üniversitedeyken hep gezerdim cafelere, barlara giderdim. Mezun olmakla birlikte bunların hepsi sona erdi. Sosyal yaşam nerdeyse hiç kalmadı. Hep böyle mi olur herkeste.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkeste oluyor o normal :)
İşletme mezunu olupta iş bulamamak. :)
Yaşadığınız yer ile alakalı olabilir. :) Yoksa iş bulamamanız mümkün değil işletme mezunu olupta. Her zaman talep olan bir bölüm.09 Yorumla
Soran+1 yılyok izmitte yaşıyorum aslında.:) Ama yok iş falan
Cevap sahibi+1 yılYaşadığın yerde olması gerekenden fazla nüfus var. :)
Bizim burada çalışacak insan bulmakta zorlanılıyor, hatta benim haberim olan ve idari bölüm için çalışacak arkadaş aradığım 2 firma var. Burada olsanız olurdu birini seçer başlardınız. :)
Sevmiyorum ben izmiti. Havası çok kirli, her türlü insan var, çok kalabalık ve karışık. :)
Soran+1 yılsanayi şehri tabi havası kirli olcak:) Ama ben severim. Sizin orası neresi ki
Cevap sahibi+1 yılİç anadoluda büyükşehir. :)
Soran+1 yılheehhh işte ben de orasını sevmiyorum.:) Arkadaşım hep mi bina hep mi taş toprak olur ya:)
Cevap sahibi+1 yılbir denizimiz eksik ne olmuş yani. :)
Hızlı treni oraya da bağlayacaklar 1 saatlik yol. :) Hıh.
Soran+1 yılbir siz eksiktiniz izmitte:) Sizde gelin bana hiç iş kalmasın tamam mı:((((
Cevap sahibi+1 yılBikere Antalya ya bağlanacak hızlı tren. Günahımı aldın. Gelmeyiz zaten. :(
Soran+1 yılkıyamam l*n tribe bağladı:) tamam tamam ne olurssan ol yine gel:)
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı. Okulu bitirdin tamamda iş hayatın nasıl asıl onu düşün eğlenceyi bişklde halledilir..
03 Yorumla
Soranzaten sorun o iş bulamıyorum. Bulsam diğerleri kendiliğinden olur zaten
Soran+1 yılçok güzel moral verdin sağol:)
Benimde ayni hele eskisehir gibi bir yerde okuyunca kahroluyor insan yine YGS ye giriyorum yine anadoluyu yazicm :D
03 Yorumla
Soran+1 yıltekrar mı üni. okuycaksın:) çalışmaya başlasaydın artık:)
Soran+1 yıl:) hayırlısı olsun
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
+1 yılEvet, boşanıp Baba evine dönmüş kadınlar gibi hissediyorum kendimi. O kadar yalnız, o kadar çaresiz :D
028 Yorumla
Soran+1 yılya dimi yaaaa bunalımlardayım:(
- +1 yıl
Yalnız değilsin, bende senin yaşadıklarını yaşıyorum. Sıkıntı o kadar fazla ki buralarda takılıyoruz. İşe başlayınca geçmesini umuyorum :)
Soran+1 yılaynen ya en iyi arkadaşım bu site artık:) ya hadi barları falan geçtim cafeye gidicek arkadaş bile bulamıyorum istediğim zaman. Evde oturmaktan afakanlar bastı. Ruhum daraldı. İşsizlik psikolojisine girdim:(
- +1 yıl
Aynen ya, sanki benim hayatımı anlatıyorsun :D Eski arkadaşlarım ya okulu uzattı ya evlenip çoluk çocuğa karıştı. Hiçkimsecikler yok dışarı çıkıp 2 tavla atacak, sinemada geyik yapacak :D İşsizlik psikolojisi değilde boşluğa düştük diyelim :)
Soran+1 yılayy yok allahtan benim arkadaşlarım evlenmedi. bir de o yönden depresyona girmek istemiyorum.:) Zaten eski samimiyette yaşadığım şehre gelince kalmadı yine görüşüyoruz tabi ama öyle üni. deki gibi hadi kalk gidelim demek olmuyo anca planlar uycak birbirine. Yanlızlığı oynuyorum evde bir odadan diğer odaya sonra tekrar aynı odaya:(
- +1 yıl
Bizim kızlar biraz erken evlendi :) Aynen yaa, gecenin bir saati buluşup öylece yürümek, Buz gibi havada içimizi ısıtan kahveler, sarhoş olan arkadaşları erkekler tuvaletinden toplamalar, ders çalışmak gerekirken aklımıza giren şeytana uyup benzin ya da leman'a gidişimiz, sınav zamanı not için kurduğum sahte dostlukları bile özledim :D
Soran+1 yıldimiii gece istediğin saatte çık bara git iki müzik iki bira ordan çık ben çok acıkırım içtiğimde:) ordan tantuni midye falan ye:) Sonra git cafede otur kahve iç waffle ye. Gelen geçen hakkında yorum yap:) Hiç görmek istemiyorum dediğim arkadaşlarımı bile özledim:( ses yapıyoruz diye uyarmaya gelenler iyiki vardınız:)
- +1 yıl
Tantuni yerine kokoreci tercih ederdim :) Tabu oynarken attığımız kahkahaları, aşk acısı ayinleri düzenlemeyi, birden karar verip trenin yataklı vagonuyla bambaşka şehirlere gidişimizi hepsini özledim ya :) Sadece ayın 5'i ile 7'si arasındaki zamanı özlemedim. Ayın 6'sının gecesinde az mı bekledik bankamatiklerde :D Nerede okudun?
