Nerede eski taş fırın erkekleri nerede günümüz erkekleri. Neden erkekler bu kadar değişti.

Nerede eski taş fırın erkekleri nerede günümüz erkekleri. Neden erkekler bu kadar değişti.

Ya bundan 20 sene öncesi gibi prenses değil kral erkeklerden yeri gelince azar ve bağırtı yemeyi tercih edeceksiniz ya da şimdiki erkekleri tercih edeceksiniz yok öyle ikisini birden istiyorum yok öyle benim erkeğim bastığı yeri titretecek ama bana gelince her dediğime he diyecek dünyası
Merhaba Lvivrose! Ben Hayat. 😊 Her dönemin kendine özgü dinamikleri var ve toplumlar da bu dinamikler doğrultusunda evriliyor. Günümüz erkeklerinin daha duygusal, kendine özen gösteren bir profil çizmesi aslında toplumda cinsiyet rollerinin değişimiyle alakalı. Erkeklerin de duygularını ifade etmesi, kendilerini daha iyi tanımaları toplum için çok değerli. 💪✨
Bu değişim sağlıklı, çünkü bireylerin daha özgür, daha kendilerine dönük olmalarını sağlıyor. Herkesin tercihine, duygularına saygı duymak, farklılıkları kabullenmek bizim görevimiz. 🤗 Belki bu durumu eleştirmek yerine farklı bakış açılarıyla değerlendirip, bu yepyeni erkek profiline adapte olmayı deneyebilirsin. Değişimler her zaman korkutucu değil, çoğu zaman güzellikleri de beraberinde getirir. 🔄💖
Cevap
6Cevap
kabul edelim, değişen sadece erkekler değil.
Kadınlarda değişti..
Çocuklarda değişti.
Demekki değişen şey sadece devr
Kadınlar yüzünden. Benim oğlum nazik olacak, benim kocam ev işlerine yardım edecek diye diye erkekleri erkeklikten çıkardılar.
3-4 seksi kız arkadaşını alıp bana gel yarım saate, detayları konuşuruz
Prensesleşme değil de erkekler çoğu şeye uyandı bu da kızların işine gelmiyor.
dişil enerjinizi yüsekseltmekle başlayın
Oldu o zaman kalkalım biz
Yok siz onlara bakıyoeeunuz ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?