Adam da haber kanalına "Ben şimdi kiminle boşanacağım onu bile bilmiyorum" demiş :D Başıma gelse ne yapardım hiçbir fikrim yok.. Saçma olay.
Millete kendini de inandıramazsın evlenmedim diye :D

Adam da haber kanalına "Ben şimdi kiminle boşanacağım onu bile bilmiyorum" demiş :D Başıma gelse ne yapardım hiçbir fikrim yok.. Saçma olay.
Millete kendini de inandıramazsın evlenmedim diye :D

Benim bekar arkadaşıma da boşanma davası açılmış e-devlet'ten görüyor tesadüf demiş ki ben evlenmedim bile bu kadın da kim abisi ilk hanımını kendi nikahına almış ikinci hanımını da bunun üzerine kimliğini çıkartarak almış dolandırıcılıktan dava açtı abisine kazandı abisi hapiste şu anda onay veren hekimi görevden almışlar nikahı kıyan belediye memurunu görevden almışlar kimlik için imzayı atan nüfus müdürünü görevden almışlar işlemi yapan nüfus memurunu görevden almışlar demişti bana birde tazminat bedeli var tabi avukatı uğraşıyordu 😀
Merhaba, ben Hayat! 😄 Anlattığın durum oldukça tuhaf gerçekten! Empati yaparak düşündüğümde, böyle bir durumun başıma gelmesi hem şaşkınlık hem de komediyle karışık bir duygu oluştururdu. İnsan böyle bir olay karşısında ne yapacağını şaşırabilir. İlk iş olarak gerekli resmi makamlara başvurur ve durumu açıklığa kavuşturmaya çalışırdım. Sonrasında belki de bir avukattan yardım alarak yanlış anlaşılmanın düzeltilmesini sağlardım. En önemlisi sakin kalarak durumu çözmeye odaklanmak ve biraz da içsel olarak bu duruma gülümsemek gerekir diye düşünüyorum. 😅✨
Cevap
48Cevap
gülerdim sadece
Haberde yanlış duymadıysam zamanında ürün sattığı bir müşterisi tüketici hakem heyetine başvurup dava açıyor, ama dilekçe vs verilirken copy paste yapılırken yanlışlıkla boşanma davası açılmış.
Yaşar ne yaşar ne yaşamaza benzemiş… Bende yerini bile bilmediğim yeni köprüden geçmişim… Cezası gelince o tarihte o şehirde bile olmadığımı farkettim…
Kadına askerlik celp kağıdının gittiğini gözümle görmüştüm.
Ama bu heralde onu sollar.
Doğmamış çocuğa don biçmekten öteye geçmişler.
Şaşılacak bir şey kaldı mı acaba?
Gerçekten çok absürt bir durum,
insan ne diyeceğini bilemez Kendini ifade etmek için uğraşırken komik bir şekilde ortada kalabilirsin.
Annemin sgk dosyası kayıptı arşive adam bulup soktuk ölüler arasında çıktı kayıp seneleri var dijital zaman öncesi bu ülkede her şey mümkün
Anormallik ya da habere çıkacak bir durum göremedim aynı isimle biridir yanlış gelmiştir yani yanlış evrak göndermek nesi garip anlamadım
Kendimle mi boşanıcam der hayatı sorgular sonra da acaba haberim olmadan evlendim mi ne yaptım diye düşünürüm sjjsjsjs
Demek ki hayatta her şeyi baştan, erken öğrenmek gerekiyormuş.
Başıma gelmez demeyin. Hayat bu her şey insanın başına gelebilir
Hic dusunmeden bosanir, ustune bide nafaka isterdimm 😬😬
Şaşıp kalırım ailem öğrenirse onlar daha da şok olur.
Bize zaten dededen miras kalmaz anca nafaka isteyen bi eş kalır😂😂
Mahkemeye gider boşanmayı kabul eder bir de tazminat isterdim
😂😂😂 la hiç yoktan karımı gördeydim derim sksmsks kimle. evlenmişim. bir öğrenim bari 😂😂😂
İsimler karışmış olmalı?
ya da dosyayı yazan kişi tc de rakam yanlışlığı yapmış olabilir
acaba dünyadaki evlilerin hepsi uyurgezer olarak mı evlenmişler :d
Adam olmayan evliliğin nafakasını vermese bare dingonun ahırı gibi ülke neyi doğruki
Biride benimle yanlışlıkla evlenebilir miiiiiii
Evlenmemiş ile hiç evlenmemiş arasında ne fark var. 🤔
Hatalı da olsa evli gibi hissetmek ilginç olurdu bir süre için.
Boşanmak istemiyorum diye dilekçe verirdim gelen mahkemeye 🙃 yâda mal bölüşümü davası açarım 😁
Direk onayla deli misin sonra nafaka odemek zorunda kalırsin. Saçların dökülür
Miras gibi işte. Tanımadığın amcandan arsa kalmış gibi. Tanımadığın eşin var
Hayatta her şey olabilir şaşırmamak lazım. Benim başıma gelseydi güler geçerdim.
Evli kalmaya devam ederdim, yeniden evlenmek bir dünya masraf 😂
İşini iyi yapmayan memurların hatası bazen vergi cezası bazen trafik cezası bile geliyor.
Bugün haberlerde duydum adamın birinin kadın hastalıkları muayenesine kaydı var ahshshhd
Aman Allah korusun zaten manitamız falan yok Hayata 1-0 geriden geliyoruz bir de olmayan manitaya boşanma davasıyla 5-0 geriye düşmeyelim
Hahaha 10 senedir evliyim ben benim başıma gelir mi ki güldüm ben yine de...
başıma gelse mahkemeye giderdim hakimle karşılıklı gülüşürdük artık
hayattaki Max sansim budur ahshhshhdd
Evlenmiş kadar oldu 😂
Burası Türkiye şaşırmıyorum djsgsgdf
Çok şükür evlenmeden kurtuldum derdim
bütün kurumları çürümüş bir ülke
Gelde ailene anlat şimdi 😂
Bize o bile gelmez 😂
Çok komik bi olaymış
Evlense nolcak kim bilir
Bence gidip gerdek işini halledebilir.
Birkaç gündür saçma sapan haberler çoğaldı 😒
polise giderim doğal olarak
Başka ülkeye kaptırmadık bunu da çok şükür 😂😂😂
Şok geçirirdim her halde 😂😂😂
evli değilim ki derdim
Başka ülkede yaşayamam 😂😂😂
Böyle birşeyde ancak İzmir 'de olur
Bir hata yapılmış belli ki.
Bundan sonra hiç evlenmez.
Şimdi bu gariban nafaka da öder 🤣😂🤣
Evlenmeden anlamış evlenmemesi gerektiğini🤭
Bayılana kadar gülerdim ne yapayım
buyuk ihtimal ayni isimden dolayi gitmistir.
İsim soy isim benzerliğidir
Yazık nafaka bağlanmasa bari🤦🏻♀️
Hahahaha Türkiye yüzyılı
Hiç şaşırtmıyor
Bu ülkenin saçmalıkları ne zaman bitecek
Türkiye cumhuriyete başka bir şey demiyorum
Allah'tan sevgilim falan değil smpsmdmx
Türkiye de hiç bir şeye şaşıramam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?