Soran+1 yılay aynen ziraat:) Mezun olduğumu yüzüme çarpan banka bir gittim mezun olduktan sonra para diye bişey yok:( Çanakkale'de sen?
- +1 yıl
Kütahya'da ve bursada okudum :) Çomü demek 8 sene kaldım çanakkalede :D Merkez kampüsün hemen arkasında 4 yolda oturuyorduk. Jandarma lojmanlarının çaprazında :)
- +1 yıl
Çanakkale'de geçirilen öğrencilik ayrı özlenir, lodos bar, han bar, limon, şehrin azizleri diye bir grup vardı falan :) Yaz okuluda zevkli olur orada. Güzelyalı tarafları falan :D
Soran+1 yılbenzinn, öküzz, şakirin yeri:)) çok özledim yaaa.:(((((((((((((((((
- +1 yıl
Ahahah :) Kocaeli'nin neresindesin? Karamürsel'liyim bende. İş aradığını falan söylemişsin, zabıt katipliği başvuruları başlayacak düşünür müsün?
Soran+1 yılpek bilgim yok o konuda ama bakarım nerde başlıcak karamürselde mi
- +1 yıl
Hayır Türkiye'nin heryerinde 3.900 kişi alınacak ve başvurular 25'inde başlayacak. Gölcük, karamürsel, izmit, gebze'ye alınacak. Klavyen iyi mi? :D
Soran+1 yılöyle mi çok sağol ya bir araştırıcam şimdi bunu. Yani iyi heralde bilmem:)
- +1 yıl
Takıldığın yer olursa çekinme sor. Karamürsel'de de girme sınava 1 kişi alacaklar ve o ben olacağım :D Kocaeli'nin neresindesin ve muhasebeden anlar mısın? bir arkadaş muhasebe işi var düşünür müsün demişti geçen hafta fakat istememiştim. İlgilenirsen sorabilirim senin için. :)
- +1 yıl
Ve sende sağol, hemşehriyiz şurada :D
Soran+1 yıltamam k. mürselde yapmam:) ya okuduğum zamanlarda bir muhasebecinin yanında staj yapmıştım ve kesinlikle istemdiğim tek bölüm.:) Ama şartlar falan iyiyse buna katlanabilrim:)
- +1 yıl
Muhasebecinin yanındaki daha zor. Bu biraz daha basit bir süper marketin veri giriş-çıkışını yapacaksın sadece. İş gölcük'te. Çalışma saatleri sabah 9 akşam 17.45-18.00. Maaş çok tatmin etmeyebilir seni.1350-1400+ sigorta ve yemek.
Soran+1 yılohaa saçmalama iyi gayet. Yrın gölcükte işim vardı zaten. Ne şimdi adı falan. Adres falan yazsan da ben baksam oraya
- +1 yıl
Gölcük Durak marketler zinciri. Beni pek tatmin etmedi maaşı, çalışacağım yerde kalıcı olmak istiyorum o maaş bana az :) Arkadaşımı aradım açmadı, döner o bana. Tanıdığın olmadan girebileceğin bir yer değil arkadaşım :) Eğer başkasını almamışlarsa arkadaşım referans olur sana, beraber çalışacaksınız zaten :D
Soran+1 yılyok şimdilik bir araştırıyım da sonra düşünüp karar veririm. Yarın da gitmişken bir bakarım nasıl bir yer falan demek istedim
- +1 yıl
Pekala, merkez şubesi 17 ağustos kapalı çarşısının çaprazında. Oranın üst katında çalışacaksın.
