En yakin arkadasimdan sogudum?

Soru degil de icimi dokmek istedim buraya. Benim 2 3 senedir yakin bir arkadasim var cok samimiyiz aileler icli disli vs ama su aralar kizin her hareketi batmaya basladi…Mesela ben ne yaparsam onu yapmaya calisiyor en sevmedigim sey ya gecenlerde sosyal medyaya ismimin yanina emoji koydum ertesi gun onda aynisi hey Allahim hadi bunu gectim surekli benim kiyaferlerimi istiyor ve onun disinda kardesi kuzsnleri falan da giyiyor yani bi kere bize geldi deri ceketimi denedi kanka bi kax gun giysem olur mu dedi olur kanka tabi dedim 2 ay boyunca butun sulalesinin ustunde gordum bide herkese benim falan diyormus. Neyse istedim gecen hafta iste bana bir de bugun diyor ki kanka benim ceketi versene.. huyum kurusun bir de insanlari surekli evime cagiririm yediririm iciririm kimse de oyle degil yani. Lise donemlerinde okul cikisi acliktan oluyoruz beni davet etti eve 1 saat oldu baktim bir sey ikram etmiyor dedim ben de cok aciktim evw gidip bir seyler yiyeyim hala aa kanka unuttum falan da dwmiyor Yilan!!
En yakin arkadasimdan sogudum?