Aile & Toplum Bu ne? insanlık bu mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor bir şey almaya gittim... O gün çok öfkeliydim...,. ve gaza bastım. Güncellemeler1 yıl Yaaa siz hiç bir şey anlamıyorsunuz Bu ne? insanlık bu mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. insanlık değildir. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ohhhh be bi tek sen anladın
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl İnsanlar böyle canım bizlerede yapıyorlar takılma. Mutlu insanları çekemezler boş beyinler, kendini bile sevmeyenler. 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Seni nasıl da yanlış anlamışlar kız arabasının kadranini erkek sanmislar 1 14 Yorumla Soran 1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla curlyboyyy 1 yıl Yanlış mı anladım sjsjksks Yorumla Soran 1 yıl Ehe Yorumla curlyboyyy 1 yıl Bir şeye almaya öfkeli gidip gaza basan sen değil misin Yorumla Soran 1 yıl Kardeşim sen o yorum baktin mi Yorumla curlyboyyy 1 yıl Sen yazmışsın Yorumla Soran 1 yıl Ben mi yazdım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ayyy Allah'ım Yorumla curlyboyyy 1 yıl Tamam anladım jdjdkdk. Yorumla Soran 1 yıl Hee anladın Yorumla curlyboyyy 1 yıl Sen erkeğin yazdığı yoruma dayanarak bu soruyu sormuşsun insanlık bu değil evet Yorumla Soran 1 yıl Evet yaa hiç kimse anlamadı Yorumla curlyboyyy 1 yıl Sen anlatabildin mi de milletin anlamasını bekliyorsun dksndkks Yorumla Soran 1 yıl Anlatmadım mi Yorumla curlyboyyy 1 yıl Anlatmadın Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. Ayrıntıyı anlamamışlar işte. 1 0 Yorumla
İZMİRLİ_LAZ Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı. Önce Sinirlerine sonra kendine Geçmiş olsun 1 0 Yorumla
KarizmaGenç1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı. Doktor bu ne 😄 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Başınız sağolsun 😐 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne oldu perikızı 1 14 Yorumla Soran 1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla Gof34 1 yıl 🙄🙄 Yorumla Soran 1 yıl Sen soruya iyi baktın mı Yorumla Gof34 1 yıl Neyine bakacağım Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Allah aşkına tüm gün gülmedim ama şimdi 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Boş ver kardeşim Yorumla Gof34 1 yıl Ayıpsın selam vermen yeterli 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yaa sen iyi görüyor musun 🤣 Yorumla Gof34 1 yıl Yok körüm ben Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂🤦🏻♀️ Yorumla Soran 1 yıl Ayyyy Yorumla Gof34 1 yıl Ne oldu bişey mi battı elune 😂 Yorumla Soran 1 yıl Sen bu sorundan giit hiç bir şey bakma tamam mı Bırak bu iş Yorumla Gof34 1 yıl youtube.com/shorts/M_V7cAi1o0A?si=lfC1fWkt-MSN3KQ1😂😂 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne diyon ablacım sen. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ahh kardeşim 🤦🏻♀️ Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 1 yıl Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. mevzu var dediler geldik 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ee sonra 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. İnsanlık dişi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
insanlık değildir.
Ohhhh be bi tek sen anladın
İnsanlar böyle canım bizlerede yapıyorlar takılma. Mutlu insanları çekemezler boş beyinler, kendini bile sevmeyenler.
Seni nasıl da yanlış anlamışlar kız arabasının kadranini erkek sanmislar
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yanlış mı anladım sjsjksks
Ehe
Bir şeye almaya öfkeli gidip gaza basan sen değil misin
Kardeşim sen o yorum baktin mi
Sen yazmışsın
Ben mi yazdım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ayyy Allah'ım
Tamam anladım jdjdkdk.
Hee anladın
Sen erkeğin yazdığı yoruma dayanarak bu soruyu sormuşsun insanlık bu değil evet
Evet yaa hiç kimse anlamadı