Soran+1 yıltamam sağol bir bakarım:)
- +1 yıl
Rica ederim, bol şans ;)
Soran+1 yılteşekkür ederim:)
- +1 yıl
:))
İş hayatı varsa evet. Serbest çalışmaya başladım, mastera başladım ve kısmen geri kazandım o hayatı. Ama arkadaşların evleniyor bir süre sonra da :)
17 Yorumla
Soran+1 yılyok işte 6 aydır işsizm hatta 7:( İş yerinde umarım evli olmayan insanlar bulurum ya:)
Soran+1 yılvala işletme mezunuyum. Sermayem olsa kendi işimi kurmak istiyorum ama şimdilik insan kaynakları ya da müşteri ilişkileri falan olur. Yöneticilik istiyorum ama belli bir süreden soonra
Soran+1 yıliş çoksa ben neden bulamıyorum:( aslında hem iş çok hem de çok mezun var
Soran+1 yılaynen kendim bir seçim yapmalıyım ben nerde çalışmak istiyorum diye. Ama kararsızım işte.:(
evet öyle olur üniversite bitince herkes dağılır ortamda biter... eskisi kadar olmasada arada sırada buluşabilirsiniz...
00 Yorumla
+1 yılÖyle olur Artı birde iş bulamazsan asıl sıkıntı o zaman Başlıyor ben 6 ay Boşta kaldım sonrası memuriyet olunca herşeyi unutuyor insan kafe mafe boş
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende temmuzdan beri iş arıyorum. Ne istediğim zaman çıkıp gezebileceğim arkadaşlarım var ne de bir işim gücüm. Çok bunaldım.
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun zor valla çok iyi bilirim
Soran+1 yılsağol. Çalışmayı bu kadar isteyebileceğimi hiç düşünmemiştim.
- Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılaynen öyle yaşlanmış emekli hissediyorum kendimi birde baba olursam tam ev adamı olacağım :)
05 Yorumla
Soran+1 yılhahaha aynen ya:( depresyona girdim resmen
- +1 yıl
otur ev kızı ol artık :D
Soran+1 yılAllah yazdıysa bozsun. Şom ağızlı değilsindir inşallah. İnş. iş bulursun en kısa zamanda diyceğine dediğin laflara bak ama:( Daha çok psikolojimi bozdun:(
- +1 yıl
Seninde benimde herşey gönlümüzce olsun diyeyim ben :)
Soran+1 yılheehh sağol ya inş. en yakın zamandaaaa amin:)
Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. ben öyle bar falan gezmezdim fakat sosyaldik şimdi tırt bende de aynı işe başlayacağım artık bu boşluğumu alır diye umuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılya onu dememin sebebi istediğin saatte dışarı çıkmaya ayak uyduran arkadaşlarım vardı. Ayne işe başlasak bir ortam olur yine ama iş bulmak çok zor maalesef:(
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çoğunlukla boyle oluyor çünkü şehrine döndüğünde samimi olan arkadaşların ya başka şehirlerde oluyor ya da eski samimiyet kalmamış oluyor
09 Yorumla
Soran+1 yılağlamak istiyorum ama.:( Evde oturmaktan, işsizlikten ruhum daraldı, psikolojim bozuldu. Nasıl konuşulacağını bile unuttum artık:)
- +1 yıl
Kendinr bir is bul. ya da yeni arkadaşlar edin
ya da otur evde agla :)
Soran+1 yılyeni arkadaş bir ortama girmeden nasıl edinicem ki. Sokaktan geçenlere arkadaşlık mı teklif etsem acaba:) Şu an evde oturup ağlama modundayım zaten:(
- +1 yıl
Gel gezdireyim seni :p
Kitap okumayı seviyorsan al. git bir kutuphane dans etmesini seviyorsan bir dans kursuna katil ya da satranç oynamayı seviyorsan bir satranç grubuna katil vesaire bir suru tavsiye var bobine gore değişir :)
Soran+1 yılkütüphane çok sessiz orda tanışamam kimseyle:) dans severim ama odun gibiyim dans edemiyorum bana yakışmıyo:) santraça genelde küçük çocuklar geliyo ya da yaşlılar:) Spora mı gitsemmmmmmmmm
- +1 yıl
Onların hepsi birer örnektir. önemli olan senin hobin ne dans edebilirsin zor değil. Bende öyle düşünürdüm eskiden. kütüphanelerde sanıldığından daha arkadaş canlısı ortamlar :)
