Aile & Toplum Hava ne güzel kapalı değil mi? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Karanlıkta kahvaltı yapmak gibisi yok... mumda yaktım hemde kokulu..🔥 Güncellemeler1 yıl Göz değdi galiba.. Keyfim kaçtı Hava ne güzel kapalı değil mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. evet kapalı hava güzeldir 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sabah sabah kapalı kasvetli yağmurlu havanın neresi güzel 1 3 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl İçim huzur doluyor böyle havalarda.. Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Güneşli havalarda oturup ağlıyorum deme sakın Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Evet öylee Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kapalı havaları tekrar sevmeye başladım, bence de çok güzel 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sabah kapalı havaları hiç sevmiyorum hep uyuyasım geliyor 1 0 Yorumla
yeterrrrartıkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ben de seviyorum.. Havada ki kasveti, karanlığı., hüznü... 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Niye kalktın erken kız 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Sen niye kalktın Yorumla Richardgör 1 yıl İşe geldim Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı. Tam diyet kahvaltısı dnd 1 6 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Bol peynirli sjshh Yorumla u OurangMedan 1 yıl Yımırtacı seni djdj Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Bi tane haşlim dedim. Ama galiba üstüne çikolata yemeye karar verdim😂😂😂 Yorumla u OurangMedan 1 yıl Sakın, yerine koy kavanozu fjfı Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Simitle iyi giderdi be😂 Yorumla u OurangMedan 1 yıl Peynir koy sen fjf Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çay kahvenin yeri bir başka oluyor bu havada 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet çok güzel kapalı 1 0 Yorumla
Sosono1 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 510 cevap paylaştı. Sanat eseri olusturmussun 😀 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. çok severim karanlık havaları 0 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 932 cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
Merttt007 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. Romantizmin dibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
evet kapalı hava güzeldir
Sabah sabah kapalı kasvetli yağmurlu havanın neresi güzel
İçim huzur doluyor böyle havalarda..
Güneşli havalarda oturup ağlıyorum deme sakın
Evet öylee
Kapalı havaları tekrar sevmeye başladım, bence de çok güzel
Sabah kapalı havaları hiç sevmiyorum hep uyuyasım geliyor
Ben de seviyorum.. Havada ki kasveti, karanlığı., hüznü...
Niye kalktın erken kız
Sen niye kalktın
İşe geldim
Tam diyet kahvaltısı dnd
Bol peynirli sjshh
Yımırtacı seni djdj
Bi tane haşlim dedim. Ama galiba üstüne çikolata yemeye karar verdim😂😂😂
Sakın, yerine koy kavanozu fjfı
Simitle iyi giderdi be😂
Peynir koy sen fjf
Kapalı havalar pek sevmem
Çay kahvenin yeri bir başka oluyor bu havada