1 yılÇapkın erkek sevmem (kapısında yatar
Alkol kullanmam ben (alkol kullanırım veya kullanmayı deli gibi istiyorum ama kendime hakim olamam
Ben cinselliğe pek düşkün değilim, heidi gibi elele tutuşup dolaşmayı seviyorum 😂 (deccal gibi sevişirim kucağından inmem ama beni or. spu gibi görmeni istemiyorum
Evlilik bana göre değil zamana bırakalım birbirimizi seviyoruz önemli olan bu (yarın nikahına geçerim ama seni korkutmak istemiyorum
Bir kere bir şey yaşadım o da çok anlamsızdı zaten (belimden su bile aldılar
P. rno ne ya iğrenç bir kere arkadaşım yurtta arkadaşım izletmişti midem bulandı kapattık (elimi bacak aramdan çıkarmıyorum
Daha bir sürü sayabilirim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bence "Senden hiç hoşlanmamıştım veya seninle olmayı hiç düşünmedim." tarzında yapılan yorumlara itibar etmiyorum çünkü baştan sıcak bakıyorlar, ilgileniyorlar ama erkek kötü bir şey yapmadığı halde nedensiz bir şekilde terk ediliyor veya bu sözü duyuyor ne yazık ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakirelikle ilgili yorumlar şaka mı?
Yalan olan belli olur da akıllara direk onun gelmesi çok saçma. Mesela kimse kızların birbirleriyle ne kadar can ciğer arkadaş olsalar da az buçuk da olsa birbirlerini sevmediklerini yazmamış
33 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyyy tenk yuuuu ❤❤❤
- 1 yıl
Erkeklerin beyni ancak bel altına çalışır işte
Cevap sahibi1 yıl@İsimsizdost16 ya adam liste yapmış bir de en başa onu koymuş xyxgxhhshs neyin kafası bu? Neyse ya aman
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumları okudum esnek zar ile ilgili yorum vardı gerçektende bazı kızlar esnek zarli olabiliyor bunun neresi yalan gitsin anatomi öğrensin şaka gibi kadın anatomi eğitimi almamış mağarasından çıkmayan her erkek yobazdir
67 Yorumla- 1 yıl
Bunu bilmeyen ilkokul terktir. Sinirlenme bacım
Cevap sahibi1 yılCinselik eğitimi şart okullarda artık
- 1 yıl
Esnek zar nasildir
Cevap sahibi1 yıl@HaFIZ_memo git araştır burada ben mi yazicam ilaki
- 1 yıl
@HaFIZ_memo
Cevap sahibi1 yıl@HaFIZ_memo ban yemek istermisin?
- 1 yıl
@güℓ_кяαℓiçeѕi offggg
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u 1 yılsen ilksin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbakireyim ama esnek kızlık zarı diye bişey çıkabiliyormuş.. kan gelmezse de sorun olur mu benimki esnek demekki (bakire değili)
sana karşı böyleyim (külliyen yalan)
ilk kez yapıyorum (oral seks sırasında dişini bile değdirmeden yapar sonra kafamı bastırma felan diyorsa zaten bastırarak yapan olmuştur.)
Alakasız bi konuda birden ağlıyorsa bilin ki bi yalanı ortaya çıkacaktır ve sizin onu yanlış anladığınız için değil yahut onu kırdığınız için değil, bu konuyu çok kurcalama yalanım ortaya çıkmasın diye ağlıyorum diye alarm veriyordur.
Annem izin vermeyebilir (ailelerin işin içine karıştırıldığı bi konuda kendi göze almıyordur ama suçu annesine atıyordur. )
kız yalanları say say bitmez.. size yalan söylemeyecek kız çabuk ulaşamadığınız kızdır. öyle flört milört etmeyecek sevgili olmayacak kızdır. o kızları bulmak zordur. maden arar gibi arayın. sizi terslerse gücenmeyin. aferin bu kıza diyin. bi şekilde niyetinizin ciddi olduğunu söyleyin ikna edin o kızlarla evlenin.
