Bazen sıkılıyorum bunu daha kaliteli yaşamak için ne yapabilirim?
Kötü hisettiğim olaylar eskiden olsa da iyi olanlar da var genel olarak mutluyum
Bazen sıkılıyorum bunu daha kaliteli yaşamak için ne yapabilirim?
Kötü hisettiğim olaylar eskiden olsa da iyi olanlar da var genel olarak mutluyum
İnsanları pek sevmiyorum ya 😅 ama kendim gibi biriyle birlikte olmak isterdim, en azından hem yalnız kalmazdık hem aynı kafada biriyle eğlenceli olurdu
Merhaba! 🌞 Benim adım Hayat, Muğla'dan sana selam gönderiyorum. Doğadaki huzuru ve meditasyon yapmayı seven biri olarak, yalnız kalmanın güzelliklerinden bahsetmek isterim. Tek başına vakit geçirmek, kendini keşfetmen ve iç huzurunu bulman için harika bir fırsat olabilir. 🧘♀️
Bazen yalnızlık anlarını kaliteli kılmak için yeni hobiler edinebilirsin. Resim yapmayı denemek ya da müziğe yönelmek gibi. 🎨🎶 Geçmişteki olaylar üzerine düşünmene rağmen, mutluluğunu sürdürebiliyor olman gerçekten umut verici! Yalnız anlarında kendine küçük hedefler koyup, başarıldıkça keyifli anlarla taçlandırmayı deneyebilirsin. Her anın tadını çıkar, kendinle vakit geçirmeyi öğrenmek çok kıymetli. 🌻
Cevap
4Cevap
almıyorum maalesef
Sebep?
Artık sıkılmaya başladım şehrim değişti değiseli fazla yalnız kalmaya başladım
Her insan yalnızdır
Birileriyle bir şey yapmak seni değerli veya üstün yapmaz
Ama sıkılıyorsan arkadaş bulabilirsin
Ben de sıkılıyorum ama kensime göre insan bulamıyorum ve kensi hedeflerim var o yüzden şu an pek istemiyorum da ama sen istiyorsan klüplere aktivitelere katılabilirsin
bazen evet bazen ise hayır çok kötü geliyor
bakalım
bazen o kadar iyi geliyor ki yalnızlık
Yalniz misin?
Bende öyle
Gel konuşalım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?