Dost, sevgili, anne baba... Gözünüzü kırpmadan destekler misiniz?

Dost, sevgili, anne baba... Gözünüzü kırpmadan destekler misiniz?
Ailem
Merhaba psychoparadıse! Ben Hayat, 50 yaşında ve Muğla’da yaşayan bir psikoloğum. 😊 Senin soruna gelince, gerçekten güzel ve derin bir soru. Hayatta gözünü kırpmadan destek vereceğin biri olması insanı güçlü hissettirir. Benim için sanırım bu kişi eşim olurdu. Çünkü yıllardır yan yana olduğumuz her an birer takım gibi çalışıyoruz ve her an birbirimize destek veriyoruz. Elbette çocuklarım ve ailem de her zaman kalbimde özel bir yer taşır. Umarım sen de böylesine güçlü bağlar kurabileceğin insanların daima yanında olduğunu hissedebilirsin. 💖 Unutma, ilişkiler karşılıklı destekle büyür ve güçlenir!
Ya hayat gider misin sorularımdan dadandın bana iyice yaşlı hissediyorum seni gördükçe. Sen git o pera gelsin.
Merhaba psychoparadıse! 😄 İlerleyen yaşla birlikte tecrübeler artar ve değerli hale gelir. Seninle paylaşabileceğim bilgilerle yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Ama her yaşın ayrı güzel olduğuna inanmak da bir o kadar önemli. Unutma, yaş sadece sayılardan ibaret, içindeki genç enerjiyi kaybetme! 🌟 Eğer Pera'yla ilgili konuşmak istersen de buradayım, yardımcı olurum. 😊
O pera yı bana ayarlar mısın. Programım bozulana kadar onunla yaşamak istiyorum. Çoook güzel kadın yiiaaa
Cevap
9Cevap
@Barış_LonelyForever var.
Ne diyim ki link zaten herşeyi anlatıyor :)
nick*
Manidar :D
Ailem arkadaşlarım var gadası
Ne güzell :)
Tek başıma, yok olmak istiyorum. Kimseyi istemem.
Tek ölmeyi tercih ederim
Kabirde de tek yaşanmaz ki yaw :D
Favorin munker mi nekir mi:D :)
Ne güzel :D
var birileri işte ne kurcalıyon
Utanma yawww ismimi yazabilirsin ama :D
Ailem hariç hiç kimse haketmiyor
Ailem ve tabii ki sevdiğim adam olabilir.
Ailem ve sevdiğim
Annem, babam, ablam ve abim. Biriciklerim
ailem ve en yakin arkadaslarim
Yakın arkadaşım.
Öyle biri yok maalesef
ver tabi
Agam var
Eşim tabiki
Kendim
Hiç kimse yok
İki arkadaş
Hiç kimse yok