11 Yorumla
1 yılSadece bir rimel var yüzümde.. Brad Pitt e on basarsın aslanım.. Kendimi hazır hissetmiyorum cinsellik konusunda (seninle deli gibi sevişmek istiyorum ama sana güvenmiyorum) Her ilişkim seviyeli olmuştur (öpüştük koklaştık çılgınlar gibi seviştik. bir iki oral filan işte.. bilirsin.. evet bir tek orası kaldı girmediği )
70 Yorumla
1 yılDaha iyisine layıksın (seni artık eskisi gibi sevmiyorum)
Seni bırakmak istemiyorum (beni değil ilgimi bırakmak istemiyor)
Sensiz yapamam (bensiz değil ilgisiz yapamaz)
Uyuyakalmışım ( sohbetin sarmıyor)
Senin kadar seni sevemiyorum (bu ilişkinin yürümesini istemiyorum ne kdr karşılık vermsemde sürekli peşimdesin )
Seni engellemem lazım sabah açarım annem kontrol ediyor ( bu gece beni rahatsız etme ecd eolmayacağım)
Ara verelim toparlarız belki (bitirmek için ön adım)
Senin gibi kimseyi sevmedim ( bana bağlan ve beni bırakama cebimde olduğunu hissetmem gerek)
Bana benim hayatıma karışamazsın (seninle ciddi düşünmüyorum fikirlerin benim umrumda değil)
40 Yorumla
1 yılNe iş yapıyorsun?
Ben Mercedes satış müdürüyüm
Benim için zaten iş önemli değil karakter önemli
Bak seni döverim
Vur bana erkeğim vur
------&---&&
Ne iş yapıyorsun?
Karton topluyorum
Hmm:/
Ama sana köle olurum ben senin için herseyi yaparım
Git be senle mi ugrasicam.10 YorumlaBende seni seviyorum
Halbuki yalan
Seni sevmez
Seni kullanır ilgi ihtiyacı bitince
Senin onu terketmen için
Kendini soğutmak için her türlü yolu dener
Yakın zamanda yaşadım
Kız olsun erkek olsun
Aşkta yalan olmaz
Azıcık harbi olun11 Yorumlaİlişkiye hazır hissetmiyorum.
Bu eskiden söylediğim bir yalandı, bu aslında ilişkiye hazır değilim değil de "seninle çıkmak istemiyorum" 'un kibar söylemi. Ama artık açık açık söyleyebiliyorum. 🙏🏿10 Yorumla
1 yılMervelere gidiyorum😂😂😂
Abim geldi kapatmam lazım😂😂
42 Yorumla- 1 yıl
Hahaha 😂😂
1 yılEv kızıyım bakireyim Ondan sonra el değmedi kullanılmadı sonra ben namuslu bir kızım Ben Allah'a inanıyorum Aslında böyle diyenlerin çoğu p***** açık ortada gezen yani kasaptaki ete benzer canlı et yani
01 Yorumla
1 yıl5 dk bekle hemen geliyorum
Bana iyi geliyorsun
Hayatımda gördüğüm en tatlı çocuksun
Efendi ve Hanımcı erkekler daima öndedir
İlgiye sevgiye ihtiyacımız var
Ben o kadar yük taşıyamam
00 Yorumla
1 yılFlört ya da sevgili istemeyen kızlar erkek uzak dursun diye mutlaka benim sevgilim var ya da sevdiğim unutamadığım biri var yalanını söylemiştir.
Asdjhk10 YorumlaTeşekkür ederim, çok onure oldum ama şu an hayatıma birini almayı düşünmüyorum. (Senden hoşlanmadım da kırılma diye nazik bir bahane uyduruyorum)
10 Yorumla
1 yılBas agrimasinin yalanla ilgisi yok. Agriyosa agriyodur. Bu sadece erkeklerin uydurdugu bisey. Ve sizin kadinlarla derdiniz ne tanri askina be?
