Aile & Toplum Bu soğuk havalarda yalnız uyumak daha zor değil mi? MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İnsan üşüyor sarılıp ısınabileceği biri olsun istiyor 😅 kimler tek uyuyor görelim bakalım Bu soğuk havalarda yalnız uyumak daha zor değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. zordur evet 0 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bunun üzerinde düşünmüştümde birine sarıpmak yorgana yastığa sarılımak gibi değil kol kangren olur 😂😂😂 ama buna değerdi be... ☹️ 0 0 Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bu soğuk havada yalnız uyumak değil, soğuk bir havayla uyanmak zor 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl En fazla 10 dk sarılabiliyon zaten cidden birine sarılarak uyuyabilen var mı 1 2 Yorumla MassiiveStrokee 1 yıl Yoo ben uyuyorum Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl Valla imzami atarim altina 10 dknsinra iki tarafta kicini donup yatiyor🤣🤣🤣 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Tek uyumak daha iyi. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Yooo değil. a 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
zordur evet
Bunun üzerinde düşünmüştümde birine sarıpmak yorgana yastığa sarılımak gibi değil kol kangren olur 😂😂😂 ama buna değerdi be... ☹️
Bu soğuk havada yalnız uyumak değil, soğuk bir havayla uyanmak zor 😄
En fazla 10 dk sarılabiliyon zaten cidden birine sarılarak uyuyabilen var mı
Yoo ben uyuyorum
Valla imzami atarim altina 10 dknsinra iki tarafta kicini donup yatiyor🤣🤣🤣
Ben ama hayali de yetiyor onun♥️
Yok değil
Tek uyumak daha iyi.
Evett
Sıcakta nasıl sıkılıyorsa soğukta da gerek yok
Yooo değil. a