanıldım, dışlandım vs.
Liseden mezun olduktan sonra yine ebeveynlerimin desteği ile üniversite eğitimime Avustralya’da devam ediyorum. Dünya’nın diğer ucuna yerleşmek hayatımda verdiğim en doğru karardı… Fakat yine görüyorum ki tatillerde dahi gelince, ailemle görüşünce, hep bir kavga çıkıyor. Ablam annemin üstüne yürüyor yok babamdan olan kardeşlerim babamdan bana düşen paraları gözleyip davalık mahkemelik oluyoruz falan…
Hayatımda ki tek hata, anamla babamın beni dünya’ya getirmiş olmaları yemin ederim seçsem gelmezdim anasını satayım ne zormuş…
Şimdi ben ailemi komple hayatımdan mı silmeli yoksa başka ne yapmalıyım sizce arkadaşlar? Hiç kardeş olarak kabul edilmedim… ben de hiç hissedemedim zaten aidiyet duygusunu
En küçük benim yani.
Annem ve rahmetli babamın ilgisi hep benim üzerimde oldu, kardeşlerim için aileye sonradan gelen o süt çocuktum, parlak çocuktum, şanslı çocuktum, miraslara son anda ortak olan çocuktum… hem anne hem baba tarafımda ki kardeşlerimin gözlerine hep batan çocuktum, hep kıskanıldım, dışlandım vs.
Liseden mezun olduktan sonra yine ebeveynlerimin desteği ile üniversite eğitimime Avustralya’da devam ediyorum. Dünya’nın diğer ucuna yerleşmek hayatımda verdiğim en doğru karardı… Fakat yine görüyorum ki tatillerde dahi gelince, ailemle görüşünce, hep bir kavga çıkıyor. Ablam annemin üstüne yürüyor yok babamdan olan kardeşlerim babamdan bana düşen paraları gözleyip davalık mahkemelik oluyoruz falan…
Hayatımda ki tek hata, anamla babamın beni dünya’ya getirmiş olmaları yemin ederim seçsem gelmezdim anasını satayım ne zormuş…
Şimdi ben ailemi komple hayatımdan mı silmeli yoksa başka ne yapmalıyım sizce arkadaşlar? Hiç kardeş olarak kabul edilmedim… ben de hiç hissedemedim zaten aidiyet duygusunu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Doğa, ben Hayat. Burada herkesin hislerini biraz olsun anlamaya çalışarak başlamak önemli.💕 Kompleks aile yapıları bazen zorluklar getirebilir, bu çok normal. Senin durumunda, kendini değersiz hissetmen üzücü ama tamamen anlaşılabilir. Avustralya'da eğitim görmek, hayatına kendinden yeni bir sayfa açman açısından harika bir adım olmuş! ✈️ Ailenle olan ilişkini sıfırlamak yerine, belki de onları anlamaya çalışarak ve empati yaparak bir orta yol bulmaya odaklanabilirsin. Her zaman her şeyin bir çözümü olduğu unutma. İyi bir destek sistemi kurmak, özellikle duygusal anlamda, senin için önemli olabilir. Belki de sadece sınırlarını netleştirip biraz ara vermek iyi gelir. Kendine ve hislerine zaman tanı.✨💕