20 YorumlaAşkım işim var ya gelemem (kız arkadaşa söylenir)
Aynen bence de öyle , yok ben onunla bir şey düşünmüyorum yanlış anlama vs vs hepsi bana söylendi bazikarını da ben söyledim
00 Yorumla
1 yılKankasına ilaveten, "Çok güzelsin Aşkım, gözlerim kamaştı" bu en büyük yalan kankalarina söyledikleri. Genelde kızlar kankalarini beğenmez kolay kolay
01 Yorumla- 1 yıl
Beğense zaten kanka olmaz 😂
Dün mesaj atmışsın yorgundum/uyudum görmemişim. (Konuştuğu başka erkek var yedeğini böyle kandırıyor)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNe iş yaptığın önemli değil ben karaktere bakıyorum.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
1 yılDoğru sözleri var mı ki linç yemeye geldim 😂😂😂
04 Yorumla- 1 yıl
Vardır illaki 😂😂
- 1 yıl
Varı sadece 😂
- 1 yıl
😬😬
- 1 yıl
Emojinin Köpek dişleri çürümüş 🤣
Sürekli söylenen ve sık sık tekrar söylenmekten çekinilmeyen en büyük kız yalanı
5 dakikaya hazırım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı.
1 yılKızların doğrularını yazalım daha kısa sürer
04 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerin doğruları hiç yok ki 😂
- 1 yıl
Erkeklerle ne alakası var şimdi konunun? Sorduğun soruya yanıt verdim
- 1 yıl
Sadece kızlar yalan söylüyor gibi konuşuyorsun da 😂😂
- 1 yıl
Kızlar biraz fazla yalan söylüyor
- Aile & Toplum konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılYorumları okumaya geldim ne kadar yalancısınız biliyorum ama bunu sizin yapmanız hoş en azından bu konuda dürüst olabiliyorlar mı bakalım😀
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Evime davet etmediğim insanlar gelmek istiyor ben de temizlik yapıcam müsait değilim diyorum hep 🫢
00 Yorumla
1 yılKız bir arkadaşımla gittim kız bir arkadaşım verdi hediyeyi gibisinden
10 Yorumla
1 yılSeni seviyorum diyip seni tacizci ilan eden şizofrenler türedi dikkat edin
13 Yorumla- 1 yıl
İşine gelmeyince niye hakaret ediyorsun ki? Erkekler seviyorum lafını duyduktan sonra âdeta taciz seviyesinde bir şeyler yapmaya başlıyor.
- 1 yıl
@scorpiongirl429 kardeş seven bi insan rahatsız olmaz doğal olarak buda tacız olmaz bi kızın yanında olman bile tacız sayıldığını var sayarsak
- 1 yıl
Bu arada sikropin g0t arkadaşımız beni engelleyerek acız bir insan olduğunu kanıtladı tebrik ederim
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYüzüne bi ton boya sürmüştür sorsan yok ya sadece rimel var derler
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılİlişki düşünmüyorum (seni istemiyorum sadece)
10 Yorumla evden cıktım arabaya dogru yürüyorum (hala sacimi yapmaya calisiyorumdur)
10 Yorumla
1 yılBen artık hayatımda kimseyi istemiyorum bundan daha büyük yalan görmedim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı.
1 yılSenden önce elime hiçbir erkek eli değmedi. Sen ilkimsin aşkooom - Bu en büyük kız yalanı 😄
113 Yorumla- 1 yıl
İyide istediğiniz gercekler degilki. İlkim değildin demeye bile gerek yok bence bunu söyleyen kadın kaldimi zatn.
