Çok samimi olduğum Kuran kursu hocamın bana karşı garip tavrı?

Bana yaklaşık 5 yıl eğitim verdi, kendisine çok minnettarım. Yaşadığım şehre imam olan eşiyle birlikte geldi. 5 yıllık süreçte çok yakınlaştık. Onun himayesinde büyüdüm. Sözleşmeleri bitince işi bıraktılar ve görevini bana devretmek istedi. Onun sayesinde işe alındım. İlk başta yokluğunu daha çok hissedeceğimi düşündüğüm için kabul etmedim ama beni ikna etti ve bana güvendiğini söyledi. Neyse gitti, bu süre zarfında görüştük. Birlikte umreye gittik. Sonra işime odaklandım. Hesabımda yaptığım aktiviteleri paylaşmaya başladım. Kermesleri, seminerleri paylaştım. Karşıma çıkan her insanda onu arıyordum ama ona söylemiyordum. Birkaç hafta ona yazmadım. Beni aradı. Nasılsın? Ne yapıyorsun? Sesini özledim hocam dedim. Ama ses tonu çok garipti. Yanlış mı anladım bilmiyorum? Burada bir kadınla konuştuğunu söyledi. Kadın onları özlediğini ve yokluğunun çok hissedildiğini söylemiş. Evet, bunun doğru, ama bunu bana neden anlatıyor? Altında başka bir şey mi var? Sonra bana yardım kermesinin olduğu gün, yardım kermesine davet ettiğim bir kızın ona mesaj attığını ve yokluğunun çok hissedildiğini söylediğini söyledi. Evet, o gün ben de hissettim, ama neyi kanıtlamaya çalışıyor yoksa ben mi yanlış algılıyorum?

Çok samimi olduğum Kuran kursu hocamın bana karşı garip tavrı?