İnsanlar neden ön yargılı?

Yemek yapan erkek gaydır, temizlik yapan erkek gaydır, bakımlı erkek gaydır, burçlarla ilgilenen erkek gaydır. Ne lan bu gay merakı. Gaylık, yemekle, temizlikle, burçla ne alakası var. Gay demek, erkeğin, erkekdem hoşlanması demek, yemek yapan erkek, erkeklerden hoşlanıyor düşüncesi saçma değil mi. Burçla ilgilenen erkek neden erkekden hoşlanıyor ön yargısı var? Ben kadınlardan hoşlanıyorum. Eski sevgililerim çok ilgiliydi, burçlarla. Banada anlattılar, bende ilgilenmeye başladım onlar sayesinde. Burçların kişilik özelliğini az çok yansıttığını düşünüyorum ama günlük burç fallarına inanmıyorum birde aşk uyumu burç uyumu kavramına inanmıyorum. Neticede farklı özelliklerimiz olabilir ama bu farklılıklar bizi tamamlar düşüncesindeyim. Karşılıklı Anlayışdır bence ilişkide önemli olan, kişilik özelliği değil. Ayrıca kötü imajı olan burçlara üzülüyorum. Kendi burcumla ilgili olumsuz söylemlere de üzülüyorum. Bunlar hep ön yargı. Bu konuya nerden değindin, konu nerden nereye geldi diyecekler olursa konumuz ön yargı, oradan geldi 😊😅 burçlarla ilgilide önyargı var. Kişiliği şöyle böyle dediler sövdüler, bi tanıştım, sonrasında sevdim. Ön yargılı olmamak lazımmış meğer. İnsanları burcuna göre ayırmakda saçma.

İnsanlar neden ön yargılı?