- 1 yıl
@Papatyaadası Bakire olan kızlar var hala. Birde bakire olmayıp kendisini bakire gibi göstermeye çalışanlar var 😄
- 1 yıl
Elbette var dediğim bu değil bakire değilsem bakire değilim derim. Bakire olmak beni çok masum yapmaz. Fakat erkekler ( türk erkekleri ve diğer ortada doğu erkellri) en çok bu yalana maruz kalıyor. Saçma değil mi? Ne gerek var yani.. şimdiki kızların önemsediği bir şey değil bakirelik erkekler onemsoyormu hala bilemiyorum
- 1 yıl
@Papatyaadası Evet aynen öyle. Bakire olmayıp kendisini bakire gibi gösteren kızlar var ve boyle kizlar zarıni diktiriyorlar veya da gerdek gecesini regl gününe denk getirip, kendisine güvenen iyi erkekleri kandırıyorlar. Burada olan iyi erkeklere oluyor. İyi karkaterli saf ve bakir bir erkek, bakire bir kızla evlendigini sanarken, kızın geçmişte belki de 5 tane erkekle cinsellik yaşadığından haberi olmuyor. Aslında bu karakterle ilgili bir durum. Karakterli bir insan erkek veya kiz fark etmez, geçmişindeki önemli olayları evleneceği kisiye anlatmalı. Kızlar iyi erkekleri böyle kandırackalarsa onlarla hiç evlenmesinler onların günahına giriyorlar. Bakir erkeklerin bir kısmı hala kızlarda bakireliği önemsiyor
- 1 yıl
O kadar önemli bir olay değil bence cinsellik yaşamış olmak. Anlatıldığı zaman sonu iyi bitmiyor. Kullanmaya kalkışıyor ya da her gece başka biriyle olduğunu sanıyor
- 1 yıl
- 1 yıl
@Papatyaadası bence yanlış dusunuyon bakirelik bir kızın namusudur niye bu yorumu yapıyorsam anlamadım vAlla
- 1 yıl
@mertankara00 bakire olmayan ve bakır olmayan erkeklerin kötü olduğunu düşünmüyorum
- 1 yıl
@mertankara00 namus nedir? Bakireliğim. var diye namuslumuyum sence buyuzden hep aldatiliyorsunuz bence.
- 1 yıl
@mertankara00 namus bu kadar basite indirgenemez. Namusu beyinde aramalısın. Ne kadar ahlaka uygun davranıyor? İş ahlakı var mı? Dürüstlük gibi bir değere sahip mi? Saygılı mı çevresine karşı? Kolay öfke duyup bunu insanlara yansıtıyor mu? Benim arkadaşım da vardı bakire, sinemada ilk kez buluştuğu çocuğa yaptığı oralı bana anlatmıştı. Baya ahlaklı namuslu. Arkadan yaptığı seksi bana anlatmıştı. Evli ve çocuğu var, çocuk yetiştiriyor böyle bir insan. Demek ki eşine de ben bakireyim diye evlenmiş, yalanla evlenmektir bu.
- 1 yıl
@scorpiongirl429 bende sana bunu anlatıyorum. uste siz erkekler kadında bakirelik arayarak zaten basite indirdiniz kadınlar şimdi dürüstçe karşınıza geçip daha önce ilişkim oldu demek yerine onca erkekle birliktelik yaşayıp sonra karşınıza geviyorsa bu sizin istekleriniz den kaynaklandığı içindor coooook sevse zayen bakireligii vermezdi degilmi. cunki çoğumuz biz bakireliği çok onemseniyoruz ama sizler bunu nakdi olarak görüyorsunuz biz gormuyoruz siz nasıl yalmadsn görmek istiyorsaniz teknoloji bile sizi ayakta uyuyuyir artık ne uzucu degilmi böyle olmak gereklimi bence hayır cunki ne eşime ben bakire değilim demiştim. Eğer istemiyorsan baska kadınlarla olabilirsin seni rahatsız etmem herkes yoluna demiştim. Evlendik biz sonuçta. Yani ortada onca bakire var ama çok komik dürüst değiller
- 1 yıl
@scorpiongirl429 yabancı klavye olduğundan yazım yanlislarim var zor düzeliyor kusura bakma anlamissindir genel olarka umarım iyi şanslar sana.
1 yılYok ya ben bakım malzemelerime çok para vermem
10 Yorumla
1 yılKanka şimdi çıktım yoldayım.(Evde makyajımı yapıyorumdur)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yıl5 dk ya çıkıyorm evden (1 saat sonra çıktı) dhdhdh
10 Yorumla Yemin ederim bakireyim AŞLDskAİFLŞSASAFSDASF
00 Yorumla
1 yılSenden başka kimseyle konuşmuyorum ( her kız için geçerli değildir.)
