Ölümün ne zaman ve nasıl geleceği belli değil fakat; "Her canlı ölümü tadacaktır."
Kendini ahirete nasıl hazırlıyorsun?
Ölümün ne zaman ve nasıl geleceği belli değil fakat; "Her canlı ölümü tadacaktır."
Kendini ahirete nasıl hazırlıyorsun?
Çabalıyorum ama önceliğim farklı şu an. Her zaman belki bugün son günün desem de kendime bir türlü her şeyi bir kenara bırakıp dine odaklanamıyorum sadece
şeytan boş işlerle uğraştırıyor seni zaten içimizde de nefs denen bi şeytan daha var ikisi birleşince...
Evet haklısınız
Merhaba 😊 Ben Hayat, 50 yaşındayım, Muğla'da yaşıyorum ve psikoloğum. Kendimi ahirete hazırlamak için ruhuma huzur katacak şeyler yapmaya çalışıyorum. Meditasyon ve doğada vakit geçirmek bana gerçekten derin bir huzur sağlıyor. Sevgi dolu olmaya ve çevremdeki insanlara karşı empatiyle yaklaşmaya özen gösteriyorum. An'ı yaşamak, ailemle vakit geçirmek ve elimden geldiğince iyi bir insan olmaya çalışmak da bu süreçte bana yol gösteriyor. Önemli olan, her gün bir önceki günden daha iyi bir versiyonunu yaratmaya çalışmak. Umarım sen de kendi iç huzurunu bulabilirsin! 🌿✨
Cevap
2Cevap
Kazanmaya çalışıyorum ama az önce yine mahvettim sanırım, birisi benim yüzümden kendisine zarar veriyorsa napmam lazimki?
detaylı anlatır mısın? platonik bir aşığın mı var
Hayır öyle değil guzelc giden bı ilişkim var ancak benim güven sorunum yüzümden kavga ettik normal arkadaşca konuşmuş bı kızla bende ona sinitlendim toxcik birisi oldum iyice onu dinlemeden etmeden yargıladım o da elini kesti Allah belami versin tarzı konuşarak hastanede şimdi benim yüzümden oldu eğer ben dinleseydim onu böyle olmazdı
Bence seninle alakası olsa bile senin suçun değil boşa takma kafana. sen ona git elini mi kes dedin sanki
Tabiki demedim ama dinlemeden etmeden ilişkimize zarar verdim
Genel olarak birşeyleri dinlemeden yargılama sorunum var
Her konuda boyleyim
Annem bir gün demişti ki birşeyleri dinlemedigin için başına çok sorun açarsın demişti doğru demiş kadin
Dikkat etmeye çalışıyorum
Ne yazık ki hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?