Yaptigi cok saygisizca bir hareket degil mi?

Merhaba Erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz kirayı ortak veriyoruz o bugün işe gitmedi izinliydi Ben de izinliydim ve biraz hastaydım evde yatıyordum evimizin İki odası var bir oda da sadece klima var diğerinde yok ve ikimiz aynı klimalı odada yatıyoruz o bir arkadasiyla görüştü telefonda ve onu eve davet etti Az önce ben de bana sormadan böyle bir şey yapabileceğinin imkanı olmadığını söyledim ona Çünkü hastayım ve klimalı odada yatıyorum ve izinli günüm Dolayısıyla dinlenmek istiyorum Ve o bana sormadan benim yattığım odaya kendi erkek arkadaşlarını çağıracak resmen güzel kardeşim bir hareket rahatsız olduğumu belirttim kendi alanım olduğunu ve bana sormadan erkek arkadaşlarının kafasına göre benim yattığım odaya getirip sokmasının doğru olmadığını söyledim diger odaya gecin dedim diger odada tv yok dedi sen gec dedi ve su kış ayında deli gibi soguk orası bana dediği şey şuydu Eğer çok Uyumak istiyorsan geç diğer odada uyu diğer o da klimasız ve beni resmen bu kovmaktır yani düpedüz kovmaktır Yani bu yaptıği aşırı saygısızcaydı çok sinirlendim bir anda dedim Siz dedim ne yapıyorsanız yapın dedim ben gidiyorum bu evden dedim böyle deyince Üzerime falan yürüdü dövmeye falan çalıştı beni çok sinirlendi Sen gitme dedi Ben gidiyorum dedi arkadaşını eve çağırdi üstünu başını giydi ve beraber gittiler yani Ben hayatımda böyle bir zihniyet görmedim
Yaptigi cok saygisizca bir hareket degil mi?