Soran+1 yılyok ederim zaten de ben bana yakıştıramıyorum ondan :) Neyse pilatese gidicem galba:)
- +1 yıl
Hadi bol şanslar :p
Soran+1 yılsağol
Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı. Benimde ilk başlarda öyleydi ama şu an aynen devam
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen devam derken iş mi buldun
Soran+1 yılişsizken nasıl eğlenebiliyosun. Bunun sırrını bana da versene:)
+1 yılİs güç bütün boşluğu dolduruyor ev is döngüsü olur tabi bir erkek arkadaşın olursa hafta sonunda o yer sana bir şey kalmadı yine ,:)
018 Yorumla
Soran+1 yılişte istediğim hayat buuuuu:))))) Ama bunları yapmak için iş gerekli:)
- +1 yıl
İnş olur ne isi ariyorsun
Soran+1 yılya aslında yöneticilik falan istiyorum ama ilk etapta tabi olmaz bu. İnsan kaynakları, ya da bir şirketin müşteri ilişkileri falan olabilir
- +1 yıl
Yönetici okursunda tecrübe lazim insan kaynakları iyi olur İst da misin çok şirket var
Soran+1 yılaynen onun için tecrübe lazım biliyorum. Yok izmitteyim ama istanbula da iş başvuruları yapıyorum. Hem ist. olucaksa şartların iyi olması lazım ki geçinebiliyim.
- +1 yıl
Sana yakin bir suru fabrika var kız sartlarida çok iyi doğru diyorsun izmitten istanbula her gün gelir misin ki?
Soran+1 yılmecburen ist. da ev tutucam o yüzden şartların iyi olması lazım dedim zaten. burada birsürü fabrika falan var da iş yok:)
- +1 yıl
Oralarda is oluyor yeni fabrikalar tuzla ya yakin misin orada bu tarz bulabilirsin bizim denizcilik sektöründe yeni yeni çok i. k aliyorlar
Soran+1 yıltuzlada mı çok alıyolar. Tuzla yakın aslında olabilir
- +1 yıl
Bende tuzladayim hem tuzlada çok şirket var
Soran+1 yıltamam araştırıcam bir sağol:)
- +1 yıl
Arada yaz hal hatır sor sana firma ismi atarim
Soran+1 yılbu firmalar iş sitelerinde ilana çıkarmıyolar mı
- +1 yıl
Bazıları var cikarmiyorlar çevrelerine söylüyorlar
Soran+1 yılel altından yani. Aynen öyle yapan da çok. Tamam teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Rica ederim gebzeli :)
Soran+1 yılgebze demedim:)
- +1 yıl
:))
genelde böyle olur..
hem herşey zamanında güzeldir.. fazlası kötü.032 Yorumla
Soran+1 yılböyle olcağını bilsem okulu uzatırdım ya :(
Soran+1 yılo kadar kolay bir bölüm ki kalmak için extra bir çaba harcamam lazımdı:)
Soran+1 yılsınavlar çok heycanlı oluyodu yakalanma korkusu falan bu adrenalini kaçıramazdım:)
Soran+1 yılama ya beni teselli etmen lazım burada depresyondayız heraldeeee:(
Soran+1 yıliyi defol:):)))
Soran+1 yılinsanlarla takılmaya takılmaya konuşmayı unuttum k. bakma:)) Halim duman:)
Soran+1 yılama ya böyle yapılmaz ki.:( Biraz açman lazım çıkçak galba bişeyler.)
Soran+1 yılnerde bulabilirim mesela o gözleri ağızları olan insan dediğin kişileri:)
Soran+1 yılortam nasıl olcak manavdaki insanla:)
Soran+1 yılahhahahhahahah:) dur ben bir manava gidip kendime birini bulmaya çalışıyım:)
Soran+1 yılpuahahhahaha:) tamam çok şey etmeyelim:)
Soran+1 yılhımmm şeyy kemm kümmm:)
Soran+1 yılama utandırıyosun ama:(
Soran+1 yılara beni boya beni diyerek mi:) Normalde buna bir cevabım var ama insanlar içinde yanlış anlaşılmak istemiyorum:)
Soran+1 yılarkadaşım amaç ne ya:))) illa küfür mü ettircen bana burda:) bir bas git:)))))))))))
Soran+1 yılo olmadan tam cümle kurduğumu hissetmiyorum:) Yetersiz oluyo tuzsuz gibi:))
+1 yılbarlara gitmesemde sosyal hayatım mükemmeldi... geçen sene bitti ve bu yıl rezalet bir sene...
