Aile & Toplum Yanlız yasayan var mı? imkansiz53 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Durumdan sıkayetcı mısınız? Güncellemeler1 yıl ... Yanlız yasayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. yalnızım evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Uzun yıllar yalnızdım. Şu an ailemleyim. Yalnızken de mutlu idim. Şimdide mutluyum. 2 0 Yorumla
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sence kötü mü abim 1 4 Yorumla imkansiz53 1 yıl Cok kısı sıkayet etmıs ben yıllardır yanlız yasıyorum hayatımdan memnunum Yorumla Berat_krc 1 yıl Valla bende yalnızlık seviyorum tek sıkıntı cinsllk nasıl sabrediyosum Allah için Yorumla imkansiz53 1 yıl Kısılıqın ve karakterınn on planda olursa o konularda sureklı dusunmezsen.. Oncelıklerın daha farklı seyler olursa takıntı halıne getırmezsın.. Iyı bır ınsan ve ısını ıyı yapan aranan bırı olmayı oncelıgın olsun abi tavsiyesi.. Yorumla Berat_krc 1 yıl İnsAllah abim sağolasın Yorumla
İZMİRLİ_LAZ Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı. Biraz ama olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yalnızım evet
Uzun yıllar yalnızdım. Şu an ailemleyim. Yalnızken de mutlu idim. Şimdide mutluyum.
Yalnız yaşıyorum memnunum
Sence kötü mü abim
Cok kısı sıkayet etmıs ben yıllardır yanlız yasıyorum hayatımdan memnunum
Valla bende yalnızlık seviyorum tek sıkıntı cinsllk nasıl sabrediyosum Allah için
Kısılıqın ve karakterınn on planda olursa o konularda sureklı dusunmezsen.. Oncelıklerın daha farklı seyler olursa takıntı halıne getırmezsın.. Iyı bır ınsan ve ısını ıyı yapan aranan bırı olmayı oncelıgın olsun abi tavsiyesi..
İnsAllah abim sağolasın
Biraz ama olsun