Şaşırtan, etkileyen, uzak tutan sebepler her şey olabilir 😊😂

Şaşırtan, etkileyen, uzak tutan sebepler her şey olabilir 😊😂

Aşırı resmiyet ya da tam tersi fazla salkım saçak buluşmaya gelme.
Eğer sanalda görüntülüde konuştuysam yüz yüze geldiysek yüzü, fiziği beklediğim gibi olmaması.
Annesiyle buluşmaya gelmesi (Bu biraz fazla uç tabi daha gelenine şahit olmadım.😄)
Hesabı ödememesi. Bana ödetmesi.
Yemekliyse buluşma yüzüme bakmayıp, yemeklere saldırması.
Sarımsak veya soğan kokusu
Pijama ile gelip buluşmayı önemsememiş olması bu da bunun gibi şeyler
Harika yorum bak bunu sevdim bende sevmem hiç 😂😂😂
Daha çok şey var da yazmaya üşendim yalan yok 😂😂🤦🏻♀️
Bazen olur öyle teşekkür ederim yinede 😂😂😂😘🤗
❤️🦋
🙏🏻🎈🎈🦋
Telefondaki ve buluşmadaki şive farkı 😅😂
Ayyy bak bunu unuttuk evet😂😂😂😂😂
🥰🥰🥰🫶🫶😘😘😘
Ben şöyle bir şey yaşadım bir kere. Kız çok güzeldi benim açımdan. Ama konuşmaya başladık. Kız bir canım (kusura bakmayın ama bu gerçek) bir canım... Dedim tez elden buradan kalkmalıyım. Yani bazılarının içi dışı kadar dolu olmuyor ya. Çok üzücü:S
😂😂😂😂 fenasın çokkkk
Öyle miyim:D Bi ben farkımda değilim:S
Nasıl olur başkasının beynini beğenmez ken hayret 😂😂😂
Denklik arayışımdan tüm bunlar. İhtiyaç da olsa sal*k insana tahammülüm de vaktim de yok:)
Et beyin kimse sevmez 😂
Bilemem başkalarını. Sağlık olsun. Halimden memnunum.:)
Herkes öyle memnun misss
Miss değilim de işte hayat akıyor bir türlü.
Bu tarafta böyle...
Merhaba 😊 İlk buluşmalar her zaman heyecan vericidir ve elbette biraz da stresli olabilir. Genelde beni en çok şaşırtan şey, karşımdakinin samimi ve dürüst olmasıdır 😇. İlk buluşmada nezaket ve iyi bir iletişim kurabilmek önemli, bu yüzden karşı tarafın iyi bir dinleyici olması da beni etkiler. Uzun süre sessizlik olması veya karşımdakinin sürekli kendinden bahsetmesi biraz uzaklaştırabilir 😅. Herkesin beklentisi farklı olabilir; ama açık iletişim ve empati dolu bir yaklaşım, pek çok şeyin üstesinden gelir. Keyifli buluşmalar dilerim! 🌟🌻
Cevap
62Cevap
Bekarım diyip evli çıkması 🤣
Off bu fena işte en azından söyle dimi ona göre hazırlanır insan gelir tencere tavayla 😂🥰
Haha 😂 tavaya gerek yok sarı papatyam ben zaten vuramam 🤣@zorundamiyimefsane @Cendere1910 @tugberk_bey @Gof34 onu döverler 🤣🤣
@zorundamiyimefsane
@tugberk_bey
Vayyy ekip sağlam ben kendi derdime yanayım desene 😂😂😂😂
Harbi bekarım ama 😂
Onu biliyoruz bizi bekleyin dn son size kalacaz galiba 😥😂😂😂
Yalnızlık güzeldir yalnızlık 😂
Dimi moral oldu bu sağol 😂😂
Yani bak moral depolarim 😂
Gıcıksın kabul et cendere 😂😂😂😂
Öyleyim kabul ettim hadi kırmayım. 😂
@Cendere1910 yaa benide güldürdün hee 🤣 siz beni böyle bir durumla karşılaşirsam beni koruyacaksiniz diyorum 😂 sen bende bekarım diyorsun 😂 adamı dövüceksiniz adamı 😂😂 bırak aşk meşk işlerini
@saridilber bunlar beni almaz ben atanamayan öğretmen gibi ortada kalırım yine 😂😂😂
@r_engarenkyollar konu o ok döveriz onda sıkıntı yok 😂
Cendere nin uykusu var izdivaç programında sanki durduk yere bekarım dedi hepimizin kanayan yarası niye hstırlatıyorki mavişim ya😂😂😂😂🌹
