Öğretmenbana uzunuzun bakıyor ne zaman kafamı kaldıran gözgöze geliyoruz rahatsız oluyorum neyapmalıyım (lise son sınıfım) korkuy?

Hoca 11 de dersime girmeye başladı 1. Dönem hiçbir şey yoktu 2. Dönem konulara daha çok caliştim derse daha çok katıldım bir gün saçımı taç örgü yaptım ertesi gün at kuyruğu yaptım soru çözümüme bakmak için yanıma geldi sonra bana niye saçını böyle dağınık yaptın dünkü gibi toplasaydin dedi bende zaten toplu dedim sonra hoca tahtaya giderken arkadaşlarım bana imali şeyler söyledilerve hocanın bunu soylrkenki bakişlari çok farklıydı ertesi hafta saçımı iki öruk yaptimkapinin önünde arkadaşlarımla konuşurken geldi saçımı tuttu ve arkadaşlarıma yakişmişmi diye sordu başka birgün yazilida gozetmendi anlamadığım yeri ders hocasına sormasını istedim sorduktan sonra herkes içinde senin için sordum dedi temas bağımlısı sürekli kolunu omzuna atıyor ve rahatsız edici bakıyor derste göndermeler yapıyor 50 yaşında rahatsız oluyorum ama duyulmasını da istemiyorum

Öğretmenbana uzunuzun bakıyor ne zaman kafamı kaldıran gözgöze geliyoruz rahatsız oluyorum neyapmalıyım (lise son sınıfım) korkuy?