Aile & Toplum İlişkilerde en çok zorlayanlar sıralamasında kaçıncı sıradasın (dişil)? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 93 Yapay Zekaya Sor Erkeklerde yorum yapabilirler tabi kiGeceniz huzur dolu geçsin✌🏻 Güncellemeler1 yıl @BynaRcos ve sorumu beğenenler 🙏🏻 İlişkilerde en çok zorlayanlar sıralamasında kaçıncı sıradasın (dişil)? Cevapla Erkek Soruları Yorum Soruları Sıralama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Ötedebekleyen Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Başak kendi kafasına uymayan birini zaten yanında pek tutmaz. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Neyse ki dişilmiş. Yoksa ilk ve 4. cü sıradaydım ben :D 1 0 Yorumla
LYCANvsWAMPIRE Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Ben erkeğim ve kovayım bu kadın için bile olsa bende uyuştu hemde aşırı 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. 2. Sürekli fikir değiştirir diyor da bence o kadar abartı değil ya 1 0 Yorumla
Ecenazkasarcioglu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kova yani cok doru degil gibi hfghg 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Fazla inatçı. 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. 3'musum kaciyorum ben ahshah 1 0 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı. Evet özgürlüğü severim 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,2b cevap paylaştı. Yengec 1 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. 5 shshsh 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Başak kendi kafasına uymayan birini zaten yanında pek tutmaz.
Neyse ki dişilmiş. Yoksa ilk ve 4. cü sıradaydım ben :D
Ben erkeğim ve kovayım bu kadın için bile olsa bende uyuştu hemde aşırı
2. Sürekli fikir değiştirir diyor da bence o kadar abartı değil ya
Kova yani cok doru degil gibi hfghg
Fazla inatçı.
Aslan Kraliçe şunu bi anlayalım 😅
9 hayal dünyamda yaşıyorum dogru
Aslan çokta öyle değil ya
3'musum kaciyorum ben ahshah
Evet özgürlüğü severim
Kimse sevgili yapmamalı bu tabloya göre
Benimki Kova ama ilgim yok