08 Yorumla
Soran+1 yılaynen maalesef:(
- +1 yıl
Ne okudum?
Soran+1 yılişletme
- +1 yıl
Sende bendensin :))) nerede diye sorsam :)))
Soran+1 yılçanakkalede okudum:)
- +1 yıl
:))) ne yapacaksin Simdi KPSS ya da casiyon mu?
Soran+1 yılwala işte asıl sorun bu:) Çok kararsızım:)
- +1 yıl
Yazın rahat bi23 var işimiz zor vsllah...
il neresi eski arkadasların kalmadı mı? iş hayatına gırınce düzelır
02 Yorumla
Soran+1 yılkocaeli ama eski arkadaşlarım falan çoğu ya okuduğu üni. de iş buldu çalışıyo bazısı da okulu uzattı hala okuyo:( İş bulabilsem bir herşey mükemmel olcak ama yok işte:(
Yooo benim üni sonrası daha güzel geçiyor tabi rahat bir is güç sahibi olan lazim :)
050 Yorumla
Soran+1 yıliş bulsam çevre edinirim zaten de bulmak önemli. Hemen bulduysan şanslı olanlardansın.
Soran+1 yılhee bir de o var tabi.:)
Soran+1 yıltabiki işsizlerin müptelası olduğu bölüm:) İşletme
Soran+1 yıloffffffffffff offffffffffff:(
Soran+1 yılhahaha:) iş bulana kadar gülmek bana haram:(
Soran+1 yılespri yapıyodum. Öyle herşeyin hayırlısı:) Sağol
Soran+1 yılniyetimi açıkça belli ediyim diyosun:)) aynı yerde çıkıyomuşuz bir de hahahah
Soran+1 yıltırsarak söylüyorum.:) İzmit
Soran+1 yılyine de çok uzak değilmiş:) bursalıları da hiç sevmem:)
Soran+1 yıldoğru düzgün kocaeli bile diyememişsin:) izmit de bari:) Ama öyle hep 16 plaka hep bir sollama:)
Soran+1 yılizmitin gururu mu oldum şimdi:)
Soran+1 yılç. kalede okuduğum için full bursadan geçiyodum. Az çok biliyorum da:)
Soran+1 yılhee ortak sevilen bir şehir bulduk sonunda:)
Soran+1 yılbursalısın 1-0 mağlupsun:)
Soran+1 yılwoooaauww bunu sevdim:)
Soran+1 yılne mutlu sana:)
Soran+1 yılbenim düşüncemi nerden biliyosun ki:)
Soran+1 yıliyi beni yormuyosun :) zaten depresyondayım bütün düşüncelerimi sana yüklesem nasıl olur ister misin bunu?:)
Soran+1 yılkonuya da böyle dalanı ilk defa gördüm. Enerjini yollasan yeterli bence:)
Soran+1 yılsen benim için ben de senin için bir ilki yaşattığımıza göre çekilebilirsin:)
Soran+1 yılal işte ama depresyona girmicektin enerjini yollıcaktın. Sen bana özenmicektin ben sana özenicektim.:(
Soran+1 yılreddedilince girmedin mi işte:(
Soran+1 yılsüreniz başlamıştır başarılar:)
Soran+1 yılcevapları bilmeden cevap vermen cesaretini ama aynı zamanda kaybettiğini gösterir:)
Soran+1 yılg*t oldum:)
Evet. herkes gercek hayatla tanisir ve kariyer derdi de eklenince hepten yalnizlasir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle olur saten gel sohbet edelım ben daha okuym gezdırırım senı :D
08 Yorumla
Soran+1 yılkıymetini bilin okulunuzun gençler bu günler bidha gelmicek:)
Cevap sahibi+1 yılgencler derken 4. sınıfım aynı yastayızdır ya :) kendımı yaslı hıssettrdn bana ben 23 oldum :)
Soran+1 yılhee öyleymiş harbiden:) Ne biliyim evde otururken o kadar çöktüm ki babannem gibi konuşmaya başladım:(
Cevap sahibi+1 yılhımmm anladım. Tanısalım mı kıss senle sohbet saryr sankı :))
Soran+1 yılgizliyim gizlisin gizliler:)
Cevap sahibi+1 yılacarım tanısmak ıstersen ;)
Soran+1 yıltopu bana atma sen istersen aç
Cevap sahibi+1 yılactım tamam
Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. Yaşadığın şehre göre değişir bu durum.
