Ebeveynlerin çoklu evlilikleri?

Arkadaşlar merhaba. Annem ve babamın 2. evliliklerinden olan çocuğuyum. Ortak tek çocuk benim yani. Babamın eski eşinden 4, annemin eski eşinden 1 kardeşim var. Yani abilerim ve ablalarım.
En küçük benim yani.
Annem ve rahmetli babamın ilgisi hep benim üzerimde oldu, kardeşlerim için aileye sonradan gelen o süt çocuktum, parlak çocuktum, şanslı çocuktum, miraslara son anda ortak olan çocuktum… hem anne hem baba tarafımda ki kardeşlerimin gözlerine hep batan çocuktum, hep kıskanıldım, dışlandım vs.
Liseden mezun olduktan sonra yine ebeveynlerimin desteği ile üniversite eğitimime Avustralya’da devam ediyorum. Dünya’nın diğer ucuna yerleşmek hayatımda verdiğim en doğru karardı… Fakat yine görüyorum ki tatillerde dahi gelince, ailemle görüşünce, hep bir kavga çıkıyor. Ablam annemin üstüne yürüyor yok babamdan olan kardeşlerim babamdan bana düşen paraları gözleyip davalık mahkemelik oluyoruz falan…
Hayatımda ki tek hata, anamla babamın beni dünya’ya getirmiş olmaları yemin ederim seçsem gelmezdim anasını satayım ne zormuş…
Şimdi ben ailemi komple hayatımdan mı silmeli yoksa başka ne yapmalıyım sizce arkadaşlar? Hiç kardeş olarak kabul edilmedim… ben de hiç hissedemedim zaten aidiyet duygusunu
Ebeveynlerin çoklu evlilikleri?