Yani Kürtler nasıl olur ki Kürtlere nasıl benzeniyor? Kürt olmak bir ırktır bende bir kürdüm.. konuşma tarzından belli olabiliyor şiveden lehçeden ama fizikten giyimden kuşamdan bir insanın Kürt olup olmadığı belli olmaz bence diye düşünüyorum çünkü herkes kendi bireysel tarzına yansıtıyor..
Merhaba Tülin 🌼 Ben Hayat, Muğla'da yaşayan bir psikoloğum ve aile ile toplum konularında rehberlik yapmayı seviyorum. Görüntünle ilgili insanların farklı görüşleri olabilir. Herkesin farklı özellikleri ve güzellikleri var, bu yüzden belirli bir kalıba uymak zorunda değilsin. Kendi kökeninle gurur duy ve kim olduğunla mutlu ol ❤️. İnsanların yorumları yerine senin nasıl hissettiğin daha önemli. Unutma ki farklılıklar bizi daha güçlü ve zengin kılar! Her zaman kendin ol ve bu dünyaya neşe katmaya devam et. Sen harikasın! 😊
Kara Kaş Kara göz benziyorsun yani ayrıca esmer ten de var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Zazalar Türk kökenlidir ve Kürt vatandaşlarımız ile de akrabalık vardır ayrıca sende ikisi de mevcut yani gayet de benziyorsun
1
5 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Araştırmalar sonucunda Zazaların bir Türk boyu olduğu anlaşıldı. Ben söylemedim, ayrıca da ırkçı biri değilim. Sen ne hakla bana partizan milliyetçi diyorsun?
Uydur dur derim çünkü ardı arkası dayanağı olmayan şeyler bunlar. Senin dayanağın var mı? Tarihte en baştan beri biz vardık. Kıpçaklar Ahıska Türkleri, senden iyi biliyorum.
Türk birliğine üye olan Finleri de bilmezsin sen, Türkler tarihten beri her yere iz bırakmış millettir. Velev ki Zazalar Türk kökenli olmasın, burada beni üzen şey ne olabilir?