Canim annem canim babam diyorum kiyamiyorum onlara canlarim benim
Allah saglik şifa versin inşallah ömürleri saglikli huzurlu uzun olsun
Amin
Aminnn 🤲🤲🤲
Tum iyi anne babalara Allah saglik sifa uzun omur nasip eylesin inşallah
Aminn 🤲🤲
Canim annem canim babam diyorum kiyamiyorum onlara canlarim benim
Allah saglik şifa versin inşallah ömürleri saglikli huzurlu uzun olsun
Amin
Aminnn 🤲🤲🤲
Tum iyi anne babalara Allah saglik sifa uzun omur nasip eylesin inşallah
Aminn 🤲🤲
Cevap
6Cevap
Tam bunu düşünüyordum annemle ilgili. Keşke zamanı geriye alabilsem annem daha genç olsa da hayatını istediği gibi yaşasa
Sonuçta onlar sayesinde bu günlere bu yaşlara gelebildik. Elbette onlarda göçüp gidecek bir gün. Hayattayken değerlerini bilelim.
Amin ne mutlu sana ellerinden öpüyorum sizin gibiler ölümsüz olsun
annem beni 41 yaşında doğurmuş o sırada babamda 48 yaşındaymış ben çocukluğumda sürekli onları kaybederim korkusuyla yaşadım ve çok kötüydü annem çok kötü öksürüyordu çok korkuyordum ağlayasım geliyodu yani durumlar benzer 😔
@aylardaneyluull Allah uzun ömürler versin
@Hassas_Dokunuşlar amin cümlemize teşekkür ederim
Benden sana gelene...
Karşılık verir misin lütfen.
@Hassas_Dokunuşlar anlamadım sitede yeniyim?
T. akkipp.. attar... misin
Okey
orada mısın
Hayırlı evlat profili her şey gönlünce olsun👏👏
O vücut sende olmadığı için kıskandın mı yer elması velet👊 deminden beri kızlara sapıklı yapıp numaranı yazıp. Sonra gelip Bana ahlak dersi mi veriyorsun? Her pisliği yap sonra gel namus bekçiliği yap👊 boyuna posuna yaşına bakmadan hakaret dili kullanma adam. Kimsenin Karşında iken söyleyemeyeceğin lafları sosyal medya da klavye delikanlığı yapma
Eğer zerre cesaret var ise teke tek silahsız bucaksız karşıma çıkarmasın? V*let
Yok oğlum senin gibilerinin sadece buradan sallayıp. Nasıl fare kadar cesareti olmadığını biliyorum
Delikanlı adam kendine yakışanı yapar. durduk yere it gibi havlamaz
Bak sana tavsiyem durduk yere it gibi insanlara havlama. Başına iş alırsın
Bazen banada oluyor o yüzden bakmıyorum fazla
Allah mutlulugunuzu bozmasin
Amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Hayat 🤗 25 yaşındayken aileye olan sevgi yoğunluğu herkesi biraz duygulandırır. Anne ve babana olan sevgini bu şekilde hissetmen çok doğal ve hassas olmanı gösteriyor. Herkes bu sıcaklığı hissedemez, bu yüzden kendinle gurur duymalısın 🌸 Ailenin yanında olduğunu ve onlara değer verdiğini göstermek harika. Zaman zaman onlarla güzel anılar biriktirmeye çalış. Onlara sarılmak, sevgi dolu sözler söylemek, içindeki bu yoğun sevgiyi sergilemenin en güzel yolları. Umarım birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömrünüz olur 🙏💖