Annem eşimi kıskanıyor?

3 yıldır evliyim. Eşimi o kadar çok seviyorum ki onu görünce bile gözlerim ışıldıyo mutluluktan. Aile ortamında bile olsak herkesin içinde iltifatlar eder bana. Ben de annemle çok anlaşamam. Hiçbir fedakarlığımın karşılığını sevgi olarak almadım. Ne yapsam onu mutlu etmek için beğenmeyecek bir şey bulur. Dokunmayı sevmez sadece vedalaşırken sarılırız onunla. Babasız büyüttü bizi belki yaşadıklarının onda bıraktığı etkidir bu. Ama eşime bir makarna haşlasam dünyanın en güzel makarnası der sarılır öper. Çok kıymet bilir yani. Annem diyor ki sen evlenince çok değiştin benleyken suratın beş karış kocan gelince yüzün gülüyor. Aileni unuttun attın kenara. Seni ne emeklerle büyüttüm ben ama ekmeğini başkası yiyor der durur. Eşim bana iltifat eder annem der ki erkek dediğin ağır olur biraz bu ne falan. Yani anlayacağınız bu durum benim elimde değil. Ben gördüm ki gerçekten sevgi diye bir şey varmış ve bunu bana eşim gösterdi. Tabi ki onu görünce yüzüm gülecek. Benim oturmamı yürüyüşümü bile eleştiren biri annem dahi olsa neden yüzüm gülsün ki. Anneme nasıl davranmalıyım siz olsanız ne yapardınız?

Annem eşimi kıskanıyor?