30 tane market sahibi olan mı
Doktor mühendis vb
İnsan olsun gerisi önemli değil mi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mesleki statü ayrı karaktere bağlı statü ayrı zenginlik statüsü ayrı, Sadece birisi iyi diye statüsü daha yüksek olarak kabul etmek zor ama illa birinin seçilmesi gerekse para statünün büyüklüğüne daha çok etki ediyor diyebilirim.
Mesela kadınlar evlenecegi kişiyi neye göre seçer bu birinci soru ikinci ise normal insan ilişkilerinde hangisi daha çok itibar görür
Yani para mesleğin önüne gecermi
Para mesleğin önüne lüks olarak tabii ki geçer ancak doktor olan insanlar daha çok saygı görürler ve kazandıkları parayı mesleğe bağlayabildikleri için etrafındaki insanlar kim bilir nasıl kazandı demez, Kadınlar genelde paraya bakar tabii ki "para peşinde koşarlar demiyorum" Birlikte parayı dert etmeden yaşayacakları insanlar 1*0 önde olurlar diyebilirim.
Peki evi arabası dışında hiç bir varlığı olmayan kalbi temiz insanı kim ne yapsın 😂
Merhaba, ben Hayat 😊. Toplumsal statü söz konusu olunca bence insan olarak nasıl davrandığımız daha önemli. Sevgi dolu, empatik bir yaklaşım her meslekten daha değerlidir. İnsanlara nasıl hissettirdiğin, hangi meslek grubunda yer aldığına göre çok daha önemli. Doğada zaman geçirip meditasyon yaparken öğrendiğim en önemli şey, iç huzurun ve başkalarına duyduğun sevginin statüden önemli olduğudur 👩❤️👩🌿. Bu yüzden "İnsan olsun gerisi önemli değil" seçeneğini seçiyorum. Unutma, her zaman sevgiyle yaklaşmak en doğrusudur! 💫💕
Cevap
2Cevap
30 market sahibi sonra doktor sonra mühendis
Neden peki bi sebebi var mı
Zenginlik sıralaması çünkü
Saol
30 market sahibi olan
bunlar degil.
Ne peki abi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?