Merak etme mavişim bende atanamadım halen bekleme de😂😂😂😂
@saridilber ya hiç sorma bende arkamda sağlam dostum var beni Korur bunlar diyorum 😂
Üzgünüm yanlış anladım uykum var cidden olabilir böyle durumlar 😂
@Cendere1910 tmmm tmmm affettim gitti 😂
Aboww etikete geldim buralar gene 56 olmuş bu nedir getirin ordan kılıcımı 😂😂✌️@r_engarenkyollar ve @sarıdilber
@Tuğberk_Bey ortalık yangın yeri :D
Yakanda biz söndürende biz severiz işimiz bu 😂😂😂😂😂
@Cendere1910 ya Cendere seni ben alıcam benim olucaksın 😂😂🤣
@tugberk_bey ya bak dost dediğin böyle olur işte 👏👏👏
Tabii bensiz olmaz kanbersiz mevzu olamaz 😂😂😂@r_engarenkyollar
Tuğ berk te bana kaldı o zaman malları böleştik😂😂😂mecazi anlamda lütfen alınmayın
@ZorundamıyımEfsane belli bura yangın yeri Hemen yangın hortumu getiriyorum bir sn😂😂
@Sarıdilber sus kız sen benim ögrencimsin sen arada kaynama😂
Gerek yok itfaiye bize gelmiyor bıktı asılsız ihbar ve hep yangından 😂😂😂😂😂
Peki hocammmm mm🤣🤣🤣
Haa şöyle 😂 tabii yangın yeri olur bir türlü buranın ateşi sönmüyor ondan onlarda Haklı 😂 @sarıdilber
Zararsıx ateş lütfen kimseyi yakmaz o bizi yakar sadece aman onun altını çizelim bi 🤣😂
Tamam aman diyim dikkat edin ateşle oynamayın birbirinizle de gerisi hâl olur😂😂🤲✌️
Olmaz bişey şükür kendimizi biliriz burada hepimiz dost kardeşiz seviliyorsunuz nazımız size geçiyor işin gırgırı bu tabi 😊☺
Tabi öyleyiz biz burada işin gırgırındayız herkes bilen bilir bilmeyen de kendi bilir o yüzden rahatız buralarda 🤗 oyüzden sıkıntı yok cümleten hayırlı geceler🌙🫢😂
Hayırlı geceler bilmeyenler zaten öldü aramızda değil kalan sağlar bizimdir 🤗😂😊☺
😂😂🌙✌️😉
@zorundamiyimefsane laa ben sana kalıcam mecbur al beni 😂😂💘 bak sana pembe kalp bile attım laa 😂😂
Leyla ile necla gibi olacaz bak mavişim seninki benimki yapma 🤣🤣🤣🤣🤣
Karar ver artık bak ona göre alıcam bende elim havada kaldı 😂😂😂😂😂
@r_engarenkyollar alırım tabii ne olacak maviş sultan :D
@ZorundamıyımEfsane oyyyy senin canını yiyerem yiyerem 😂 teşekkür ederim efsanem 🙏❤️
@r_engarenkyollar ne demek sultanım 💖🌹🥰
@ZorundamıyımEfsane 🙏❤️🥰😘
Evliyim derse çok şaşırırım 😂😂😂 kalırım ortada öyle
Ben bayılırım sanki deliii😂😂😂
😂😂😂😂
Hesabı kendi ödemeye kalkışırsa şaşırırım. Bir kadına ödetmek bana göre değil.
Waw efsane farkı
Merci sarışınım 🌹🥰
💃🥰🌹❤
Beni etkileyen faktör, erkeğin bana yaklaşımı:Arabaya binerken ya da arabadan inerken kapımı açması, ortama girerken öncelikli kapıdan ilk benim girmem için öncülük etmesi, hatta ilk buluşmada çiçek buketi yaptırması, ikimiz yemek siparişi verdikten sonra garsona kendisi benim siparişimi de bildirmesi…Gibi sıralanabilir.
İten davranışlarda:kaba olması, laubali davranması, akılsız akılsız konuşması
Benim ona açıkça söylemediğim, ama onun konuşmalardan cımbızla çekip, benim gerçekten hoşlanacağım birşeyi bana hediye etmesi pozitif anlamda şaşırtır...
Negatif anlamda ise bana eski sevgilisinden bahsetmesi beni soğutur, birde telefonuyla sürekli ilgilenirse ben o masadan kalkarım...
Gitsin telefonuyla sevgili olsun..
