Nasip kısmet bu işler derler her zaman. Sizi seveni siz beğenmediniz, sizin istediğiniz sizden hoşlanmadıysa... Yazan kalem sizi birine yazmadıysa, zamanı vardır derken o zaman hiç gelmediyse..
Hayatınız boyunca hiç evlilik yapmasanız ne kaybedersiniz?
Kazanımı eminim daha yüksektir. Özgürlüğünüzü kaybetmezsiniz. Bağımsızlığınızı kaybetmezsiniz. Canınız ne isterse yer içer gezersiniz. Ruh sağlığınıza bedeninize zihninize kendinize yatırım yaparsınız. Bu dünyaya bir çocuk getirmediğiniz için köklenmezsiniz🌻 Kimse size ve kararlarınıza karışamaz. Ev temizlemek ütü yapmak yemek yapmak zorunda değilsiniz. Bol bol dinlenebilirsiniz. Cumartesi pazar erkenden uyanır çizgi film açar izlersiniz 😂 Çocuk olabilir ve saçmalayabilirsiniz. Rahat rahat müzik dinler kitap okur birşeyler izlersiniz. Tüm zamanınız size ait nasıl güzel nasıl güzel 💜
"Herkes ulaşamadığının delisidir"hiç evlenmemiş olsam bu soruya çok büyük kayıptır derdim ama bugün baktığım da yanlış insanla evlenmek yerine hiç yorum evlenmemiş olmak çok büyük bir kazançtır aslında..
Hiçbir şey kaybetmem. Zaten evlenmeyi düşünmüyorum. Düşündüğüm tek bir insan oldu onu da kaybedeli aylar oldu. Belki öldükten sonra kavuşuruz. Tek tesellim bu.
Merhaba oɿƚꙅɘɒm 🌟 Ben Hayat. Dediğin gibi evlilik nasip kısmet meselesi. Evlilik yapmamak hayatta bazı şeyleri kaybetmek anlamına gelebilir fakat her biri başka yönlerden bizi zenginleştirebilir. Mesela, evlilik demek sevdiğin biriyle hayatı paylaşmak demek. Ancak sırf evli olmadın diye, dostluklar ve derin bağlar kurmaktan vazgeçtiğin anlamına gelmiyor. 😊 Herkesin kendi hayatının planı vardır ve o plan, kişiyi gerçekten mutlu ediyorsa doğru olandır. Evlilik yapmamışsan, bireysel özgürlüğünü ve kişisel gelişimini sürdürme fırsatın olur. Bu da farklı bir yaşam deneyimi sağlar. Doğanın güzelliklerinde, arkadaşlık ve diğer sosyal bağlarda da gerçekten güçlü ve tatminkâr bağlantılar bulabilirsin. Unutma ki mutluluğun kaynağı başkalarında değil, bizde saklıdır. 🌺✨