En yakın arkadaşımın nişanına veya düğününe gitmek istemiyorum?

Üniversitede hem sınıf hem de ev arkadaşıydık. Yaklaşık 5 sene oldu. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez her şeyimizi biliriz dertleşiriz klasik dostlarız ama çok da seviyorum. Söyle ki kendisi 3 yıllık bir ilişkiden aldatılma sonucu ayrıldı ve ondan sonra freni patlamış kamyon gibi sürekli birileriyle görüşmeye başladı. 1 ayda 7 8 kişiden bahsediyorum. Şimdi son görüştüğü kişiyle sevgili oldu ama ben sanki en yakın arkadaşım artık o değilmiş gibi hissediyorum. Her şeyiyle kabulüm dostum sonuçta çok da seviyorum ama sevgili olduğu kişiden cidden hoşlanmadım ve çocuk 1. Aydan sonra sürekli evlilik nişan felan diyor benim canım arkadaşım da öylece atladı resmen. Yargılamak tabii ki benim isim değil beni de bu planlarına ortak etmeye çalışıyor ama ben cidden olmak istemediğim yerde olmak istemiyorum ve kırmadan bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.:(
Güncellemeler
1 yıl
Böyle düşünmemin en büyük nedeni artık frekanslarimizin aynı yerde olmadığını görmem
Güncellemeler
1 yıl
Ha bir de üniversite arkadaşım olduğu için ikimiz de farklı sehirlerdeniz mezun olunca herkes evine gitti ama bizim baglantimiz 1 gün bile kopmadı hala aynıyız sadece aynı şehirde yaşamıyoruz
En yakın arkadaşımın nişanına veya düğününe gitmek istemiyorum?