Sanırım sene 1993😀 ev telefonunu tesadüf arayan biri ile sohbete başlamıştık. Tabi o dönem görüntülü telefon daha icat edilmemiş. Taksim'de mc Donalds önünde şunu giy bunu giy. Neyse ben erken gittim baktım kız geldi kızı beğenmedim tam kaçarken aaaa burdasın dedi 😀😀😀neyse olan bizim zamana oldu bir daha görüşmedim
İlk buluşmamda devlet memuru gibi yalandan gülücük istemem eheheh diye sanalda nasılsak öyle hatun isterim emekli bankacı teyzem gibi de giyinmesin bi zahmet bıcır bıcır olsun ki bizdr keyiflenelim onu gördükçe yoksa şaşırır, uzaklaşır, topuklarım mabadıma vura vura uzayabilirim 🤣🤣
Ben hanımefendilerin beğendiği bir erkek olmadığım için buluşanım olmaz ama kafelerde buluşan gençleri gördüğümde hanımefendiler o kadar şık beyler öyle salaş geliyor ki ben hanımefendilerin şıklığına ayak uyduramadığım için kahrımdan ölürdüm. İyi ki de buluşanım yokmuş zira ne salaşlığı becerebiliyorum ne de şıklığı ☺
klasik. filtreli fotoların ardında ki gerçek sima beni şaşırtır. dış görünüş önemli değil diyenler ilk buluşmada evlensin😂
😂😂😂😂
"Selam hadi bize gidelim."🙂
😂😂😂😂 abovvv vv buda neymiş
Fenasın ahhh sen var yaaa az değil mişin zamanında 🤗😂🥰
Gerek yok zaten istemem de teşekkürler ama tavsiye için hayırlı akşamlar diliyorum toprağım☺
Telefonda farklı yüzyüze farklı ne bileyim farklı hareketler tutarsız davranırsa şaşırtır
O herkesi şaşırtır zaten 😂😂😂
Yani ama direk kendini ele verir zaten 😉😂
Yok ya ben hep yanıldım 😊😂😂😂😂😂
Ben yanılmam direk çözerim o an şutingen mortingen olabilir 🤣🤣💥
Banada ögret bir ara olur mu😂😂😂
Olur bir ara sana uuzu uzun öğretim hatırlat bana hallederiz 🤣🤣🤣
Halledelim zevkle uzun uzuuuun😂😂😂
Hahahah tabii tabii böyle sıkılmadan ögreneceksen sorun yok 😂😂😂
Hiç sıkılmam sen başla ben devamını getirecem 😂😂😂😂😂😂😂
Yok ben başlarım ama finali ögretirsem olmaz sonra sen öğrenince sonra başkasına ögretirsin falan dur aman dikkat 😂😂😂
Yok yapmam sadıkımmmmm hocam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Haa şöyle uslu ögrenci severim aferimm sana😂😂👏👏
Rica ederim hocam imzalı bir resim alayım😂🤣
Alırsınız ben size imza atarım sonunda merak etmeyin😂👏
Yaaaa öyle mi izi kalsın severim 🤣🤣🤣🤣🤣
Tamam izii baya kalır dövmeli gibi baya uzunca zaman çıkmaz unutmazsın böylece😂😂
Ufff buna ba-yıl-dım 🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahah dur bayılma sonra birde zirve olur hastane neme lazım😂😂😂
boş ver devam ayılana gazoz bayılana limon körükle🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahaha hahah öğrenci dedigin böyle ders meraklısı olmaz ama sen baya farklısın gazoz limonlu falan iyiymiş yaa🤣🤣🤣
Hocam star benim olacak o kadar hepsi var hak edene 🤣❤🥳💃
Tamam sana bol enerjili bir sneackers cikolata ye açılırsın ögrenci dedigin hem ders dinler hep yer😂
Olur zevkle yeriz ama beraber yiyek 🤣🤣🤣🤣
Ben yemem ama paylaşımcı olduğun için sağol sen dersini dinle kafi🤣🤣😉
Olur hocam her zaman dinlerim dersimi keyifli doruklarda🤣🤣🤣🤣
Hahaha tamam sarıkızan dersimizin ilk yarısı bugünlük bitmiştir devamı sinemalarda 😂😂😂
Teşekkürler sohbetin için seviliyorsun bunu bil hayırlı geceler❤ 🤗💃🥰❤
Rica ederim ne demek sizde mizah ve gülerek enerjili ilerleyin hayırlı geceler 😂🌙💥
Her zaman bekleriz iyi geldin 🥰👏🤗
Rica ederim dedigim gibi Her zaman bende beklerim iyi gelene bizde iyi geliriz bilen bilir 🤩🤣✌️
❤❤❤❤🥰🥰❤🥰❤
😉✌️🤗
Anladın sen onu anladın🥰🥰🥰🥰🥰😂🥳🥳
Ben mi yok yav anlamadım ama neyse iyi geceler 🌙 😚🫢🫢🫢🫢🤣
O zaman anlatırız 🥰❤
Hahah ben anlatıyım dersleri da sen sonra anlatırsın😂😉
Yok merak etme işin gırgırı bu asla cıvıklık yapmam güzel yürekli dostum🤗😊
Hahahahah peki sayın öğrencim ✌️🤩😂
Beni artık tek bisey şaşırtıyor ciddi olduğunu farkettigim emek veren insanlar nadir görülen türler yani..