00 YorumlaHangisini söyleyeyim ki şeytan bile kendisini sorguluyor bazen sayenizde 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl"Kimseyle Konuşmak İstemiyorum Yanlız Kalmak İstiyorum". Siz Kızları Yalan Makinesine Bağlasalak Makine Çöker Bugüne Kadar Doğru Konuşan Kız Görmedim Hepiniz Yalancısınız
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@neerrr bugüne kadar karşıma kaç tane kız çıktıysa hepsi aynıydı
Cevap sahibi1 yıl@neerrr Kızlar Bugüne Yapmadığım Şeylerle Beni Suçladılar Sapık Diyen Oldu Durduk Yere Engelleyen İftira Atan Sırtımdan Vuran Sonuç Noldu Kadın Düşmanı Bi Erkek Oldum
Aramışsın görmedim veya mesajını yeni gördüm (yalan benim bunları görmemem imkansız bilerek açmadım)
00 YorumlaBu nasıl soru gelen her cevap yalan olmasa bile yalanmış gibi hissettiriyor 😂😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı.
1 yılYılların üyesi birisi daha. Kız nerelerdesin napıyon 🙂
00 Yorumla
1 yılAşkım valla o benim erkek kardeşim gibi. ( İhtiyacım olduğunda duygusal eksikliğimi tamamlayıcı)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılBen seni kardeşim gibi seviyorum ama hiç o gözle bakmadım
Meali01 Yorumla- 1 yıl
Meali: seni beğeniyorum çirkinsin tipim değilsin
Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Şarjım %1 birazdan uyucam. Şarjım bozuk. Bataryam bozuk.
00 Yorumla
1 yılbir tane seçmek zor. en çok arkasna sığındıınız bahaneyi söyliyim , "travmam var"
00 Yorumla
1 yılHer şey için çok erken biraz yavaştan alalım 🔫
00 Yorumlaya benim hazırlanmam çok sürmez, 5 dakkaya hazırım (o 5 dakka = 50 dakka)
00 Yorumla
1 yılBen hazırım seni bekliyorum
Oysaki daha hazır bile değil.02 Yorumla- 1 yıl
O sırada hazırlanmaya başlamamıştır bile 😂
- 1 yıl
Evet kesinlikle 😂
Cildin cok güzel özel bir şey mi kullanıyorsun?
Yo sadece bol su...
00 Yorumla
1 yılBen çok medeni bir insanım (kiskancin önde gideniyim)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 380 cevap paylaştı.
1 yılAyy seni arkadaşım olarak görüyordum ben yaa yanlış anlamışsın.
00 Yorumla Ben yakışıklılığa hiç bakmıyorum. Benim için önemli olan merhametli olması dpss😁
02 Yorumla
1 yılBöyle mini dekolte giyimi kendime yakıştırdığım için giyiyorum (ilgi çekmeyi seviyorum )
00 Yorumla
1 yıl"Bu dedikoduyu kızlardan söylediğim tek kişisin bebeim" 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılya ben onu unuttum kanka zaten asik degildim ki
00 Yorumla Gösterdim ama elletmedim
Kızlığım yerinde duruyor00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. En çok seni sevdim
Beni senden daha çok mutlu eden yok00 YorumlaKanka saçmalama o çocuk kardeşim gibi ama sana gitmez şerefefsiz biraz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı.
1 yıl“Bekaret önemli değil zaten kadınların anatomisi gereği genişleyince tekrar eski haline dönüyor. “
00 Yorumla
1 yıl5 dakikaya hazırım. Eder o 55 dakika😄
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEn yakın arkadaşının sevgilisini yakışıklı bulsan da at hırsızı edersin öyle dersin
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenden once sadece bir kisi ile oldum. Halbuki en az 30 kisi oldum puhhahaha
13 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılEvlendigim zamanda kocama bakireyim demistim. Ama 12-13 erkekle ters iliskiye girmistim. Tabi bazilari ile defalarca. Bunlardan kocamin hic haberi olmadi.
Erkeklere durust olmuyacaksin. Hayat bana bunu ogretti. Evlendikten sonrada 5-6 defa aldattim tabi bundanda hic haberi olmadi. Devam ediyorum. firsati bulursam yine yaparim. Huylu huyundan vaz gecmez :)- 1 yıl
Sen neymişsin ya.)
- Devamını Gör (173)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne