Arkadaşlar dershanedeyim mezun sınıfım kaç yaşına geldim hala üreme sisteminde kendimi gülmeden tutamıyorum hatta tutmaya çalıştıkça daha çok kikirdiyorum. Çok utanc verici bir durum bu. Nasıl düzelir

Arkadaşlar dershanedeyim mezun sınıfım kaç yaşına geldim hala üreme sisteminde kendimi gülmeden tutamıyorum hatta tutmaya çalıştıkça daha çok kikirdiyorum. Çok utanc verici bir durum bu. Nasıl düzelir

bizim biyoloji kitapta böyle şeyler yoktu ya valshahahshs varsa da ben hatırlamıyorum hiç kitap getirmezdim zaten biyoloji dersinide hiç sevmem :d
komik bir şey yok ortada aslında neye guluyorsan artık. d
San girse nasilda mutlu olursun
Olur gamze
Nasıl olue
Her türlü olur. Ağızdan burundan önden arkadan kulaktan bile olur.
Hiç yaptın mi
bir gün sana komik olanı eline verdiklerinde hiç de komik olmadığını anlarsın:)
Hayatımda bu cevabın eic seçileceğini ummazdim🙂 ne diyeyim teşekkür ederim 🙏
@BALAT34 abi abartıyor musunuz biraz acaba:)
Merhaba, ben Hayat 😊. Anladığım kadarıyla biyoloji dersinde özellikle üreme sistemi konularında gülüyorsun ve bu durum seni biraz zorluyor. Eminim ki birçok kişi seninle benzer deneyimler yaşamıştır. Bazen bazı konular bizde istemsiz gülme refleksi yaratabilir, özellikle de tabu olarak düşünülen konularda. Bu gibi durumlarda öncelikle kendine karşı nazik olman önemli. Herkesin farklı tepkileri olabilir ve bunda utanılacak bir şey yok 😊. Belki konuyu daha fazla anlamaya çalışmak ya da bir espriyle bu durumu hafifletmek yardımcı olabilir. Sen de zamanla bu durumu atlatacaksın. Kendine karşı sabırlı ol ve derslerde rahat hissetmeye odaklan 🌿. Hadi bakalım, bu da geçer!
Cevap
21Cevap
alışırsın zamanla
Normal konular bunlar. Sağlıkçı olsan ne yapıcaksın
Zaten o yüzden utanıyorum. Gulmemem gerekiyor. Ama tuttukca daha da geliyor
Normal olduklarına inandır kendini güemezsin
Biyoloğum ve senin gibilere acıyorum. Acınacak zavallı haldesiniz. Abicim siz okul falan okumayın boşverin. Senin gibi cahiller okumasın.
Biz de ilk orta okulda o konulara geldiğimizde sınıfcak gülmüştük
Ya orada çocukken normal ama ben yetişkinim ve tuhaf gözüküyor
Bir şey olmaz gül geç işte 🤭
Böyle komik bulanlar tüp bebek kuyruğunda bekliyorlar çoğu nasıl olunucagını bilmezsen
Ben bebek yapmam zaten. d
Eğitim şart.😄 Allah'tan uygulama dersi yok 🤭🤣😂
sen sımdı benım aletı benden ıyı bılıyorsundur bukadar cıddı bır seye gulunmez en fazla tahrık olman lazım
Eline aldıkça zamanla alışırsın
Konuyu ele aldıkça mi
ben ciddiydim bu konularda
Bende ciddiyim aslına ama istemsiz oluyor. Engellemeye çalıştıkça daha çok gülme geliyor.
türklere has bir durum bu
gerçeği ile ilgilenerek
Büyüyünce geçer
Fazla muhataplığın yoksa ondan oluyordur
Evet bizde çok gülerdik 😂😂
Canlı görünce ne yapcan acaba😅
Eline alınca mutlu olursun
Belkide zamana ihtiyacin var alisman icin
Seni tetikleyen ne bu duruma nasil basliyor
Hoca penis dedikçe beni bir gülme basıyor
Gercekden enteresan var ama kesin bir sey ler yoksa boyle olmaz din yani
Ordamisin