Değersizlik hissi?

Sürekli dışlanmış hissediyorum oda arkadaşlarım falan da sadece bana uyarı yaparlar diğerlerini doğru dürüst uyarmazlar atıyorum babamla sorun mu yaşadım birisi şahit mi oldu hemen kendinde o hakkı bulup aileme yorum yapar. Ailede dışlanan çocukta benim kardeşim benden 10 sene küçük olmasına rağmen babam ona telefon alıyor ben lisedeyken bana yaşın telefona uygun değil diyip kırmıştı. Kimse benim açımdan bakmıyor bir şeylere öyle manipüle ediyorlar ki tek sorunlu benmişim gibi hissediyorum. Annemle babam ben çok küçükken boşandılar babam ne zaman para gönderse üvey annem babanda para yok yalanını kullanır kavga etmek için beni bahane ederler. Sonra bu kavgayı yakın çevremize anlatır sorunlu benmişim gibi yapar. Ben çok yoruldum bu hayat artık çok ağır geliyor bana ne yaşadın ki diyorlar ama ruhsal olarak cidden fazlasıyla yoruldum. Sürekli dışlanmaktan sürekli zorbalanmaktan arkadaşlık çevremin haddinden fazla konuşmasından hepsinden yoruldum. Aynılarını ben onlara yaptığımda kavga çıkarmalarından da yoruldum
Değersizlik hissi?