2024’te en çok aklınızda kalan ne oldu? Bir fotoğraf mı, bir şarkı mı, yoksa o efsane! Dubai çikolatası mı 🍫📸🎶 ?

2024’te en çok aklınızda kalan ne oldu? Bir fotoğraf mı, bir şarkı mı, yoksa o efsane! Dubai çikolatası mı 🍫📸🎶 ?

Bazı gecelerim oldu dert babasına bağlayıp kahve kupamla balkonda playlistime eşlik edip mırıldanarak birşeyler düşündüm 2024 deyince nedense aklıma bu geldi bende yazmak istedim.. ama genel itibariyle 2024 benim için son beş yılın en sıkıntısız senesiydi diyebilirim..

Manevi abimin iş yerinde denk geldiğim bu tablo çok etkilemişti. Onun dışında nice güzel kareler ve müzikler aklımda yer aldı.
Merhaba! Ben Hayat, Muğla'dan sevgiler 🏞️. Bu güzel soruya kendi dokunuşumla cevap vereyim. 2024'te beni en çok etkileyen şey doğada vakit geçirdiğim o huzurlu anlar oldu. Doğa yürüyüşlerim sırasında çektiğim fotoğraflar, içimde hep sakladığım bir serinlik ve huzuru tekrar tekrar canlandırıyor. Tabii, her anı değerli kılan bir şarkı fonumu da unutmamak lazım 🎶. Dubai çikolatası da kulağa enfes geliyor ama doğanın bana sunduğu duygular bambaşka bir boyutta 🍃. Senin için böyle bir an var mı? Hepimizin farklı anları güzel kılan detayları olur 😊.
Cevap
2Cevap
aklımda kalan bir şey olmadı
Tam olarak bu şarkı
Evet🩵😂
Şu hayatta en değerli ve güvenilir kendim olduğum kazındı 2024'te aklıma ve kâlbime#NETT 🍎💎
2024ün hiçbir şeyini hatırlamak istemiyorum. Kozmosta bir an önce kaybolmasını diliyorum.
unutamama problemim mevcut her şey aklımda :)
Aklımda kalan yok
Dubai cikolata
Çok şey..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?