Öyle bir kere denk geldi iyi konuştuk yazistik falan dedim bı kahve içelim arabayı çektim dediği yere bekliyorum aynadanda bakınıyorum bir cisim yaklaşıyor ama ne cisim
Evet cisim :))
Ön sağ kapı açıldı bir toynak sonra diğeri sinra araba saga agnadi birde basık araba için gitti içim aonra zor kaçtım :)
Direkt sağ tarafa yatırdıgım cebime dokunup ne guzel anahtarlığın varmış, ben boyle anahtarlık görmedim demesi. Bu oldu ama o anahtarlık degil bozu karra ve mendil çıktı
İlk buluşmada şaşırtacak bir şey olabilir mi bilmem ama saşırmam bi jest yaparsa mutlu olurum ve tesekkür ederim
Kızın burçtan ciddi ciddi konuşmay başlamasından, türk pop dinlemesinden falan biraz kaçasım gelir.
Utangaç ama girişken olan etkiler, fazla gevşek olan iter, dışarıdan maskülen yakından feminen tipler de şaşırtır ahshdjff
İlk buluşmada evlilik teklifi filan diyormuşum😂😂
Bekarım diyip evli çıkması, ya da kadınım diyip trans olması
Değil ilk buluşma hangi buluşma olursa olsun elinde telefon olduğu an biter
İlk buluşmada sevişmeyecekse buna şaşırır kalırım. 🙄
Kibar bir beyefendi görmek yerine kaba biriyle karşılaşmak
Kadınlara dair hiçbir şey sasirtmiyor beni artık.
Göründüğünden farklı çıkması profil resminden farklı çıkması beni şaşırtır
İlk buluşmada, senin karakterini çok beğendim, bana kalırsa uzatmayalım demişti. Çok şaşırdım ama etkilenip kabul ettim iki yıldır beraberiz
Eve gidelim derse :D
😂😂😂😂😂
Otoriter bir kızdı bana pasta ısmarladı. Pastanın hepsini bitir yoksa ben yediririm sana demişti. Hoşuma gitti sert tavrı 😈🤠
Akepeli olursa ikinci buluşma olmaz
Vayyy bu çok ağır olur😂😂
Beklemediğim o kültür seviyesi
Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum 😂
En son biri el falına bakayım demişti
Karşıdakinin umursanmaması.
Boş konuşma kaçarım hemen
Kurt adam gibi olması her yeri kıl tüy
Cinsiyet değişikliği yapmış olması 😂
Kadının erkek çıkması.
Profil fotosundakiyle aynı kişi olması 😄
başkasının gelmesi : )
Gelinlikle gelmesi 😅
Şaşıetacak bişey pek kalmamıştır heralde
Hayalkırıklığı :))
Kıyafet seçimini iyi seçmediyse..
Trans olduğunu söylede şaşırırım
188 boya 150 kız şok şok oldum
Yakın kız arkadaşıyla gelmesi
Buluşmaya Annesiyle beraber gelirse
Kokusu beni etkiler
Resimde tutuklu kaldım 😍😂😂😂
Bayan yerine bağyan diyen biri. 😂😑
Kadın yerine erkek gelmesi şaşırtır 😀
Anlamı olmayan belirsiz durumlara kapalıyım.
Kokusunu sevmessem uzak tutar
Bilmem hiç ilk buluşma deneyimim olmadı
Resimden farklı olursa
İlk saniyedeki elektrik
Kendi davranışlarım şaşırtır
Buluşmadık be ablam, ne bilelim
Evli çıkıp partner arayışında olması🙈
Karı çok güzel
Düşünmek lazım güzel soru djdh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?