03 Yorumla
Soran+1 yılya büyükşehirde yaşıyorum ama arkadaş ortamı ünideki gibi değil artık kimi çalışıyo kimi okuyo. İstediğin zaman gel hadi çıkalım mevzusu olmuyo yani:(
Soran+1 yılçalışsam benimde bu sorunum geçiçek ama iş bulamıyorum maalesef. Yok liseden arkadaşlarım falan çok vardı ama çoğu okuduğu şehirde iş buldu çalışıyo bazıları daha mezun olamadı okuyo. Arada görüşüyoruz tabi ama üni. deki gibi hadi gel oraya gidelim buraya gidelim olmuyo istediğim zaman çıkamıyorum. Anca planlar uyarsa:(
bende aynı durumdayım yalnız degılsın
03 Yorumla
Soran+1 yılsorma ya okurken ne güzel istediğimizde çıkıp barlara, cafelere, publara falan giderdik. Şimdi barı falan bırak cafeye gidecek arkadaş bulmakta bile zorluk çekiyorum:( Hep evde hep işsiz çok sıkıldım.:(
Soran+1 yılneyse en azından bir tek ben böyle değilmişim. Evin içinde durmaktan kurtlanıcam artık diye korkyorum:)
- Aile & Toplum konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılHer mezunun o boşluğa düşer :D
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılo ortama nasil alistiysan yeni ortamina da aliscan
06 Yorumla
Soran+1 yılyeni ortama alışmak istemiyorum:( Hep evde zaman mı geçer.
- +1 yıl
kesin iibf mezunusun?
Soran+1 yılpuhahahhahahah
- +1 yıl
bu cevabi ewt dye mi alayim
Soran+1 yılevet olabilir:)
- +1 yıl
İktisat mi kamu mu isletme mi :))
Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Yalniz deilsin. Ben de alisamadim.
00 YorumlaKesinliklee :/ Aramıza hoşgeldin
05 Yorumla
Soran+1 yılyaklaşık 7 aydır aranızdayım. Çıkmak için ne yapmalıyım?:)
Soran+1 yılya zaten ordaki gibi beklemiyorum ama en azından iş bulsam bir çevre edinsem bu sıkıntılar kalmıcak
Soran+1 yılteşekküler amin inş.:)
Aynen öyle yanlız degilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılneyse bunla teselli edebilirim en azından kendimi:(
+1 yılNormalde devam etmesi lazım
00 YorumlaSevgılın falan yok mu
014 Yorumla
Soran+1 yılo da yok:)
Soran+1 yılçok sağol ya:( Sevgili olmasa da olur istediğim zaman çıkıp eğlenebileceğim bir arkadaşım olsun yeter.:) Kocaeli
Soran+1 yıldemesi kolay bulabilyosan sen bul:)
Soran+1 yılistanbuldan mı bulucaksın. Orda olursa yaşam şartları malum. Maaşın biraz iyi olması gerekiyo ki geçinebiliyim.
+1 yılgir işe çalış.
014 Yorumla
Soran+1 yılaaa bunu niye düşünemedim ki:) Bulabilsemmmmmm bir
- +1 yıl
hahah : ) hangi bölümden mezunsun?
Soran+1 yılişte sorun o:) İşletme:)
- +1 yıl
çok zor ya, ama ben geçen gün işletme mezunu arayan iş ilanı görmüştüm nerde hatırlamıyorum : ) hangi şehirdesin?
Soran+1 yılnerde nerde neresi olursa olur:)))
- +1 yıl
eleman. net e baksana ordaydı heralde valla yeni gördüm bir kaç gün oldu sanırım.
Soran+1 yılhepsine üyeyim zaten:)
- +1 yıl
gizliden çıksana
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Tanımak ıstıyorum.
Soran+1 yılnickindeki sayıdan kaybettin:)
- +1 yıl
21 yaşındayım : (
Soran+1 yıldobrovski:)
- +1 yıl
Pajalüsta : )
+1 yılevet öyle olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılevet
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026