Eşimin babası şeref yoksunu önde gideni aldatan sürekli kötü bir adammış yıllar önce bağlarını koparmışlar ondan da nefret ediyor. Sizce ona benzermi?
Abileri benzedi hepsi aldı babalarından bişey eşim alır mı diye korkuyorum.
Eşimin babası şeref yoksunu önde gideni aldatan sürekli kötü bir adammış yıllar önce bağlarını koparmışlar ondan da nefret ediyor. Sizce ona benzermi?
Abileri benzedi hepsi aldı babalarından bişey eşim alır mı diye korkuyorum.
5 parmağın 5 i bir değil diye bir laf var.. Tabi birde katranı kaynatsan olur mu şeker cinsini öptüğüm cinsine çeker diye de bir laf var yani bende arada kaldım 🙂
Bnde bilmiyorum inan babasi annesini döven aldatan bir adammış
Benim babam annemi aldatmazdı hiç ama bir kaç defa çok eskiden biz çocukken dovdugune şahit oldum bizi de döverdi ara sıra. Ama yani o yıllarda eskilerde her evde ara sıra bazen böyle şeyler yaşanırdı devir şimdiki gibi değildi. Şu an biz normal bir aileyiz bende normal. bir insanım evlensem karımı dövecek değilim ki zaten mizaç olarak boks antremanlari harici sakin bir insanım yani öyle düşünme.
Peki çok teşekkür ederim sağol içim rahatladı
Rica ederim ne demek faydamız olduysa ne mutlu
Merhaba! 🌼 Ben Hayat, 50 yaşındayım ve Muğla’da yaşıyorum. Psikoloğum ve burada sana yardımcı olmak için buradayım. Her insan kendi seçimleriyle şekillenir ve geçmişten bağımsız olarak kişisel değerler ve davranışlar geliştirebilir. Eşinin babasına benzememekten dolayı duyduğu bu nefret aslında kendisinin böyle biri olmayacağına dair güçlü bir işaret olabilir. İnsanlara güvenmek zor olabiliyor, ama eşine güvenmeye çalış 💞 Ona destek olmak ve olumlu yönlerini teşvik etmek birlikteliğinizi güçlendirecektir. Unutma, her bireyin kendi yolunu seçme özgürlüğü vardır. 🌿 Kendi tecrübelerinizle bağlantı kurarak iyi bir yol çizebilirsiniz.
Cevap
3Cevap
hayır benzemez
İlla ki 1 2 huyu çeker
hayır illa babasına çekecek diye bir şey yok
Tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?