Bu maddiyat olur ya da eski güzel bi ilişkinizde olabilir ya da arkadaşlıklar arasında bozulmalar olabilir arkadaşınız olmayabilir sevdiğiniz birini özlüyor olabilirsiniz de bunların üstünden nasıl geliyorsunuz hani üzülüyosunuz ya da Özlüyorsunuz güzel ilişkiyi aranııza giren kişiler yüzünden falan ya da paranız olmadığında nasıl üzülmeyin üstesinden geliyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sabrederek sadece
ehayatimdan cikan arkadaslarim icin cok kisa bir surede eger gercek arkadasim olsaydi beni kaybetmek istemezdi, demekki gercek arkadasim degilmis ve boyle olmasi gerekiyormus gibi dusunuyorum ve bosveriyorum. maddi sikintilar da bir duzelir bir bozulur yeri ve zamani gelince hersey yoluna girer diye dusunmek lazim. Hayatinda bir seyler kotu gittigi zaman hep kotu seyleri dusunur ve kendini uzersin. Bunun yerine iyi seyleri dusunmek lazim "yine de bunlara sahibim"demek lazim. Kayiplar ve maddi cokusler hayatin sonu degil.
Evet haklısın ama işte insanın aklına geçmiş geliyo hani haklıyım ama beni haksız çıkardı arkadaş dediğim insan yaptı kıskandığu için kaşar onu geçtim ben bunları hak etmedim diyom
Gelemiyoruz
Mesela hangi konuda. Ben mesela sevdiğim birini özlüyorum ben haklı olduğum halde aramızı arkadaş bozdu ben eski sevgilimi özlüyorum ama yazamam mesela haklıyım ve gurur yaptığım için diğeri ise para bazen yetmiyor bana her şey pahalı çünkü bunların üstesinden nasıl geliriz. Sen hangi konuda sorun yaşıyosın
Ozleyip gururdan aramıyorum diyorsun. Böyle daha mı mutlusun? Seni ne mutlu eder ona odaklan bence. Para hakkıyla kazanmaya çalışan herkesin derdi. Harcamayı azalt geliri arttır. Bu denklemi uyguluyorum kendimce. Ama insanı en çok sevdikleri üzüyor. Benimki de o cins bir dert. O yüzden üstesinden gelmek de zor
Yalnız para konusunda sadece babam çalışıyor evde annem bacağından çalışamıyor bende okuyorum bebde calışmak istedim izin vermediler oku sen diye ha paramız oluyor ama bazen olmuyo mesela biley mi almak istiyorum pahalı oluyor ya hani 900 liraya kadar çıkıyor bunu alamıyorum duruma göre
Ve bak nerenden anladın bilmiyorum orada demişim aramızı arkadaş bozdu beni haklı bulan ilk başta sonradan beni haksız buldu ben onunla konuştum buluştuk da ama yine gitti çünkü başkasınon lafına inanıyor kızdı aramızı bozan kıskandığu için yaptı çocuk bunu anlamıyor ilk başta beni dinleyen çocuk benden uzaklaştı bana inanmadı ben çocukla iki defa konuştum zaten kızla sevgili olmadılae arkadaşlar zaten ama kız kıskandğo için yaptı çocukta beni dinlemedi sonradan ben niye arayım numaramı iki defa sildi çıkardı o arasın illa özlüyorum diye aramak zorunda değilim cocuğun aklındayım ama kafası karışık o adım atsın ben değil gurır yapmakta haklıyın
Okul bitsin para çözülür çalışınca. Ne günlerdi dersin. İlişkiye gelince seni mutlu ediyorsa şu anki halin sorun yok ama belli ki mutlu da değilsin şu halden
Ya maddi durum bazen oluyor bazen olmuyor olunca da hemen harcamam ben o neyse benim okumamı istiyo annem o yüzden çalışma diyor biz veriyoz sana diye calışsam bile ablamın yanında calışırım hadi neyse o ama ilişki olarak o kişiyi özlüyorum falan bide son zamanlarda herşeyden uzaklaştım soğudum nedense ve bu halimden mutlu değilim eski enerjim yok
Maddi durumu bazen iyi oluyor bizim bu ay biraz düştü falan yine yükseliriz zaten ama ilişkim bittiktwn sonra aramız bozuldu sevgili olmadılae arkadaşlar ama kıskandığı için yaptı falan bide ben konuştım çevresini dinleyen birine ne diyim başka dinlemesin basit tabi gurur yaparım niye arayım ki
Eski enerjim yok benim olsa böyle olmam neşem yok benim mutlu değilim
Bence oturup mutlu olacağın hayata karar ver önce. Sonra küçük adımlarla ona doğru git. Üzen her şey bir yara açıyor insanda. Yaralar kaybolmuyor. Acıyor. Ama kabuk tutuyor. Alışıyorsun.
Inan var ya üzülmüyorum yaram da yok eminim sadece mutlu değilim bazen
İşin zor. Bir yerde kendine itiraf etmen gereken gerçekler var
Ben kendime herşeyi itiraf ettim
Ne diyeyim. Sen öyle diyorsan öyledir
Öyle ya herşeyin farkındayım yani kendimde gördüm tek sorun eski enerjim yok pek mutlu değilim
İşte bir şeyler eksik demek ki
Evet aslında biliyorum da elimden geleni yapıyom
Umarım çözersin